Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2018

Επικίνδυνοι στην εξουσία!!!!Είναι ξεκάθαρες πλέον οι σχέσεις τους με την τρομοκρατία, γι αυτό τους χορεύει ο Κουφοντίνας και γι αυτό θα τον βγάλουν!!!


Επικίνδυνοι στην εξουσία. 
Σχετική εικόνα
Είναι ξεκάθαρες πλέον οι σχέσεις τους με την τρομοκρατία γι αυτό τους χορεύει ο Κουφοντίνας και γι αυτό θα τον βγάλουν.
Στην υποδοχή εκτός από τον γιο του και την σύντροφό του, βρέθηκαν ο Νίκος Γιαννόπουλος από το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, και πέντε πρωταγωνιστικά μέλη των δράσεων του Ρουβίκωνα, που είχε προαναγγείλει διαδικτυακά την παρουσία του εκεί.
1) Η «Ρόζα» ιδρύθηκε από τον Ν. Γιαννόπουλο και τη Μάνια Μπαρσέφσκι, που ένα φεγγάρι πέρασαν από την τροτσκιστική οργάνωση ΟΚΔΕ. Έχουν τοποθετηθεί στα αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, διατηρώντας πολιτικούς δεσμούς με στελέχη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και ομάδες ακροαριστερών των Εξαρχείων.
2) »Είμαι ιδρυτικό μέλος του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα και με αυτή την ιδιότητα κατάθεσα ως μάρτυρας υπεράσπισης του Δημήτρη Κουφοντίνα, υποστηρίζοντας ότι η 17 Νοέμβρη υπήρξε οργάνωση της επαναστατικής Αριστεράς και οι κατηγορούμενοι ως μέλη της πολιτικοί κρατούμενοι.
3) Θα πρέπει να σημειωθεί πως στελέχη σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ είχαν καταθέσει στη δίκη της 17Ν υπέρ κατηγορουμένων, κάποιοι εκ των οποίων μάλιστα αθωώθηκαν.
Αυτό το παρελθόν, όμως, προβληματίζει το κόμμα.
Δεν ήμουν ποτέ μέλος του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει
http://newpost.gr/…/nikos-giannopoylos-den-eimai-kai-oydepo… 
Όμως μπορείτε να τον Δείτε να μιλάει στην τρίτη πανελλαδική συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ και απευθυνόμενος στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να ξεκινά την τοποθέτησή του λέγοντας: «Συντρόφισσες και σύντροφοι, υπάρχει ένας κίνδυνος να διαλυθούμε» (στο 5:55 του βίντεο).


Δεν υπάρχουν σχόλια: