Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗΘΗΚΕ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΑ....Τι ζημιά πήγαν να μας κάνουν τελικά οι παλιο-κατάσκοποι...


Κάτι ξέρουν τελικά οι του ψευτορωμαίϊκου... που μας κυβερνούν…, αλλά βγάζουν ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ότι τους συμφέρει, ή ότι τους δίνουν κάποιοι να βγάλουν… που τους συμφέρει όλους…
Το σκηνικό λοιπόν που έστησαν οι …κάποιοι, μας είπαν ΕΜΜΕΣΑ ότι :
Απέλασαν (...λέει) τους Ρώσους διπλωμάτες, γιατί πήγαν (...λέει) να υπονομεύσουν τα εθνικά συμφέροντα και προσπάθησαν (...λέει) να μιζάρουν δημάρχους, μητροπολίτες, κρατικούς λειτουργούς κ.λ.π., που πρωτοστάτησαν στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία!
...Άκου να δεις ρε παιδί μου, τι ζημιά πήγαν να μας κάνουν οι παλιο-κατάσκοποι του ξανθού γένους !!!
Παραλίγο και θάχε πέσει και η …παράγκα των Πρεσπών! 
Καταλάβατε τώρα που το πήγαν;;;

Όχι βρε αθεόφοβοι δεν σας μοιάζουμε …ο λαός το αποδεικνύει συνέχεια και  δεν ήταν ποτέ με τα ξένα συμφέροντα, τον κτύπο της Ελληνικής καρδιάς μας ακολουθούμε πάντα.
Όλοι ΕΜΕΙΣ οι …. «ψευτοπατριώτες» που κινδυνέψαμε από τα χημικά και το …ξύλο των πραιτώρων του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΙΣΟΔΕΡΙ, είχαμε κακούς σκοπούς τελικά εναντίον της ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ενώ οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ που ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΣΑΜΠΑ την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας, έχουν κάθε δίκιο και ορίστε το διέρευσαν (γιατί δεν το ανακοίνωσαν αλήθεια με στοιχεία να μας πείσουν κιόλας) και έδιωξαν τους 2 +2 κατασκόπους της ΚGB…….
Γιατί και η κουτσή Μαρία ξέρει ότι …ΜΙΤ, CIA, MOSSAND, BND και όλο το κακό συναπάντημα, βρίσκεται εδώ και χρόνια ΕΝΤΟΣ της ευλογημένης Ελλάδας και οδηγούν τα πράγματα ΕΚΕΙ που τα μεγάλα αφεντικά τους θέλουν…
Αλλά τελικά τα πληρώνει το «ξανθό γένος».…  
Τελικά ο Αλέκσης, ο Κοτζιάς κι ο Καημένος ξέρουν πολλά… 
Μη νομίζετε ότι τσάμπα τους πληρώνουμε….
Δώσανε τη Μακεδονία και,  αφού δεν πήραν απολύτως τίποτα ως αντάλλαγμα (ή μήπως  τα πήραν ΑΥΤΟΙ;;;), πάνε να βγούνε και λάδι από πάνω….
Πότε θάρθη εκείνη η ευλογημένη ώρα που θα τα ξεράσετε όλα βρε σκιτζήδες – κομιτατζήδες;;;

Να γιατί κάποιοι απ' έξω φαγώθηκαν να θέλουν τα σύνορά μας μέχρι την Λαμία....
Να γιατί είναι λιποταξία, ... να ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ αδιάφοροι, να κάνουμε τις διακοπούλες μας τέτοιες ώρες που διαμελίζεται η Ελλάδα… 
ΔΕΝ συζητάμε το να ανήκουμε (και να κοκορευόμαστε κιόλας) ακόμη σε ανθελληνικά κόμματα....(ΟΛΑ της παρούσης Βουλής)...
Ότι και να κάνετε βρε ...δήθεν, υπάρχει και Θεός που τα πανθ' ορά... και γελάει με τα άνομα σχέδιά σας...
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΟΛΗ ΘΑ ΠΑΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΘΕΙ!!!
Ο Άγιος Θεός ΔΕΝ θα προδώσει τους προφήτες του… όμως κι ΕΜΕΙΣ όσοι ακόμη νοιώθουμε Έλληνες και Ορθόδοξοι, μπορούμε να βοηθήσουμε στη συντόμευση του χρόνου πραγματοποίησης των γεγονότων, ΜΕΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ….
Κωνσταντίνοις Μίχος  

Δεν υπάρχουν σχόλια: