Σάββατο, 28 Απριλίου 2018

Προσγειώνονται συνεχώς μαχητικά Su-57/Su-35 – Επίκειται κτύπημα Ισραήλ κατά Ρωσικών θέσεων;;; - ΦΩΤΟ -Κάτι ΜΕΓΑΛΟ σκάει στη ΣΥΡΙΑ...


Είμαστε πολύ κοντά σε επίθεση του Ισραήλ κατά των ιρανικών θέσεων στην Συρία και κατά των «συριακών» S-300  κάτι που μπορεί να φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις στην περιοχή. 
To νέο σύστημα αεράμυνας της Συρίας για τρεις μήνες μέχρι να ολοκληρωθεί η εκπαίδευση των Σύρων, θα το χειρίζονται Ρώσοι.
Αρα αν κτυπήσουν οι Ισραηλινοί, τα χειρότερα είναι μπροστά. 
Το «παράθυρο» για κτύπημα του Ισραήλ είναι τώρα, πριν καταστούν επιχειρησιακοί.
Η Ρωσία για πρώτη φορά μετέφερε ισχυρές αεροπορικές δυνάμεις με ότι πιο σύγχρονο διαθέτει. 
Και το κυριότερο, επέτρεψε να φωτογραφηθούν μέσα στην αεροπορική βάση.
10 ημέρες πριν, η Ρωσία ανέπτυξε ξανά σε μικρούς αριθμούς το μαχητικό 5ης γενιάς Su-57 τα οποία εντοπίστηκαν να πετούν μαζί με τα συριακά MiG-29s
Παραμένει άγνωστος ο πραγματικός αριθμός ο οποίος μπορεί να είναι μεγαλύτερος από δύο Su-57.
Eπιπλέον 2 ρωσικά AWACS A-50Us AEW έκαναν την εμφάνιση τους στην αεροπορική βάση Khmeimim στις 21.04.18 με κωδικούς 41 Red RF-94268 Taganrog και 37 Red RF-93966 Sergey Atayants πίσω από ένα An-30/26/72
Επίσης, προσγειώθηκαν τέσσερα Su-35S MRCAs της 159η IAP πτέρυγας μάχης.
Ιρανικές πηγές αναφέρουν πως 4 ακόμη θα προσγειωθούν στην Συρία μέσω Ιράν.
Mαζί με τα 4 Su-35 που ήδη υπήρχαν, ο αριθμός φτάνει τα 12. Α
υτό δείχνει πως κάτι επίκειται άμεσα…
Φωτογραφία από την αεροπορική βάση Khmeimim δείχνει καμουφλαρισμένα 4x S-400 πυροβολαρχίες και αεροσκάφη Il-20M (L) και Il-20 (R) ELINT.
Σε «τεντωμένο σκοινί» ευρίσκεται η περιοχή της Συρία εν αναμονή πιθανής νέας αμερικανικής επίθεσης ενώ «φουντώνει» και η αντιπαράθεση Ισραήλ –Ιράν.  
Για τον λόγο αυτόν σε έκτακτη σύσκεψη ασφαλείας στην Μόσχα ο Β.Πούτιν έδωσε εντολή, η οποία και υλοποιήθηκε με την  παράδοση αντιαεροπορικών πυραύλων μεσαίας εμβέλειας «Tor-M2» με πυραύλους 9K331M και 9A331M στην ρωσική αεροπορική βάση Hmeymim .
Πριν δεν υπήρχαν διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με την παρουσία αντιαεροπορικών πυραύλων Tor σε ρωσικές βάσεις στη Συρία.
Το σύστημα πυραύλων «Tor-M2», αποτελεί την  νέα γενιά των ρωσικών τακτικών πυραυλικών συστημάτων για την προστασία των στρατιωτικών μονάδων, καθώς και  βιομηχανικών υποδομών αλλά και εγκαταστάσεων από αεροπορικές επιδρομές.
Είναι αποτελεσματικό ενάντια σε όπλα υψηλής ακριβείας, μη επανδρωμένα οχήματα, πυραύλους κρουζ, σύγχρονα αεροσκάφη και ελικόπτερα.
Το σύστημα «Tor-M2» μπορεί ταυτόχρονα να ανιχνεύσει περισσότερους από 40 στόχους, να εντοπίσει τους πιο επικίνδυνους από αυτούς και ταυτόχρονα να εξουδετερώσει τέσσερις από αυτούς.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση μαζικών επιθέσεων πυραύλων .
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των αντιαεροπορικών πυραύλων επιτρέπουν την αποτελεσματική καταπολέμηση στόχων που ελίσσονται.
Το «Tor-M2» μπορεί να λειτουργήσει με επιτυχία ως μέρος ενός συστήματος αεράμυνας, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτόνομα.
Επίσης η  Ρωσία έχει παραδώσει στη Συρία επιπλέον συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας «Pantsir» στον συριακό στρατό .
Στη Συρία ξεκίνησαν εργασίες υποδοχής επιπλέον παρτίδας αντιαεροπορικών συστημάτων  Pantsir-S1 από τη Ρωσία, μετά την πυραυλική επιδρομή κατά της Αραβικής Δημοκρατίας από δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων τους, αναφέρει το VIEW επικαλούμενο  στρατιωτική-διπλωματική πηγή.
Σημείωσε ότι, παρά τις προηγούμενες δηλώσεις σχετικά με την ετοιμότητα μεταφοράς των πυραυλικών συστημάτων S-300  στην Δαμασκό, οι πύραυλοι αυτοί δεν έχουν ‘αφιχθεί» ακόμη στη Συρία.
Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, «μιλάμε για μια πρόσθετη παρτίδα συστημάτων τύπου Pantsir που παραδόθηκαν στην Tartus την περασμένη εβδομάδα».
Υπενθυμίζουμε όπως αναφέραμε στο άρθρο μας Ρωσική προθέρμανση: Su-30SM βούλιαξε φρεγάτα στην Μεσόγειο – Ετοιμο να επιτεθεί το Ισραήλ – «Οι S-300 μας εγκλωβίζουν»  ότι, η Ρωσία για πρώτη φορά προχώρησε σε μια κίνηση που δεν συνηθίζει.
Ρωσικό μαχητικό Su-30SM φορτωμένο με τον αντιπλοικό πύραυλο Kh-35 βύθισε την παροπλισμένη φρεγάτα κλάσης Petya της Συρίας στην Μεσόγειο.
Ο Kh-35 μπορεί να μεταφερθεί από αρκετούς τύπους μονάδων επιφανείας, τα μαχητικά Su-24M, Su-30SM, MiG-29K/KUB, Su-35S και Tu-142 και τα ελικόπτερα Ka-52K.

Δεν υπάρχουν σχόλια: