Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ ! Έσκασε βόμβα από την pravdareport: Ο σκληροπυρηνικός (militant atheist) Έλληνας άθεος Αλέξης Τσίπρας προδίδει τον λαό του, την Ορθοδοξία και τη Ρωσία.

Φώτο από pravdareport


Τα πράγματα είναι χειρότερα από αυτά που περιγράφονται.
Η αρκούδα θα βγάλει το άχτι των δυτικών κυρώσεων πάνω στην Ελληνική κυβέρνηση.
Σίγουρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για αυτό έχουμε συσκέψεις επί συσκέψεων. Το γεωπολιτικό της ευρύτερης περιοχής πιάνει φωτιά . Έσπασαν ισορροπίες πολλών χρόνων και ο τούρκος καραδοκεί.  Τι άλλο να σας πούμε τα λέει όλα pravdareport
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Αυτά που γράφονται στο παρακάτω άρθρο συνιστούν ευθεία επίθεση στο πρόσωπο του πρωθυπουργού με βαριές αιχμές.
Είναι τόσο θυμωμένοι οι Ρώσοι και το δείχνουν.
Κάτι χάνουν στις γεωπολιτικές ισορροπίες και αυτό μάλλον θα το πληρώσουμε με αντίμετρα την στιγμή που ο σουλτάνος ακονίζει τα μαχαίρια του.
«Militant Greek atheist Alexis Tsipras betrays his people, Orthodoxy and Russia» 
Ο συναγωνιστής Έλληνας άθεος Αλέξης Τσίπρας προδίδει τον λαό του, την Ορθοδοξία και τη Ρωσία

«Η Μόσχα προσπαθεί να σταματήσει την είσοδο των Βαλκανικών χωρών στο ΝΑΤΟ. 
Η Ελλάδα έλαβε εν τέλει μέτρα εναντίον της Ρωσίας, παρόλο που ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Αλέξης Τσίπρας είπε νωρίτερα ότι η Ρωσία ήταν στρατηγικός εταίρος της Ελλάδας. Τι προκάλεσε τόσο πολύ θυμό στην Αθήνα;
Η συμφωνία που υπογράφηκε στις 17 Ιουνίου μεταξύ Ελλάδας και Μακεδονίας (επίσημη ονομασία - Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας) για να μετονομάσει τη χώρα ως  Βόρεια Μακεδονία  γεγονός που πυροδότησε διαδηλώσεις και στις δύο χώρες. 
Οι Μακεδόνες αντιτίθενται σθεναρά. 
Οι Έλληνες δεν θέλουν να απωλέσουν  το όνομα και τις ιστορικές ρίζες της πατρίδας τους της Μακεδονίας. 
Η Ελληνική κυβέρνηση θεώρησε ότι ήταν η Ρωσία που διοργάνωσε αυτές τις διαμαρτυρίες. 
Η Αθήνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Μόσχα παρεμβαίνει στις υποθέσεις τις και αποφασίζει να απελάσει τέσσερις Ρώσους διπλωμάτες .
Η Μαρία Ζαχάροβα, επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, δήλωσε σύντομα ότι η Ρωσία θα λάβει τα κατάλληλα μέτρα σε απάντηση. Σε απάντηση , αξιωματούχοι του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών κάλεσαν τη Ρωσία να σταματήσει να μεταχειρίζεται την Ελλάδα με έλλειψη σεβασμού.
"Οι δηλώσεις του αντιπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών δείχνουν τυπική έλλειψη σεβασμού για μια τρίτη χώρα, καθώς και έλλειψη κατανόησης του σύγχρονου κόσμου, όπου τα κράτη ανεξάρτητα από το μέγεθός τους έχουν ανεξαρτησία και μπορούν να εφαρμόσουν ανεξάρτητες εξωτερικές πολιτικές ", ανέφερε το μήνυμα από το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών.
Η φράση "ανεξάρτητες πολιτικές" δεν φαίνεται να συγκρατεί το νερό, καθώς οι ευρωπαϊκές ελίτ προωθούν τις δυτικές αξίες και προάγουν τις δυτικές πολιτικές.
 Η λέξη "δημοκρατική" δεν φαίνεται να ταιριάζει ούτε εδώ, καθώς η δημοκρατία συνεπάγεται την εκπλήρωση της θέλησης του λαού και την ισχυρή σύνδεση μεταξύ της εξουσίας και του λαού. 
Το εβδομήντα τοις εκατό των Ελλήνων αντιτίθεται στη συμφωνία με τη Μακεδονία.
Ως Ρωσία πρέπει να ασχοληθούμε με τις απόψεις των μη αντιπροσωπευτικών πολιτικών, εάν το ΝΑΤΟ οικοδομεί τη ζώνη του χάους γύρω από τη Ρωσία;
Η Ρωσία έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα της «μαλακής» επιρροής, συμπεριλαμβανομένων μέτρων υποστήριξης των θρησκευτικών και εθνοτικών συναισθημάτων του πληθυσμού μέσω μη κυβερνητικών οργανώσεων. 
Οι υπηρεσίες πληροφοριών είναι πάντα χρήσιμες επίσης.
Η Ελλάδα απέπεμψε  τους Ρώσους διπλωμάτες μετά τη δημοσίευση της δήλωσης από τους εκπροσώπους όλων των μοναστηριών του Αγίου Όρους . 
Καταδικάζουν έντονα την πρωτοβουλία για μετονομασία της πΓΔΜ. 
Οι  Αγιορείτες μοναχοί κάλεσαν το Ελληνικό κοινοβούλιο να «σέβεται τη βούληση του Ελληνικού λαού και την ιστορική αλήθεια». 
Η Αθωνική αδελφότητα έχει μεγάλη επιρροή στους Έλληνες και ο Αλέξης Τσίπρας είναι αγωνιστής .
Αυτό είναι ανοησία για την Ελληνική κοινωνία. 
Ο Τσίπρας επέτρεψε την ομοφυλοφιλία και άφησε τις υποχρεωτικές προσευχές στα ελληνικά σχολεία.
The brotherhood of Athos has a great influence on the Greeks, and Alexis Tsipras is a militant atheist. This is nonsense for the Greek society. Tsipras allowed gay marriage and canceled mandatory prayers at Greek schools.)
Η Ελλάδα πάντα, ακόμα και κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, απέφυγε εχθρικά μέτρα εναντίον της ΕΣΣΔ και της Ρωσίας. 
Οι αντιρωσικές ενέργειες της ελληνικής διοίκησης φαίνονται όλο και πιο περίεργες, επειδή ο Τσίπρας ήρθε στη Μόσχα πριν από λίγα χρόνια για να ζητήσει βοήθεια από τον Πούτιν κατά τη διάρκεια της ελληνικής κρίσης χρέους. 
Πολλοί στη Ρωσία θυμούνται ακόμη ότι ο Τσίπρας μιλούσε για αδελφικές σχέσεις μεταξύ των δύο Ορθοδόξων εθνών . 
Τι τον έκανε να έρθει τώρα ενάντια στη θέληση του δικού του λαού; 
Μήπως κάποιος υπόσχεται να διαγράψει το ελληνικό χρέος;
Ή ήταν ένας καλός τραπεζικός λογαριασμός και υποσχέσεις άνετης συνταξιοδότησης;
(Many in Russia still remember Tsipras talking about brotherly relations between the two Orthodox nations. What made him come against the will of his own people now? Did someone promise him to write off the Greek debt? Or was it a nice bank account and promises of comfortable retirement?) 
Ο Γκεόργκι Έγκελγκαρντ, ερευνητής στο Ινστιτούτο Σλαβικών Σπουδών, δήλωσε στο Pravda.Ru ότι ο πρωταρχικός στόχος του ΝΑΤΟ σήμερα είναι να εξαλείψει τη ζώνη χωρίς μπλοκ στα Βαλκάνια . 
"Η απέλαση των Ρώσων διπλωματών από την Ελλάδα δείχνει πόσο νευρικές είναι οι ελληνικές αρχές για τις διαμαρτυρίες."
ανέφερε ο Γκεόργκι Έγκελγαρντ σε συνέντευξή του στο Pravda.Ru. See more at
Το ερώτημα που τίθεται προς όλους ήταν σκόπιμο τώρα που μας έχουν περικυκλώσει τόσα λυσσασμένα σκυλιά να κάνουμε τους Ρώσους υπεναντίους;
Για να δούμε αν μπορείτε κύριοι να διαχειριστείτε νέες καταστάσεις που δεν ξαναέγιναν;
Ελλάδα μη φοβάσαι, υπάρχει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ και κατευθύνει τα πράγματα.
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: