Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2018

Αυτή η κυβέρνηση μας έχει δώσει μέχρι σήμερα τρανές αποδείξεις ότι ...πορεύεται με γνώμονα "το συμφέρον του λαού"....Μιάς κυβέρνησης που ηγείται ο 44άρης....Θεόδωρος Ζαρέτος
Οι νεότεροι, για παράδειγμα όσοι είναι σήμερα 44 ετών, μάλλον δεν θυμούνται την ηρωϊκή, αλλά ελαφρώς χαρούμενη προσπάθεια του τότε Υπουργού Περιβάλλοντος Κώστα Λαλιώτη, να γκρεμίσει μία μάντρα στην παραλιακή Αθηνών-Σουνίου παρουσία όλων των τηλεοπτικών καναλιών, που σαν από θαύμα βρέθηκαν εκεί όταν η μπουλντόζα έριξε ένα μέρος της μάντρας και αποχώρησε χωρίς ποτέ να επανέλθει για να ολοκληρώσει τον «αγώνα» της τότε Αριστερής κυβέρνησης.
Αντίθετα, προχθές το πρωΐ οι αριστερές μπουλντόζες του 44άρη έριξαν μία (ολόκληρη) μάντρα στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής και οι τηλεοπτικές κάμερες που και πάλι ως δια μαγείας ήταν εκεί αποθανάτισαν το γεγονός, προσφέροντάς μας την απόδειξη ότι «αυτή η κυβέρνηση δεν είναι σαν τις άλλες», ότι «όσα λέει τα εννοεί», ότι «γνώμονάς της είναι το ...συμφέρον του λαού» κλπ.
Το συμφέρον του λαού!
Ναι! Αυτή η κυβέρνηση μας έχει δώσει μέχρι σήμερα τρανές αποδείξεις ότι πορεύεται με γνώμονα το συμφέρον του λαού.
Η πρώτη μεγάλη φιλολαϊκή πράξη της έγινε πριν ακόμα κυβερνήσει, όταν ο 44άρης νεολαίος αρχηγός προειδοποίησε δημοσίως Έλληνες και ξένους επενδυτές να μην τολμήσουν να επενδύσουν στη χώρα μας και με τις επενδύσεις τους να κλέψουν τον πλούτο του λαού.
Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό προειδοποίησε με αγωνιστικές πεζοδρομιακές εκδηλώσεις ότι η επένδυση στο Ελληνικό δεν θα γίνει.
Η δεύτερη μεγάλη της φιλολαϊκή πράξη ήταν όταν ως εκλεγμένη πια κυβέρνηση «διέκοψε» το χρηματοδοτικό πρόγραμμα του χρεοκοπημένου Κράτους μας τον Φεβρουάριο του 2015, με αποτέλεσμα την επιβάρυνση των φορολογουμένων πολιτών μέχρι σήμερα σε σημείο που ποτέ άλλοτε στην ιστορία του Νεοελληνικού κράτους δεν γνώρισαν οι Έλληνες.
Η τρίτη φιλολαϊκή πράξη ήταν όταν ο 44άρης Αλέξης προετοίμαζε μαζί με τον κατά τι μεγαλύτερό του Γιάνη, την έφοδο των προλεταριακών δυνάμεων στο Νομισματοκοπείο με σκοπό να απελευθερώσουν τα χρήματα που παράνομα κρατούσαν εκεί οι δυνάμεις των ευρωπαίων τοκογλύφων.
Ήταν τότε που ο Σόιμπλε ήταν χιτλερικός και η μαντάμ Μέρκελ μαζί με το τέταρτο Ράιχ υποχωρούσαν ταχύτατα κάτω από την Γερμανοφαγική κραυγή του 44άρη «γκόου μπακ μαντάμ Μέρκελ».
Ακολούθησε τέταρτη φιλολαϊκή πράξη με το σχέδιο χακαρίσματος των ΑΦΜ των Ελλήνων πολιτών με σκοπό η σχεδιαζόμενη έξοδος της χώρας από το ευρώ να συνοδευτεί από συναλλαγές με υποσχετικές αποδείξεις, με εγγυητές τον 44άρη, τον Γιάνη, τον Παναγιώτη, τον Ευκλείδη και τα άλλα παιδιά του λαού.
Και είναι γνωστό πλέον σε όλον το λαό, ότι ο τακτικός ελιγμός του 44άρη να υπογράψει τρίτο αχρείαστο μνημόνιο με τους Ευρωπαίους τοκογλύφους αποφασίσθηκε υπό το βάρος της άποψης, ότι υπήρχε περίπτωση η ολοκλήρωση του σχεδίου να περιλάμβανε και μία βόλτα στο πάρκο του Γουδή.
Πέμπτη πράξη (με ιδιαίτερη αυτή τη φορά συμβολική φιλολαϊκή σημασία) ήταν η προσπάθεια του 44άρη με τον προλετάριο της Εκάλης Σκουρλέτη να ματαιώσουν την επένδυση της «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές Χαλκιδικής κόντρα στους πουλημένους δικαστές που δικαίωσαν τρείς φορές την εταιρεία.
Όμως οι πουλημένοι δικαστές ματαίωσαν και το επόμενο φιλολαϊκό γιουρούσι που επιχείρησε ο 44άρης κατά των πουλημένων προδοτικών τηλεοπτικών μέσων, με μπροστάρηδες τον κάτοχο βοσκοτόπων Καλογρίτσα και έναν άλλο κουμπουροφόρο ποιμένα της Ρωσικής Δούμας, έναν Ιβάν κάτι, που για ένα αδιευκρίνιστο, μέχρι σήμερα, λόγο είχε δηλώσει ότι όσο θα ήταν παρών ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα γινόταν πρωθυπουργός.
Με αυτήν την έννοια το ότι αυτός ο Ιβάν δεν είναι πια εδώ έχει αποκτήσει συμβολική σημασία για τις επερχόμενες πολιτικές εξελίξεις.
Κερασάκι στην τούρτα των φιλολαϊκών πράξεων της κυβέρνησης του 44άρη υπήρξε η υπόθεση NOVARTIS, το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των κυβερνήσεων των Γερμανοτσολιάδων, το οποίο μάλιστα ξέσπασε σε περίοδο που ο 44άρης ζητούσε συνεργασία με τους Γερμανοτσολιάδες του ΚΙΝΑΛ για να εμποδίσει την άνοδο στην κυβέρνηση των Γερμανοτσολιάδων της επαράτου ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Τέτοια πράματα ο 44άρης!
Το περίεργο ήταν ότι κατά τη διερεύνηση του μεγαλύτερου σκανδάλου από καταβολής του Νεοελληνικού κράτους, η μόνη που δεν διώχθηκε ήταν η πέτρα του σκανδάλου δηλαδή η ίδια η NOVARTIS, αλλά αφού αυτό αποφάσισε ο 44άρης, δεν μπορεί παρά για κάποιον λόγο που δεν καταλαβαίνουμε, να ήταν και αυτή η επιλογή προς όφελος του λαού.
Μεταξύ όλων των παραπάνω φιλολαϊκών πράξεων και όσων άλλων ξέρουμε πια πολύ καλά, ότι με πρωτοβουλία του 44άρη σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν, συνέβησαν και τρείς τέσσερις κύκλοι νομιμοποίησης (υπέρ του λαού) αυθαιρέτων κτισμάτων.
Ήταν τότε που  κάποιος Σπίρτζης,  ενώ είχε ήδη καταφέρει να εξαερώσει τις ασφαλιστικές εισφορές των Ελλήνων μηχανικών μέσω της αγαπημένης Τράπεζας του κυρίου Γιάννη, του παρ’ ολίγον Γενικού Γραμματέα του υπερ-τιμημένου ΚΚΕ, έδινε από τηλεοράσεως στον λαό οδηγίες νομιμοποίησης των αυθαιρέτων κτισμάτων σε μία προσπάθεια αναβάθμισης της επικοινωνίας κυβέρνησης 44άρη-Λαού.
Το ευτύχημα για όσους επιμένουν να θεωρούν ότι όσο περισσότερο σχεδιάζει το κράτος, τόσο περισσότερα αυθαίρετα θα ξεφυτρώνουν, είναι ότι στο πλαίσιο του νέου κυβερνητικού σχεδιασμού αυτά τα αυθαίρετα πέφτουν!
Grand finale!
Ωστόσο δεν πρέπει να διαφεύγει της προσοχής του λαού ένα θέμα μείζονος σημασίας για τον λαό:
Ότι ευτυχώς, την τελευταία στιγμή, είχε αποφευχθεί η εκλογή του κυρίου Γιάννη στη θέση του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ με την εσωκομματική ήττα των ρεφορμιστών, πράγμα που αντικειμενικά βοήθησε να έχουμε σήμερα κυβέρνηση 44άρη που γκρεμίζει ό,τι τον εμποδίζει να διατηρεί την εξουσία αυθαίρετα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: