Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΜΟΡΙΑ …ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ... Μπαμπά, πρέπει να γίνω μουσουλμάνος!!!
Έτσι είπε προχθές στον πατέρα του, ένας κανακάρης υποψήφιος που απέτυχε φέτος....
Τι έγινε όμως και πέταξε αυτό το ...καδρώνι ο νεαρός υποψήφιος στον πατέρα του;
Απλά είδε ότι, στην ειδική κατηγορία των μουσουλμάνων, η βάση εισαγωγής στις σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ είναι σε τεράστιο ποσοστό κάτω από τα 10.000 μόρια.
Και όμως σε κάποια σχολή που κάποιος υποψήφιος χρειάζεται 16-17 χιλιάδες μόρια, που συγκεντρώνονται με μύριους κόπους, ιδρώτα και με μεγάλη οικονομική επιβάρυνση των γονέων, λόγω των φροντιστηρίων, σ’ αυτό το απάνθρωπο σύστημα εισαγωγής, ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ που μόνο αυτός ξέρει αν νοιώθει Έλληνας, μπαίνει απλά με τη βάση και σε πολλές περιπτώσεις και με βαθμούς κάτω από τη βάση!
ΝΑΙ σοβαρά μιλάμε…
Απλά γίνεσαι μουσουλμάνος και περνάς...
Παραβιάζοντας ΚΑΙ το Σύνταγμα και τα ανθρώπινα δικαιώματα...
Φυσικά ούτε μια απλή κουβέντα, πόσο διαμαρτυρία από κάποιον υπεύθυνο ή ΜΜΕ...
Σε μια ευρωπαϊκή -τρομάρα μας- κατά τα άλλα χώρα, που οι πιο παράλογοι συσχετισμοί είναι ρουτίνα, αρκεί να προσκυνάς προς τη Μέκκα κάθε Παρασκευή,  ν’ ακούς τον χότζα στο τζαμί να φωνάζει αλλάχ ακμπάρ (ίσως γι' αυτό ετοιμάζονται τόσα πολλά τζαμιά εν Ελλάδι), για να θεωρείσαι πιο ...άξιος να εισέλθεις στο πανεπιστήμιο, από κάποιον Έλληνα πραγματικό, ίσως και Ορθόδοξο, που σταματάει το διάβασμα και βγαίνει από το δωμάτιό του, μόνο για τις φυσικές ανάγκες του και όχι για να ακούσει τον Ιμάμη!
Αποτέλεσμα εικόνας για καθε παρασκευη οι μουσουλμανοι ακουν τον χοντζα
Δυστυχώς ζούμε σε μια χώρα που μπερδεύουμε τα δικαιώματα με τα προνόμια και την πρόνοια με την αμεροληψία, υπέρ συγκεκριμένων ομάδων και πολύ φοβάμαι ότι θα πληρώσουμε άσχημα… Θεού επιτρέποντος...
Εν κατακλείδι, η συντριπτική πλειοψηφία του νόμιμου Ελληνικού πληθυσμού, πρακτικά… διώκεται λόγω θρησκεύματος!
Και σίγουρα αυτό το συμβάν είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου…
Γιατί ελάχιστοι γνωρίζουμε και θυμόμαστε, ότι το θέμα με τους ευνοημένους μουσουλμάνους φέρει τη σφραγίδα του … «ευφυέστατου» ΓΑΠ, από την εποχή της θητείας του ως Υπουργού Παιδείας, αλλά δυστυχώς το υιοθέτησαν και οι επόμενες κυβερνήσεις .. και εάν ισχύει (που ισχύει), τότε η αδικία προς τους υπόλοιπους μαθητές που εργάζονται σκληρά για να πετύχουν, είναι μεγάλη !!!
Έτσι, με "ένα σμπάρο πετυχαίνουν και δυο τρυγόνια".
Κάνουν τα …κόλπα τους με τους …ημετέρους, χωρίς επί πλέον και την ταλαιπωρία των μεταγραφών (που να τρέχει ο φτωχός μουσουλμάνος με το τεράστιο smartphone στο ΤΕΙ Κωλοπετεινίτσας...) και παρουσιάζουν και κοινωνικό πρόσωπο στην παιδεία, χωρίς όμως να χρηματοδοτούν φοιτικές λέσχες και εστίες για τους ...πραγματικούς αριστούχους που το έχουν ανάγκη…
Γι' αυτό και οι ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ -τα παιδιά μας- εγκαταλείπουν την Ελλάδα και μας μένουν οι ...φελλοί...
Έτσι νοείται το… κράτος δικαίου "στο ΕΛΛΑΝΤΑ", που μας ζαλίζουν οι κάθε χρώματος της Βουλής  πολιτικάντηδες…
Κώστας Μίχος

Δεν υπάρχουν σχόλια: