Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018

Αγριο κράξιμο στον Τσίπρα. Προδότη πούλησες τη Μακεδονία, δώσε και την Κύπρο του φώναζαν.... - ΒΙΝΤΕΟ -ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΑΘΕΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ...Φραστική επίθεση από συγκεντρωμένους δέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας το βράδυ της Δευτέρας έξω από το Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου.
Οι συγκεντρωμένοι έλληνες του φώναξαν: «Προδότη πούλησες τη Μακεδονία δώσε και την Κύπρο», ενώ ένας άλλος του φώναξε: «πούλησες τη Μακεδονία για 30 αργύρια» και πέταξε κέρματα στο δρόμο....
 Ο κ. Τσίπρας μόλις είχε συναντηθεί με έλληνες επαγγελματίες, επιχειρηματίες και επιστήμονες που δραστηριοποιούνται στη βρετανική πρωτεύουσα. 
Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο Λονδίνο για να έχει συνάντηση με την ομογένεια και την πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Τερέζα Μέι, καθώς επίσης και σειρά επαφών, μεταξύ άλλων με οικονομικούς παράγοντες από το City του Λονδίνου.


ΠΗΓΗ


ΣΧΟΛΙΟ : Διαισθάνομαι από τώρα το τι θα αντιμετωπίσουν στο υπόλοιπο της ζωής τους όλοι αυτοί οι νερόβραστοι άθεοι και με πιάνει πανικός… Με λάθος λαό τα έβαλαν… ΔΕΝ το κατάλαβαν ακόμη… Έπαιξαν με τα πιστεύω της Ελληνικής φυλής… Μέχρι πότε οι πάνοπλοι πραιτωριανοί θα είναι δίπλα τους;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: