Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018

ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ........ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ...ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΘΑΡΡΑΛΕΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ του ΦΒ....


Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται
Αυτός που απεικονίζεται στη φωτογραφία να βραβεύεται, από το Propeller Club του Πειραιά σε συνεργασία με την Αμερικανική Πρεσβεία και την Ακτοφυλακή των Ηνωμένων Πολιτειών, με το βραβείο Special Contribution Award, λέγεται Παναγιώτης Μωραίτης ή όπως τον ξέρουν στα σαλόνια, που νταλαβερίζεται με πολιτικούς και άλλους της τζετ σετ σε πάρτι και δεξιώσεις, Πάνος Μωραίτης.
Ποιος είναι το συγκεκριμένο τεφαρίκι;
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται και παπούτσια
Είναι αυτός που είναι πρόεδρος της ASPIDA Maritime Security, που είναι εταιρεία... μισθοφόρων και ένοπλων φρουρών σε Σομαλία, Ινδικό Ωκεανό κλπ
Είναι όμως και κάτι άλλο, είναι πρόεδρος της ΜΚΟ ERCI.
Τι είναι η ΜΚΟ ERCI;

Είναι μία από τις πολλές ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται υπέρ των λαθρομεταναστών.
Μόνο που η συγκεκριμένη είναι πολύ ιδιαίτερη.
Γιατί;
Γιατί χρησιμοποιεί συστήματα AMVER, για τα οποία βραβεύτηκε όπως φαίνεται στη φωτό ο συγκεκριμένος.
Τι είναι τα συστήματα AMVER;
Καταρχάς είναι τα αρχικά του Automated Merchant Vessel Emergency Rescue, που σημαίνει Αυτόματο σύστημα, επείγουσας διάσωσης για Εμπορικά Πλοία.
Από τις αρχές της δεκαετίας του 1980, ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός, υποχρέωσε όλα τα εμπορικά πλοία, να φέρουν σύστημα AMVER.
Τα πλοία σύμφωνα με το πρωτόκολλο AMVER, πρέπει να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τη θέση τους κατά την αναχώρηση και την άφιξη τους από ένα συγκεκριμένο λιμάνι.
Οι πληροφορίες για τη θέση του πλοίου πρέπει να ενημερώνεται συνεχώς.
Τα πλοία πρέπει επίσης να παρέχουν πληροφορίες, σε περίπτωση που το πλοίο πρέπει να παρεκκλίνει από την αρχική του πορεία.
Ο Πάνος Μωραίτης λοιπόν, αποφάσισε ότι αυτά τα συστήματα που εφευρέθηκαν για να σώζουν ναυτικούς, να χρησιμοποιηθούν για να διακινούν λαθρομετανάστες.
Πολύ καλά διαβάσατε, χρησιμοποιεί συστήματα διάσωσης για να διακινεί λαθρομετανάστες και να γεμίζει την Ελλάδα με αυτούς, όπως υπερηφανεύεται.
Ο ίδιος διατείνεται ότι έχει μεταφέρει ή διευκολύνει να μεταφερθούν στα ελληνικά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, περισσότεροι από 50.000 λαθρομετανάστες και το ίδιο εξακολουθεί να κάνει και τώρα.
Πως το κάνει αυτό;
Μα πολύ απλά όταν το πλοίο ή το σκάφος με λαθρομετανάστες ξεκινάει από τα παράλια της Τουρκίας, ενημερώνει με συντεταγμένες, με προορισμό και φυσικά με το όνομα του σκάφους το κέντρο διάσωσης που βρίσκεται στη ΜΚΟ ERCI.

Έτσι την ώρα που οι ίδιοι βουλιάζουν το σκάφος, τα πληρώματα των μισθοφόρων της ERCI βρίσκονται εκεί για να τους διασώσουν και να τους μεταφέρουν στα Ελληνικά νησιά.
Κανονική διακίνηση λαθρομεταναστών δηλαδή.
Το τεφαρίκι όμως δεν σταματάει εκεί.
Η ίδια ΜΚΟ δηλώνει στην ιστοσελίδα της ότι μία από τις βασικές δραστηριότητές της είναι η ενσωμάτωση των παράνομων μεταναστών και προσφύγων στην ελληνική κοινωνία μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων που θα επεκταθούν εκτός από τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στην Αττική και την Βόρειο Ελλάδα.
Ενώ παράλληλα οι μισθοφόροι της φυλάνε τους λαθρομετανάστες στα hot spot, όπως αυτό στο Ωραιόκαστρο για να μη τους πειράξουν οι κακοί Έλληνες....
Πως χρηματοδοτούνται όλα αυτά;
Πέρα δηλαδή από τα κρατικά κονδύλια ....
Για να δούμε λοιπόν ....
Αποτέλεσμα εικόνας για μκο erci
Η ASPIDA Maritime Securities ήταν χρυσός χορηγός των ετησίων φιλανθρωπικών δείπνων της Sailor’s Society στη Γενεύη....
Στα δείπνα αυτά υπάρχουν ας το πούμε ευγενικά γενναιόδωρες οικονομικές προσφορές από τη διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα για το σημαντικό και πολύπλευρο φιλανθρωπικό έργο της συγκεκριμένης ΜΚΟ, που έχει κάνει την Ελλάδα χωματερή του Ισλάμ....
Σχετική εικόνα
Συνοψίζοντας .... αυτός ο φραγκάτος Ελληνόφωνος επιχειρηματίας, βγάζει λεφτά με ουρά στέλνοντας ανθρώπους, ως μισθοφόρους, με μισθούς της πλάκας για να σκοτωθούν, προκειμένου να υπερασπιστούν Εμπορικά πλοία από τους πειρατές στη Σομαλία και μετά αυτό το ίδιο σκουπιδαριό το κατευθύνει στην Ελλάδα για να το ενσωματώσει εδώ με τις ευλογίες και τα χρήματα του Ελληνικού κράτους και της Διεθνούς Ναυτιλιακής κοινότητας.
Εύγε....
ΣΧΟΛΙΟ : Να συμπληρώσω στοιχεία για την ...δράση του ως άνω κυρίου.... 
Αποτέλεσμα εικόνας για μκο erci

Δεν υπάρχουν σχόλια: