Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018

«Σείεται» ακόμη η γη στην Θεσσαλονίκη: «Μακεδονία Ξακουστή» από χιλιάδες μαθητές άξιους απογόνους των Μακεδονομάχων!!! - ΒΙΝΤΕΟ -ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ!!!

ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ, ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!


Στην μεγάλη πορεία της Ελληνικής νεολαίας στη Θεσσαλονίκη, Μαθητές από διάφορα σχολεία βρέθηκαν στους δρόμους με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Μάλιστα οι μαθητές που κινούνταν επί της Εγνατίας, ΔΕΝ παρέληψαν να σταματήσουν μπροστά από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, όπου τους έψαλαν τον εθνικό ύμνο, ενώ φώναξαν συνθήματα κατά του Αλέξη Τσίπρα.
Βίντεο απο Seleo:
Κυβέρνηση και αριστεριστές τα έχουν βάλει με τους μαθητές που δίνουν παράδειγμα πατριωτισμού.
Οι ΣΥΡΙΖΑίοι και οι υποστηρικτές τους βάζουν την ταμπέλα του «φασίστα» σε παιδιά γυμνασίου και λυκείου, δείχνοντας το ποιόν και την ανάδρομη εξέλιξη του πολιτικού κόσμου στην Ελλάδα!!!
Οι μαθητές κινήθηκαν επί της Λαγκαδά με πανό και ελληνικές σημαίες.
Η ίδια εικόνα και στις Δωδεκαόροφες.
Υπό κατάληψη βρίσκονται εδώ και αρκετές μέρες σχολεία σε όλη τη βόρεια Ελλάδα αντιδρώντας για την Συμφωνία των Πρεσπών υποστηρίζοντας την ελληνικότητα της Μακεδονίας.
Μόνο στη δυτική Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, 50 σχολεία – γυμνάσια, λύκεια, ΕΠΑΛ, πραγματοποιούν κατάληψη.
Στην ανατολική Θεσσαλονίκη εκτιμάται, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ότι σήμερα το πρωί στο 30% των σχολείων από τα συνολικά 170 είτε πραγματοποιείται κατάληψη είτε οι μαθητές έχουν προχωρήσει σε αποχή, προκειμένου να συμμετέχουν στις δύο προγραμματισμένες συγκεντρώσεις στον Λευκό Πύργο και η στο άγαλμα Βενιζέλου.
Σε καταγραφή των υπό κατάληψη σχολείων προχωρά από το πρωί και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης.
Σήμερα στο χορό των καταλήψεων μπήκαν και οι μαθητές του 4ου και 5ου Λυκείου Καλαμαριάς.
Οι μαθητές σε ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο για «συμβολική πράξη αντίστασης στο ξεπούλημα της Μακεδονίας και την πρωτοφανή παραχάραξη της ιστορίας».
Ανάλογη εικόνα με καταλήψεις στα σχολεία καταγράφεται και σε πολλούς νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας.
Μαθητές πραγματοποίησαν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Αλεξάνδρεια, Νάουσα, Έδεσσα, Γιαννιτσά, Κρύα Βρύση, Κατερίνη και Σέρρες.
me-4.jpg
ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: