Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018

Μια σύντομη ανασκόπιση των τελευταίων 20 ετών....ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ...


Μια σύντομη ανασκόπιση των τελευταίων 20 ετών, μέσα σε 5 σελίδες…
Οι προβατόμορφοι Αρχιερείς της καταστροφής, του ολέθρου και του ξεπατώματος της Ελλάδας από άκρη σε άκρη, έχουν αρχίσει απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα, να ενορχηστρώνουν πάλι την πολυπαιγμένη -ομολογουμένως όμως πετυχημένη- παράσταση του ... «άιντε θύμα, άιντε ψώνιο, άιντε σύμβολο αιώνιο».
Ας κάνουμε όμως μία μικρή αναδρομή/μετανάλυση των τελευταίων ... 20 ετών και κάτι, μπας και τελικά κάποια στιγμή το ... αιώνιο σύμβολο πάψει να είναι ... αιώνιο θύμα και αιώνιο ψώνιο.
1996-2004
Κώστας Σημίτης: Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός. 
Η πραγματική πηγή -(μαζί με τους συντρόφους του)- της καταστροφής της Ελλάδας
Μερικά μόνο από τα επιτεύγματά του!!! 
- Παράδοση του Οτσαλάν στους γειτόνους μας.
-"Ευχαριστώ" στους Αμερικάνους και Γκριζάρισμα των Ιμίων.
- Θάψιμο της Ελλάδας, βάζοντάς την χώρα στην Ευρωζώνη με πλάγια μέσα και ψευδή στοιχεία, με τη βοήθεια της Goldman Sachs και των swaps.
-Επί πρωθυπουργίας του το 2003, ο Υπ. Εξωτερικών της κυβέρνησής του, Γ. Παπανδρέου υπέγραψε το Δουβλίνο ΙΙ,
-ακόμα μία- ταφόπλακα για την Ελλάδα.
-Σκάνδαλο του χρηματιστηρίου. Εκείνη την εποχή (1999-2003) τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων παίχτηκαν στον τζόγο του χρηματιστηρίου και κατέληξαν σε τσέπες ξένων και ντόπιων κερδοσκόπων. Η ζημιά των ασφαλιστικών ταμείων ξεπέρασε τα 10 δισ. ευρώ.
-«Οργάνωση» του … ξέφρενου πάρτυ μιζών με την επωνυμία …. «Ολυμπιακοί αγώνες» …..
-Και πολλά πολλά πολλά... άλλα.
Ο κύριος αυτός σήμερα απολαμβάνει τους "κόπους" του. ...........
2004-2009
Κώστας Καραμανλής: Πρόεδρος της Ν.Δ. και πρωθυπουργός.
Το λεγόμενο "Εθνικό Κεφάλαιο" σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο.
-Κήρυξε τον "ανένδοτο" στους Νταβατζήδες με ορμητήριο το ... σουβλατζίδικο του ... Μπαϊρακτάρη.
-Στο Δημόσιο έγιναν διορισμοί ακόμα και των …. Κουνελιών (για να την παραγωγή ντε)
-Ενώ γνώριζε τα πεπραγμένα του Σημίτη και των συν αυτώ, δεν .... κουνήθηκε φύλλο.
-Η κυβέρνησή του ήταν, του "άσ’ το για αργότερα"
-Εισήγαγε το άθλημα του άλματος εις βάθος ή εις το κενό (βλ. Χρ. Ζαχόπουλος)
-Το 2008 ανοίγει ο χορός των ανακεφαλαιοποιήσεων των τραπεζών με το πακέτο Αλογοσκούφη των 28 δις, και το βιολί αυτό συνεχίστηκε επί των ημερών Παπανδρέου και Σαμαρά, όπου το ιδιωτικό χρέος των τραπεζών, ΒΡΩΜΙΚΑ μετατράπηκε σε δημόσιο χρέος εκατοντάδων δις που καλέστηκε να τα πληρώσει, ποιος άλλος;;;
Το αιώνιο θύμα …. ο Ελληνικός λαός.
-Επι κυβερνήσεώς του κάηκε η μισή Πελοπόννησος από τον στρατηγό … άνεμο.
-«Παραιτήθηκε» ……. Παραδίδοντας την εξουσία στον εντεταλμένο δήμιο της Ελλάδας Γ. Παπανδρέου.
-Κατηγορήθηκε για δημοσιονομική κραιπάλη και δημοσιονομικό εκτροχιασμό.
-Έκτοτε ……. Έχασε την λαλιά του διότι … είτε ήπιε το αμίλητο νερό, είτε του ξεράθηκε η γλώσσα, είτε κουφάθηκε, είτε όλα τα προηγούμενα μαζί.
Ως εκ θαύματος αυτή την έβρισκε (την λαλιά του) μόνο για να ψηφίζει τα πάντα που έφερναν οι διάδοχες αυτού κυβερνήσεις.
Με απλά λόγια και μονολεκτικά ΝΑΙ (σε όλα)
-Επίσης διαδίδεται και ακούγεται πως πίσω από την συνεργασία Συριζα Ανελ ήταν η αφεντιά του.
2009 - 2011
Ο Γιώργος Παπανδρέου: Πρόεδρος -(βραχείας διάρκειας)- του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός.
-Ήταν ο εντεταλμένος Νεοταξίτης και Ολετήρας της Ελλάδας.
-Χλευάστηκε πως ενώ έτρεχε μόνος του, ερχόταν πάντα δεύτερος.
Όμως, έτσι ήταν γραμμένο το σενάριο για το …. Αιώνιο σύμβολο και αιώνιο θύμα. …….
-Υπήρξε πρώην υπουργός –εν είδη προπόνησης- σε πολλά πόστα επί κυβερνήσεων Σημίτη.
-Ως Υπουργός Εξωτερικών υπέγραψε το εθνοκτόνο Δουβλίνο ΙΙ.
-Ξεκίνησε τον «αγώνα» κατάληψης της εξουσίας τρέχοντας σε διαδηλώσεις και επιδιώκοντας να παρουσιάζεται με πρησμένα και δακρύβρεκτα μάτια –από τα χημικά- ως άλλη Μάρθα Βούρτση.
-Εξαπάτησε το …. Αιώνιο θύμα, λέγοντάς του το περίφημο «Λεφτά Υπάρχουν»
-Κατασυκοφάντησε την Ελλάδα σε όλης της γης τα μέρη πως είναι μία διεφθαρμένη χώρα.
-Στην θητεία του παραποιούνται τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ μέσω του Γεωργίου ώστε να φανεί πως το ¨πλοίο¨ είχε ¨ξωκίλει¨ και πως είχε δήθεν ανάγκη …. ¨ρυμούλκησης¨ για να μη ¨βυθιστεί¨.
-Έβαλε την Ελλάδα στο ΔΝΤ, και άνοιξε τον δρόμο για το ξεπούλημα, την κατοχή και την υποταγή της χώρας.
-Επέβαλλε στην χώρα με την κυβέρνησή του ΠΑΣΟΚ το Α’ Μνημόνιο με τον νόμο 3845/2010
-Έκτοτε τυγχάνει υψηλής προστασίας ως εξέχων στέλεχος της ΝΤΠ και επιδιώκει να εμπλακεί πάλι στα πολιτικά πράγματα της χώρας ….
Έτσι για χόμπι …. Και όχι μόνον.
11 Νοεβρίου του 2011
-Μετά την παραίτηση του Παπανδρέου από την πρωθυπουργία, τον Νοέμβριο του 11 την κυβέρνηση αναλαμβάνει ο Λουκάς Παπαδήμος τραπεζικό στέλεχος με την στήριξη των κομμάτων του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Δημοκρατίας και του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.
-Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρέμενε ακομα ο Παπανδρέου, Πρόεδρος της Ν.Δ. ήταν ο μέχρι εκείνη την στιγμή «αντιμνημονιακός» Αντ. Σαμαράς και Πρόεδρος του ΛΑΟΣ ήταν ο Γ. Καρατζαφέρης ο οποίος μάλιστα, μετέπειτα ομολόγησε πως ο Παπαδήμος ήταν δική του επιλογή και την επέβαλε στους άλλους δύο αρχηγούς με το σκεπτικό πως ως τεχνοκράτης και τραπεζικός που ήταν μέσα στα πράγματα θα … βοηθούσε την κατάσταση …… και την «βοήθησε» ….
-Η συγκυβέρνηση Παπαδήμου ήταν εκείνη που έφερε και ψήφισε το 2 μνημόνιο με τον Ν. 4046/2012.
2012-2015
Αντώνης Σαμαράς: Προεδρος της Ν.Δ. και πρωθυπουργός
-Συγκρότησε –μέχρι εκείνη την στιγμή (πριν αναλάβουν οι Τσιπροκαμμένοι)- την σκληρότερη κυβέρνηση μαζί με τον Βαγγ. Βενιζέλο (τον πιο μοχθηρό και πανούργο πολιτικό) που είχε γνωρίσει μέχρι τότε ο τόπος.
Αυτόν τον τύπο που ήταν ο εμπνευστής του νόμου περί ευθύνης υπουργών το 2003, και που ήταν ο «μέγιστος» των ταχυδακτυλουργών στις … εξαφανίσεις όπως π.χ της λίστας Λαγκάρντ.
Ο συγκεκριμένος ήταν ο εμπνευστής του ΕΝΦΙΑ.
Το βιογραφικό του δε, είναι πλούσιο από ….. πολιτικά «θαύματα».
-Επί της εποχής πρωθυπουργίας Σαμαρά, άρχισε το γδάρσιμο των Ελλήνων, το ξεπούλημα του τόπου, η εφαρμογή των μνημονίων 1 κ΄2, η υπαγωγή στο αγγλικό δίκαιο, ο περιορισμός της εθν. Κυριαρχίας, η αύξηση των αυτοκτονιών, η μεγάλη φυγή των ελληνόπουλων, ……. και γενικώς η εφαρμογή λέξης προς λέξη και γράμμα προς γράμμα τα όσα είχε «προφητεύσει» η Αννούλα του πολιτικού χιονιά στον Κάρολο Παπούλια το 2005.
-Οι … Ζαπειάδες πριν τις εκλογές του 12 έδιναν και έπαιρναν.
Τα αλήστου μνήμης 18 σημεία –εξαπάτησης- που υπόσχονταν ο Σαμαράς στο … «αιώνιο θύμα», ήταν το σήμα κατατεθέν του … επερχόμενου τότε νεοσωτήρα και αμέσως μετά ολετήρα.
-Ο μέχρι τότε –κοντά στο τέλος του 2011- σφόδρα αντιμνημονιακός πρόεδρος της Ν.Δ., αρχίζει την νέα του καριέρα ως «αθλητής φαινόμενο» της πολιτικής ενόργανης γυμναστικής και εξελίσσεται σε «παγκόσμιο πρωταθλητή» κυβιστήσεων, σάλτων αλλά και επικύψεων, -με εντολή μάλιστα αργότερα στους υπουργούς του να πέφτουν στα τέσσερα- αφήνοντας όλους … άφωνους και … «αυτοϊκανοποιούμενους» ……, αφού διαβεβαίωσε γραπτώς και με την υπογραφή του φαρδιά πλατιά, τους ανησυχούντες ξένους νταβατζήδες πως αν εκλέγονταν θα είναι καλό και υπάκουο «παιδί», και θα εφάρμοζε τόσο το 1ο όσο και το 2ο μνημόνιο που είχε δρομολογηθεί και τελικά ψηφίστηκε από την κυβέρνηση Παπαδήμου στην οποία και συμμετείχε.
-Μετά λοιπόν και την υπηρεσιακή κυβέρνηση Πικραμένου, ο ¨κύριος¨ αυτός, αναλαμβάνει επικεφαλής κυβέρνησης συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ -(που μέχρι εκείνη την στιγμή ¨σκοτώνονταν¨ μεταξύ τους)- και την δημοκρατική Αριστερά του Κουβέλη, με αναπληρωτή επικεφαλή της κυβέρνησης τον Ευάγγ. Βενιζέλο.
Πρόεδρος της Δημοκρατίας την συγκεκριμένη περίοδο ήταν ο «άγιος» Κάρολος Παπούλιας. 
Ναι εκείνος ο «ευλογημένος» άνδρας που είχε λάβει το 2005 τον χρησμό από εκείνη την ¨προφήτισσα¨ Ψαρούδα Μπενάκη και ¨ιερό¨ στέλεχος της Ν.Δ. και πρώην πρόεδρο του κΥνοβουλίου –περί περιορισμού των συνόρων, της εθν. Κυριαρχίας, των δικαιωμάτων … κ.λπ.-
- Η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πλέον (γιατί ο Κουβέλης την έκανε με πλάγια βηματάκια και με πρωθυπουργό τον Σαμαρά απαρτίζεται από 41 ακραίους νεοφιλελεύθερους πολιτικούς, οι οποίοι υπηρετούν μέχρι κεραίας τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων-κερδοσκόπων σε βάρος των συμφερόντων του Ελληνικού λαού, που κυριολεκτικά τον εξοντώνουν.
-Η φυσιογνωμία της Ν.Δ. υπό τον Σαμαρά αλιώνεται και μετατρέπεται σε πόλο έλξης πολιτικών τυχοδιωκτικών στοιχείων όπως π.χ. στοιχεία του τύπου Άδωνη, Βορίδη, Ροντούλη, Β. Οικονόμου, ….
-Μετά την ¨πετυχημένη¨ του πορεία το άξιο τέκνο του νεοφιλελευθερισμού της Νέας Τάξης Αντ. Σαμαράς, παραδίδει την σκυτάλη της προεδρίας του κόμματός της Ν.Δ. στο άλλο άξιο και ευφυές τέκνο της «αγίας» οικογενείας των Μητσοτακέων τον Κυριάκο επωνομαζόμενο και… Κούλη ή .. αντιστασιακός της … κούνιας και της τραμπάλας … καθώς και με την ευγενική και ευλαβική χορηγία της «αγίας» … Θεοδώρας της … ευσπλαχνίτησας, ……..
Την δε πρωθυπουργία ο πολιτικός ολετήρας Σαμαράς «την μεταβιβάζει’ κατόπιν «λαϊκής εντολής» (και εδώ γελάνε), στην απεχθέστερη και καταστροφικότερη κυβέρνηση –όλων των εποχών- που γνώρισε ο τόπος. Εκείνη του σκιζομνημονιάκια Αλέξης και πρώτης φοράς …. Φασιστερά, ελέω κοκκινογραμμάκια και πολυπαραιτούμενου Καμμένου ή αλλιώς και Κούγκι του κυβιστησιάρη.
2015- σήμερα(2018)
Αλέξης Τσίπρας: Πρόεδρος Συριζα και πρωθυπουργός.
-Στην ΔΕΘ το 2014 (πριν τις εκλογές του Γενάρη του 15), υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια, όπως του ότι Θα
έσκιζε/καταργούσε τα μνημόνια, με ένα νόμο και ένα άρθρο,
Θα επανέφερε μισθούς και συντάξεις στα πριν μνημονίων επίπεδα, Θα καταργούσε τον αντισυνταγματικό και παράνομο –όπως έλεγε- αυτός και ο συνέταιρός του ΕΝΦΙΑ , Θα …, Θα…., Θα…, …Θα βαρούσε τα νταούλια και τους ζουρνάδες και Θα…, Θα…, Θα…,
-Τον Γενάρη του 15 κερδίζει πανηγυρικά τις εκλογές και μαζί με τον ¨αντιμνημονιακό¨ Καμμένο συγκροτούν κυβέρνηση.
Το ¨αιώνιο θύμα¨ πανηγυρίζει ξέφρενα και όπως είναι και ¨αιώνιο ψώνιο¨ όπου συναντά τον Τσίπρα σε δημόσιες εμφανίσεις/εκδηλώσεις του φιλά το χέρι.
Το αιώνιο «σύμβολο» έχει δαγκώσει πλέον το τυράκι και έχει πιαστεί για μια ακόμη φορά στην φάκα.
Φαντασιώνεται πως απαλλάχτηκε από τους νταβατζήδες γενικώς και πως θα φάει ξανά γλυκό ψωμί.
Μόνο που αυτό τελικά που έφαγε το αιώνιο θύμα και ακόμα συνεχίζει, δεν ήταν ψωμί αλλά ….… για ακόμα μία φορά ….
-Στις 5 Ιουλίου του 2015 διεξάγεται δημοψήφισμα. Την περίοδο εκείνη οι Έλληνες εκβιάζονται στεγνά από την Ευρώπη πως αν ψηφίσουν ΟΧΙ θα πεταχτούν εκτός αυτής, πως η χώρα δεν θα πάρει τα συμπεφωνημένα (όπως π.χ την δόση του … Θεοδόση που έλεγε και το άσμα), τους κλείνουν παράνομα τις τράπεζες, δεν αφήνουν τον κόσμο να πάρει τα χρήματά του, τον απειλούν πως θα πέσει ο … ουρανός στο κεφάλι του, πως θα ανοίξουν οι πύλες της κολάσεως, πως θα .. καούμε ζωντανοί (αλήθεια τι προφήτες βρε παιδί μου ήταν οι «άνθρωποι»;;;), πως θα … πεινάσουμε (εδώ έπεσαν μέσα), πως θα χάσουμε τις περιουσίες μας (και πάλι έπεσαν μέσα), πως θα γίνουν … πλημμύρες (καλά το φλιτζάνι διάβαζαν?) και … ξανά πλημμύρες προέβλεπαν οι προφήτες… (και πάλι έπεσαν μέσα, μόνο που εννοούσαν πλημμύρες από … λαθροεισβολείς) ……… και το ΘΑΥΜΑ έγινε.
-Στις 5 Ιουλίου του 15 (την ίδια μέρα) ο «χαρισματικός» πρωθυπουργός Τσίπρας με το κυβερνητικό του σινάφι, με την πατερίτσα του τον Καμμένο, και με την σύμφωνη γνώμη της αντιπολίτευσης και την στήριξη του προέδρου της δημοκρατίας προβαίνει σε αντισυνταγματική εκτροπή και αφού γράφει στα παλιά του τα παπούτσια το 62% του ΟΧΙ, μετατρέπει αυτό σε ΝΑΙ.
Με λίγα λόγια, σχεδόν σύσσωμο το πολιτικό προσωπικό της χώρας προδίδει τον Ελληνικό λαό για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των κερδοσκόπων, των τραπεζών, .. των στοών και ... λοιπών συγγενών. 
-Στις 14 Αυγούστου του 2015 (παραμονή της Παναγιάς) οι αθεόφοβοι πρώην «αντιμνημονιακοί» και μνημονιακοί –όλοι μια παρέα πλέον, - ψηφίζουν το Εθνοκτόνο 3ο μνημόνιο με 222 Ναι.
Τα «όχι» ήταν 64, και τα «παρών» ήταν 11.
-Μετά την προδοσία, ο πονηρός Τσίπρας με τον αδίστακτο Καμμένο οδηγούν ξανά την χώρα σε εκλογές στις 20 Σεπτέμβρη του 15, γνωρίζοντας πως ο κόσμος δεν είχε πολλές εναλλακτικές, ήταν ήδη κουρασμένος, απογοητευμένος και ζαλισμένος από τις πολιτικές σφαλιάρες που είχε φάει καθώς και από τις …. απίστευτες κολοτούμπες των πολιτικών σαλτιμπάγκων.
Εξάλλου οι λεγάμενοι, υπόσχονταν στο ¨αιώνιο θύμα¨ πως ζητούν την ψήφο του για να επαναδιαπραγματευθούν και άλλα … κουραφέξαλα, ενώ ήδη είχαν υπογράψει τα ΠΑΝΤΑ εναντίον του Ελληνικού λαού.
Όμως ο πραγματικός λόγος των τότε εκλογών ήταν, αφενός να αποκτήσουν άλλοθι για τα αίσχη που θα καλούνταν να εφαρμόσουν και αφετέρου να ξεπλυθούν (νόμιζαν) από την βρώμα της προδοσίας.
-Τα αποτελέσματα του 3ου και χειρότερου μνημονίου πλέον τα γνωρίζουμε όλοι.
Τα ζήσαμε, τα ζούμε και -αν δεν συνέλθουμε- θα τα ζήσουν τόσο τα παιδιά μας όσο και τα εγγόνια μας. 
Συνοπτικά
- Η χώρα (με όλα αυτά τα εγκάθετα πολιτικά ¨λουλουδια/μπουκέτα¨ που έμπλεξε) μπήκε σε μία δίνη αέναου και χαώδους χρέους που δεν ξεπληρώνεται στον αιώνα τον άπαντα, η νομοθετική εξουσία πέρασε σε χέρια ξένων παραγόντων και άνομων συμφερόντων, έχασε την εθνική της κυριαρχία, κατέστη προτεκτοράτο, ξεπουλήθηκαν και δεσμεύτηκαν όλοι οι πλουτοπαραγωγικοί και ενεργειακοί της πόροι (αεροδρόμια, δρόμοι, λιμάνια, παραλίες, νερό, αέρας, ήλιος, θάλασσα, …….υδρογονάθρακες ….), μετετράπη σε αποθήκη ψυχών όλης της υφηλίου.
Τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών καταστρατηγήθηκαν σχεδόν όλα και στην πατρίδα τους οι Έλληνες αντιμετωπίζονται πλέον ως πολίτες β΄ κατηγορίας, η αύξηση των αυτοκτονιών έφτασε σε ασύλητα νούμερα και συνεχώς αυξάνει.
Η μετανάστευση των νέων της χώρας έχει ξεπεράσει τις 600 χιλιάδες, η φτώχεια έχει γονατίσει πάνω από τους μισούς Έλληνες, το εισόδημα των εργαζομένων και των συνταξιούχων έχει μειωθεί ή θα μειωθεί σε πολλές περιπτώσεις έως και 60%, η φορεοεπιδρομή μέσω της παράνομης ΑΑΔΕ είναι ανεξέλεγκτη και ο τελικός στόχος είναι η αρπαγή της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων.
Η δικαιοσύνη είναι ελεγχόμενη και επιλεκτική.
Η επικράτεια γέμισε με hot spots, οι παράνομοι, οι δολοφόνοι, και οι απατεώνες λυμαίνονται την χώρα από άκρη σε άκρη και κάνουν ότι τους γουστάρει χωρίς να τους ακουμπά κανένας.
Αντίθετα προστατεύονται τόσο από την κυβέρνηση, όσο και από τις αρχές.
Οι ΜΚΟ έχουν υποκαταστήσει το κράτος τις υπηρεσίες και την … ιεραρχία.
Η εδαφική ακεραιότητα της χώρας κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή.
Ιστορικά δικαιώματα χιλιάδες ετών απεμπολούνται χάριν πολιτικών τακτικών και ιδεοληψιών.
Δημογραφικά η χώρα καταρρέει την ίδια στιγμή που χιλιάδες παράνομοι αλλοδαποί μπουκάρουν και γεννοβολούν σαν τα … κουνέλια.
Ο κίνδυνος πλέον συρρίκνωσης τόσο της χώρας όσο και του ελληνικού πληθυσμού σε μη αναστρέψιμα επίπεδα είναι ορατός περισσότερο από ποτέ.
Και όμως αυτό το άθλιο πολιτικό προσωπικό έχει το θράσος να θέλει να μας …. Ξανασώσει.
Και δεν ψοφούν πολιτικά παναναθεμά τους μια και αναπαράγουν το DNA τους εν είδη λερναίας ύδρας.
Και εντάξει αυτοί κάνουν την … «δουλειά» τους.
Εμείς;;; 
Εμείς Τι;;;
Θα συνεχίσουμε να είμαστε –μέχρι να μας αφανίσουν- το … «Αιώνιο θύμα»;;; 
«Το αιώνιο σύμβολο»;;; 
Καλά μυαλά και καλή λευτεριά …. Είθε.
Σπ. Καμπιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: