Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018

«Τα Λευκά Κράνη απήγαγαν 44 παιδιά για να τα χρησιμοποιούσουν σε θεατρινίστικη επίθεση χημικών όπλων»...

1525283123 (1)


«Τα άσπρα κράνη» απήγαγαν 44 παιδιά για να τα χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ανέφερε ο Σύριος Υπουργός Εξωτερικών, Ουαλίν Μουαλέμ, σε συνέντευξη τύπου.


«Πίσω από τη δημιουργία τέτοιων ψευδο οργανώσεων όπως τα «Άσπρα Κράνη» είναι οι Βρετανικές υπηρεσίες πληροφοριών, οι χορηγοί τους, που τους καθοδηγούν σύμφωνα με τα στοιχεία μας, απήγαγαν πρόσφατα 44 παιδιά στη ζώνη Ιντλίμπ για να πραγματοποιήσουν αυτήν την θεατρινίστικη επίθεση χημικών όπλων,» είπε.
Ο πολιτικός υπογράμμισε επίσης ότι οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες στάθηκαν επίσης πίσω από την οργάνωση των κατασκευασμένων προηγούμενων σεναρίων της χρήσης χημικών όπλων.
Τώρα, σύμφωνα με τον Μουαλέμ, οι ΗΠΑ προσπαθούν να οργανώσουν στο Ιντλίμπ την ίδια πρόκληση που νωρίτερα έκαναν σε άλλες επαρχίες, και αυτό γίνεται για να προστατεύσουν τους μαχητές της ομάδας «Dzhebhat Al-Nusra» *.
Η Δαμασκός θα συνεχίσει τον αγώνα κατά της τρομοκρατίας, συνόψισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Συρίας
Η εκπρόσωπος του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Zakharova είπε για τη χρήση των παιδιών σε «βρώμικες προκλήσεις» από τη Δύση.
Τις τελευταίες ημέρες, η κατάσταση γύρω από τη Συρία έχει γίνει πιο τεταμένη.
Ο επίσημος εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας Ιγκόρ Konashenkov είπε ότι σύμφωνα με ανεξάρτητες πηγές, η ομάδα «Hayat Tahrir al Sham» * προετοιμάζει μια πρόκληση για να κατηγορήσει τη Δαμασκό για τη χρήση χημικών κατά του άμαχου πληθυσμού στo Ιντλίμπ.
Σύμφωνα με τον Στρατηγό , «οι μασκαράδες διασώστες των Λευκών κρανών» πρόκειται να τραβήξουν σκηνές για τη Μέση Ανατολή και τα αγγλόφωνα μέσα μαζικής ενημέρωσης μετά τον αντίστοιχο θεατρινισμό.
Το Αμερικανικό αντιτορπιλικό με 28 πυραύλους, έφθασε στη Μεσόγειο, το οποίο θα μπορούσε να χτυπήσει σε οποιοδήποτε μέρος της Δημοκρατίας της Συρίας, είπε ο Konashenkov. Επιπλέον, σύμφωνα με τη Ρωσική πλευρά, το Αμερικανικό αντιτορπιλικό «Sullivans» έφθασε στον Περσικό κόλπο με 56 πυραύλους Cruise, και η αεροπορική βάση El-Udeid στο Κατάρ μετεγκαταστάθηκε στο στρατηγικό βομβαρδιστικό B-1B της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας με 24 πυραύλους Cruise «Αέρος εδάφους».
Το Πεντάγωνο διέψευσε τις δηλώσεις της Ρωσικής πλευράς ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες φέρνουν τις δυνάμεις τους στη Συρία για να ξεκινήσουν μια πυραυλική επίθεση , δηλώνοντας ότι είναι «έτοιμο για δράση» σε περίπτωση κατάλληλης διαταγής.
* Τρομοκρατική οργάνωση απαγορευμένη στη Ρωσία.
tokoutsavaki

Δεν υπάρχουν σχόλια: