Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

Προκλητικός και μέσα στο σπίτι μας ο Μουχαρέμ Ιντζέ..... - ΒΙΝΤΕΟ -Η Θράκη στο στόχαστρο των κεμαλιστών, γιατί ΕΜΕΙΣ τους το επιτρέψαμε....


Μια επίσκεψη αστραπή που έβγαλε όμως ειδήσεις αυτή του αντιπάλου του Ερντογάν Μουχαρέμ Ιντζέ στην Κομοτηνή.
Ο τούρκος πολιτικός σα να ήταν στην χώρα του και έκανε προεκλογική εκστρατεία, περπάτησε στους δρόμους της Κομοτηνής, χαιρέτισε τον κόσμο και μίλησε στους δημοσιογράφους.
Ο Μουχαρέμ Ιντζέ επι της ουσίας στήριξε την στάση της Τουρκίας για τους δυο έλληνες στρατιωτικούς λέγοντας ότι «υπάρχει δικαιοσύνη στην Τουρκία» και ότι ο ίδιος παλεύει να γίνει η χώρα του κράτος δικαίου.
Όταν ρωτήθηκε για τις σχέσεις των δυο χωρών είπε ότι πρέπει να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου.
«Δεν μπορεί να γίνει κάτι για να κουμπώσει το πουκάμισο αν οι δυο πλευρές δεν καθίσουν στο τραπέζι», είπε χαρακτηριστικά.
«Δεν πιστεύω ότι είναι [σ.σ. φυλακισμένοι] λόγω παρέμβασης Ερντογάν.
Κάποιους στρατιωτικούς που ζητάει η Τουρκία από την Ελλάδα να τους δώσει δεν τους δίνει, κάποιους στρατιωτικούς που ζητάει η Ελλάδα δεν τους δίνει η Τουρκία.
Είναι θέμα διμερών σχέσεων» είπε προκλητικά ο Ιντζέ.
Απέφυγε, ωστόσο, να απαντήσει ευθέως σε ερώτημα για τις «βλέψεις» της Τουρκίας στο Αιγαίο, ο κ. Ιντζέ απάντησε:
«Πρέπει να καθίσουμε στο τραπέζι και να συζητήσουμε».
ΒΙΝΤΕΟ
Ο αντίπαλος του Ερντογάν μίλησε μπροστά στο κτήριο της αυτοαποκαλούμενης τουρκικής νεολαίας της περιοχής ουσιαστικά θέλοντας να στείλει μήνυμα περί της υποτιθέμενης τουρκικής μειονότητας, καταπατώντας έτσι κάθε έννοια διεθνούς δικαίου που αναγνωρίζει μόνο θρησκευτική μειονότητα στην περιοχή.
Ο κόσμος ήταν πολύς και μόλις εμφανίσθηκε τον καταχειροκρότησε.
Αν και δεν υπάρχει καμία επίσημη αντίδραση από την κυβέρνηση, καθώς η επίσκεψη θεωρείται ..."ιδιωτικού " χαρακτήρα ("ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ", όπως "ΘΕΣΜΟΙ" οι ανθέλληνες και υποτιμούν την νοημοσύνη μας… και αλλάζουν ετσιθελικά τις έννοιες της Ελληνικής γλώσσας κατά το δικούν...), οι αντιδράσεις είναι μεγάλες σε πολιτικό επίπεδο με αντιδράσεις τόσο από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά και από βουλευτές των ΑΝΕΛ.
Ο Μουχαρέμ Ιντζέ εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας επιλέγει να έρθει… στην Ελλάδα και να μιλήσει σε μη Τούρκους πολίτες, γιατί απλά κυβέρνηση υπεύθυνη ΔΕΝ υπάρχει… κι έχει συνηθίσει τις …κυβιστήσεις ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ….
Η Θράκη μπαίνει στο στόχαστρο και των κεμαλιστών, όπως ακριβώς μπαίνει εδώ και χρόνια και στο στόχαστρο του Ερντογάν.
Μάλιστα ο Μουχαρέμ Ιντζέ θέλει να δείξει ότι σε αντίθεση με τον Ερντογάν εκείνος μπορεί προεκλογικά να πάει σε μια ευρωπαϊκή χώρα και να κάνει ομιλία, ενώ κάτι τέτοιο έχει απαγορευτεί στον Ερντογάν.
Σε κάθε περίπτωση η σημερινή επίσκεψη του Τούρκου υποψηφίου για την προεδρία, αποτελεί ακόμη μια πρόκληση από την μεριά της Τουρκίας - που ΕΜΕΙΣ το επιτρέπουμε- και δείχνει ότι άσχετα από το ποιος έχει την εξουσία, η Θράκη ΕΠΙΣΗΜΑ μπαίνει στο στόχαστρο….
ΣΧΟΛΙΟ : ΑΡΑ καλά κάνουν και επιμένουν στα αλυτρωτικά τους συνθήματα οι μουσουλμάνοι της Θράκης....
Άντε σε λίγα χρόνια -έτσι που πάμε- θα έχουμε και το πρόβλημα με την Μακεδονία μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: