Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ "ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ......ΜΕΤΑ ΤΑ "ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ" ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ....
Σύμφωνα με ενημέρωση από τη δικηγόρο των Πτολεμαίων Μακεδόνων» Αριάδνη Νούκα, συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές ο άτυπος συντονιστής των «Πτολεμαίων Μακεδόνων», Γιάννης Ξανθόπουλος και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.
 Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ξανθόπουλος προσήχθη από τις αρχές στην Ασφάλεια Κοζάνης, συνελήφθη και αναμένεται να του απαγγελθούν κατηγορίες. 
 Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΙ
Στη φωτογραφία ο Γιάννης Ξανθόπουλος από τα πρωινά γεγονότα. 
Σε μια φωτογραφία ο φασισμός του ΣΎΡΙΖΑ.

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΒΙΑ ΣΕ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!
Ανάρτηση της π. Βουλευτή Κοζάνης Ραχήλ Μακρή κατά της Όλγας Γεροβασίλη με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν στην Πτολεμαΐδα, με αφορμή την παρουσία της υπουργού στην ορκομωσία των δόκιμων πυροσβεστών.
Γεροβασίλη ΚΑΤΩ ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,
ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΤΟΛΕΜΑΔΙΩΤΕΣ...
ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ!!
ΣΟΥ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΟΥ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΩ Η ΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ.
Ενώ οι κατσαπλιάδες των Σκοπίων βυσσοδομούν επίσημα πλέον μέσω του Υπουργείου Εξωτερικών τους, κραδαίνοντας διεθνώς και στον ΟΗΕ «Μακεδονική εθνική και πολιτισμική ταυτότητα, γλώσσα, ιστορία, πολιτισμό, κληρονομιά και επικράτεια», η Συριζαία παραδουλεύτρα παντός καιρού και εργοδότη, Όλγα Γεροβασίλη, βρήκε την ώρα και τη στιγμή να βάψει πάλι την Ελληνική Σημαία με αίμα ελληνικό.
Γιατί έτσι έμαθαν να κάνουν πάντα οι πρόγονοι και προπομποί του Τσίπρα στην Προδοσία των Πρεσπών, οι λήσταρχοι, χαφιέδες και γενίτσαροι του Εμφυλίου που κατέφυγαν ηττημένοι το 1949 στα Σκόπια, για να προετοιμάσουν την εκδίκησή τους μετά από 70 χρόνια.
Όσο αίμα Μακεδόνων και να χύσουν όμως τα κνώδαλα, οι Έλληνες σε ολόκληρο τον κόσμο και σε κάθε γωνιά της Πατρίδας θα συνεχίσουν να βροντοφωνάζουν
«Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ»

Πηγή: e-ptolemeos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: