Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018

Αν μια μέρα, δύο laptop αποκτήσουν ανθρώπινη συνείδηση, εσείς ποιο θα αγοράζατε?Αυτό που πιστεύει ότι φτιάχτηκε από ανθρώπους ή το άλλο που πιστεύει ότι είναι προιόν μιας έκρηξης που προήλθε από κεραυνό που χτύπησε ένα ... μπρίκι;;;


Ο George Adalis B https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/yt/r/0d9rSx9rHbB.pngνιώθει όμορφα
Είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ, STRAIGHT ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ!!! 
Αν μια μέρα, δύο laptop αποκτήσουν ανθρώπινη συνείδηση, εσείς ποιο θα αγοράζατε?
Αυτό που πιστεύει ότι φτιάχτηκε από ανθρώπους ή το άλλο που πιστεύει ότι είναι προιόν μιας έκρηξης που προήλθε από κεραυνό που χτύπησε ένα ... μπρίκι??
Αν είχα να επιλέξω μεταξύ ενός αμόρφωτου Πιστού κι ενός μορφωμένου Άθεου, θα επέλεγα τον πρώτο για παρέα!
Τον δεύτερο, τον θεωρώ … «κατασκευαστικά» κάπως σαν ... άδειο τενεκέ, μιας και ζει με την βιοθεωρία ότι , είμαστε τυχαία προϊόντα μιας εξέλιξης που ήρθε από ένα «μπιγκ μπαμ»!
Παράλληλα, πιστεύει ότι το ... laptop του έχει ασύλληπτες ικανότητες αποθήκευσης δεδομένων και τεράστια υπολογιστική ισχύ γιατί είναι έργο … ανθρώπων! Ενώ θεωρεί τον εαυτό του που έχει δισεκατομμύρια μεγαλύτερη αποθηκευτική και υπολογιστική ισχύ, ως ... προιόν τυχαίας μετάλλαξης!
Και προσπαθεί να επιβάλει στους άλλους, την ΥΠΕΡ-ηλίθια άποψή του, σύμφωνα με την οποία, το ανθρώπινο σώμα το οποίο αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τους κατασκευαστές υπολογιστών, είναι κάτι που φτιάχτηκε από ... μόνο του στο διάβα των αιώνων και δεν έχει Δημιουργό!
Είναι κάτι σαν ραδίκι ένα πράμα που φτιάχτηκε και φύτρωσε από μόνο του!
Γι αυτό ως Μηχανικός Υπολογιστών και Προγραμματιστής, αποφεύγω να κάνω παρέα με ανθρώπους που έχουν κάμει παντιέρα την ηλιθιότητα και νομίζουν ότι είναι έξυπνοι και φωτεινοί Παντογνώστες!
Και ακόμα χειρότερα θεωρούν τους Πιστούς, βλάκες μιας και είναι απόλυτα πεπεισμένοι ότι ο ΤΕΛΕΙΟΣ ανθρώπινος οργανισμός είναι ένα … αυτόφυτο!
Κατά τα άλλα, επειδή κι αυτοί ψηφίζουν, μην σας ξενίζει γιατί στη χώρα έχουμε τον πλέον άσχετο κι άχρηστο Πρωθυπουργό όλων των εποχών!
Κι ο Τσίπρας πιστεύει ότι ο ανθρώπινος οργανισμός είναι μια αμοιβάδα που μετεξελίχτηκε σε έναν σούπερ οργανισμό!
Και οι άνθρωποι προσπαθούν να τον αντιγράψουν σχεδιάζοντας πανίσχυρους υπολογιστές!
Και θεωρεί τον εαυτό του … φυσιολογικό μάλιστα!!!
Τελικά, αν κάποιος σπουδάσει Μηχανική Υπολογιστών ή κάτι που έχει σχέση με νέες τεχνολογίες, είναι πιο κοντά στην Πίστη και στον Θεό γιατί κατέχει εν τοις πράγμασι τι εστί νομοτέλεια!
Αν κάποιος σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες ή κάτι πολύ θεωρητικό, τότε αδυνατεί να κατανοήσει ότι οι μπούρδες που λέει περί θρησκείας είναι απλά το κουτόχορτο που έχει φάει, για να συντηρεί ένα σύστημα που τον θέλει, άχρηστο, άοσμο, και τελικά άκληρο και παντελώς άβουλο!
Όλα αυτά σας τα γράψω γιατί κάπου διάβασα για μένα κάτι που αφορά την Πίστη μου και πραγματικά εντυπωσιάστηκα με το πόσα πράγματα γνώριζαν για μένα άνθρωποι που δεν τους εχω συναντήσει ποτέ!!! 
Προσωπικά φίλοι μου το έχω πει δημόσια στην τηλεόραση και δεν κρύφτηκα ποτέ μου!
Είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ, STRAIGHT ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ!!!
ΥΓ
Αν μια μέρα, δύο laptop αποκτήσουν ανθρώπινη συνείδηση, εσείς ποιο θα αγοράζατε?
Αυτό που πιστεύει ότι φτιάχτηκε από ανθρώπους ή το άλλο που πιστεύει ότι είναι προιόν μιας έκρηξης που προήλθε από κεραυνό που χτύπησε ένα ... μπρίκι??

Δεν υπάρχουν σχόλια: