Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2018

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!! ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ... ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ!!!ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ....


Με «Ντροπολογία» του υπουργείου Παιδείας ανοίγει ο δρόμος για την συνταξιοδότηση των δύο νόμιμων μουφτήδων της Ξάνθης και της Κομοτηνής !
Είναι α π ί σ τ ε υ τ α αυτά που συμβαίνουν με την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας μας, και μάλιστα σε χώρες που μας εχθρεύονται.
Δεν δημιουργήθηκε ζήτημα, ούτε με την ένταξή μας στο ΝΑΤΟ, ούτε στην ΕΟΚ, αφού ενσυνειδήτως αποδεχθήκαμε πως αυτό προξενεί όφελος στην Ελλάδα.
Έκτοτε, με αμφίβολης νομιμότητας τρόπο υπεγράφη το Μνημόνιο, εκχωρώντας σημαντικό μέρος της εθνικής κυριαρχίας σε κράτη, ιδιώτες και εταιρίες της αλλοδαπής, και το «ξεπούλημα» συνεχίστηκε με την εκπλήρωση όλων των απαιτήσεων των Σλάβων των Σκοπίων, για να μας αιφνιδιάσει εχθές η ακυβέρνητη κυβέρνηση με το νέο της κατόρθωμα. 
Την ΠΑΡΑΔΟΣΗ της Θράκης στην διοίκηση του Ερντογάν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Έφερε το υπουργείο Παιδείας με την έγκριση του πρωθυπουργού, και με τον διπλωματικό του σύμβουλο, Βαγγέλη Καλπαδάκη* να αναλαμβάνει ενεργό ρόλο, Ντροπολογία, μέσω της οποίας ανοίγει ο δρόμος για τη συνταξιοδότηση των δύο νόμιμων μουφτήδων της Ξάνθης και της Κομοτηνής.
Η Τουρκία έχει εκφράσει κατ’ επανάληψη την επιθυμία να σταματήσει το καθεστώς διορισμού των μουφτήδων από την ελληνική κυβέρνηση και αυτοί να εκλέγονται από την κοινότητα, ελαχιστοποιώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την παρέμβαση του ελληνικού κράτους. 
Αυτό ακριβώς το αίτημα του Ερντογάν ικανοποιεί ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, το οποίο προήλθε από τις ίδιες τις προεκλογικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Έχω γράψει προ καιρού, ότι ο μουφτής Ξάνθης αρνήθηκε να παραιτηθεί, στην πίεση Γαβρόγλου-Καλπαδάκη, γεγονός που πρακτικά ανέβαλε τη σχετική κυβερνητική πίεση και προς τον μουφτή Κομοτηνής. 
Σκέφθηκαν λοιπόν, να τους συνταξιοδοτήσουν, ως δικαστές, και να αποχωρήσουν.
Είναι φανερό, πως αυτή η μεθόδευση είναι ύποπτη, και προοιωνίζει και άλλα δεινά στον ελληνισμό μετά τις Πρέσπες, επειδή στην τροπολογία δεν υπάρχει η πρόβλεψη τι θα συμβεί στην συνέχεια.
Διώχνουν τους νόμιμους μουφτήδες, θα παραμείνουν έως ένα δίμηνο έως ότου αντικατασταθούν.
Πώς όμως; Το κρύβουν.
Με διορισμό ή με εκλογές; 
Και γιατί με εκλογές, αφού σε όλες τις μουσουλμανικές χώρες, και στην ίδια την Τουρκία, οι μουφτήδες διορίζονται;
Γιατί η κυβέρνηση της Ελλάδας, ΔΩΡΙΖΕΙ όλη την διοίκηση της Θράκης στον Ερντογάν, ο οποίος ΗΔΗ σ υ ν δ ι ο ι κ ε ί ;
Θα προβληθεί το επιχείρημα ότι το Υπουργείο Παιδείας θα φροντίσει ώστε να υπάρχει Επιτροπή ανάδειξης των νέων μουφτήδων, που θα εμποδίζει την προώθηση προσώπων του τουρκικού Προξενείου. 
Θα πρόκειται για μια ακόμη συνειδητή παραπλάνηση του λαού, για τον απλούστατο λόγο.
Αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, μη παρεμβολής του τουρκικού Προξενείου, γιατί ο Ερντογάν, με τους εδώ τουρκοπράκτορες, απαιτούν – και επιτυγχάνουν – να εκλέγεται ο μουφτής, αν θα είναι έντιμος και συνετός πολίτης της Ελλάδας;

Ποιο είναι το επιχείρημα του Ερντογάν, ώστε οι Τσίπρας-Γραβόγλου-Καλπαδάκης να ικανοποιήσουν το αίτημά του, το οποίο επί δεκαετίες καμιά ελληνική κυβέρνηση και κανείς Έλληνας πατριώτης υπουργός δεν αποδέχθηκε; 
Μήπως, απείλησε ότι θα αποσύρει τους δυο τουρκόφρονες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και να κινδυνεύσει η κυβερνητική πλειοψηφία; 
Ο απίστευτος Κοτζιάς, μας είπε ότι αυτός και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνουν διπλωματία της κότας. 
Αυτή η διπλωματία τίνος πτηνού είναι;
Η μειονότητα στη Θράκη είναι θρησκευτική και όχι εθνική, άρα ο εκάστοτε μουφτής αποτελεί ουσιαστικά τον ηγέτη της. Ποιος ο λόγος να προσφέρουμε στον Ερντογάν τουρκόφρονα ηγέτη, ακόμη και στους Πομάκους και στους Ρομά;
Σημειώνω εν κατακλείδει, ότι σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο Ερντογάν υποστήριξε μιλώντας σε Τούρκους δημοσιογράφους, ότι κατά τη συνάντησή του με τον Α. Τσίπρα στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας του είπε ότι εξετάζει να αλλάξει τον τρόπο τοποθέτησης του Μουφτή στη Θράκη, και ότι στο εξής αυτός, θα εκλέγεται, αντί να διορίζεται.
Οι πάντα πρόθυμοι στις επιταγές των ισχυρών, ικανοποιούν ακόμη ένα αίτημα εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων.
Πού έχουν σκοπό να σταματήσουν άραγε;
Ο Μακεδών
https://kostasxan.blogspot.com/2018/08/blog-post_98.html
* Ευάγγελος Καλπαδάκης: 
Είναι ο μόλις 37ετής μυστικοσύμβουλος και διπλωμάτης του ΑΛΕΚΣΗ, ANHΨΙΟΣ της συζύγου του προέδρου της Βουλής, με το βαρύ όντως βιογραφικό, αλλά και την πλέον «Η Χ Η Ρ Η» ερωτική σχέση των τελευταίων δεκαετιών(!), αφού ο έρωτάς του είναι μέ μία (πανέμορφη) Τουρκάλα ονόματι Φεϊζά Μπαρουτσού, επίσης διπλωμάτης (με παιδί από παλαιά σχέση εκτός γάμου!), θυγατέρα ανωτάτου Τούρκου στρατιωτικού στο ΝΑΤΟ(!), που για …”διευκόλυνση” του ειδυλλίου τους, το τουρκικό ΥΠΕΞ, την μετέθεσε (!) στην εν Αθήναις πρεσβεία τους, γιά να μην «ταλαιπωρούνται” τα παιδιά με κουραστικά ‘πήγαινε-έλα’, γιά να βλέπονται…
Οπότε τα …παιδιά διαμένουν «τρυφερά” σέ «σίκ» κατοικία (μαζί και το παιδί της) στο Μοναστηράκι, κατά τα δημοσιεύματα μερίδος του Τύπου…
Το «πρωτότυπο” ειδύλλιο αυτό, δύο διπλωματών του Έλληνος και της Τουρκάλας ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πώς δεν έχει περάσει διόλου ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ απο τις «διάφορες” (μυστικές) υπηρεσίες που …”βολτάρουν” ανέτως & ευχερώς εν Αθήναις…
«ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ”

Δεν υπάρχουν σχόλια: