Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018

Οργή και αγανάκτηση για την «κλεφτή» και στημένη επίσκεψη του ανθέλληνα πρωθυπουργού στο Μάτι....Τον φόβο μας θα έχεις μέχρι να παραιτηθείς...
Απροειδοποίητα και με δική του κάμερα στα καμένα... περιφρουρούμενος σαν αστακός...

 Η επίσκεψη του πρωθυπουργού όμως προκάλεσε έντονες αντιδράσεις καθώς πραγματοποιήθηκε απροειδοποίητα, χωρίς δημοσιογράφους και κάμερες.
Μάλιστα εντύπωσε προκάλεσε το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο Μάτι την ώρα που οι δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών μέσων είχαν φύγει από την περιοχή και είχαν πάει στη Ραφήνα, προκειμένου να καλύψουν το ατύχημα με το πλοίο Flyingcat 4 που χτύπησε στον λιμενοβραχίονα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας έφτασε στην περιοχή της τραγωδίας στις 8:40.
Όπως έγινε γνωστό, περίπου μια ώρα διήρκεσε η επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο Μάτι, ενώ τον ακολουθούσε δική του κάμερα.
Κάτοικοι στην περιοχή δεν υπήρξαν, προφανώς για να αποφύγει ο πρωθυπουργός τις δυσάρεστες συνέπεις της οργής.
Κλειστά στόματα για την επίσκεψη από στρατιωτικούς και κατοίκους 
Οι στρατιωτικοί με τους οποίους μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας σε ερώτηση του iefimerida.gr  είπαν «ο πρωθυπουργός ζήτησε ενημέρωση. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο». 
Παράλληλα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr, ούτε ο κάτοικος της περιοχής με τον οποίο μίλησε ο πρωθυπουργός θέλησε να πει κάτι, λέγοντας: «Ο,τι θέλετε να μάθετε, να το μάθετε από την κυβέρνηση».
Οργή στο Τwitter
Η επίσκεψη Τσίπρα στο Μάτι, πάντως, προκάλεσε οργή και στα social media, με τους χρήστες του Twitter να σχολιάζουν με δηκτικό τρόπο την απόφαση του πρωθυπουργού να πάει στην περιοχή σαν κλέφτης, σε μια απόλυτα περιφρουρημένη επίσκεψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: