Σάββατο, 28 Απριλίου 2018

ΟΛΕΘΡΙΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 2 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΩΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ.... - ΜΕΡΟΣ Α' -Δρ Αθανάσιος Ε. Δρούγος1) ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΟ ΩΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΟ.
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΤΕΣ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΚΙΣΤΟΙ) ΤΟΥ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟΥ.
ΤΟΥ ΑΠΟΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΟΥ..
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΥΡΙΟ.
ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ.
Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΑΛΑ.
"ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ"(ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΝΝΟΙΑ) ΜΥΑΛΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ. 
2) ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΟΛΕΜΩΝ.
Η ΑΓΚΥΡΑ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΡΟΩΝ, ΕΝΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΒΑΣΗ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΛΕΜΟ 4ης ΓΕΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΑΝΑΘΕΩΡΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΕΚΤΕΝΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ.
ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
 ΣΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ, ΑΠΛΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ. 
3) ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΜΕ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ, ΠΛΟΙΑ ΣΕ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ.
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΜΜΕΝΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΤΩΝ ΜΑΖΙΝΩ-ΓΚΑΜΕΛΑΙΝ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ , ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΕΣΥΡΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ.
ΑΡΕΣΕΙ Ή ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ.
 ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΝΑΛΥΤΩΝ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟΧΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΤΣΑΡΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΤΑΛΙΝ, ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΣΒΕΤΣΙΝ (ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΠΑΤΡΩΝΑΡΙΖΕ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ) ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ «ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΜΥΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΗΤΤΑ».
ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΙΟΝΤΑΙ. ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ. ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ, ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΖΙΝΩ, ΚΑ. 
4) ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ (ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΜΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΜΟΥ) ΤΟΝ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 4ης ΓΕΝΙΑΣ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΛΘΑΚΟΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ "ΘΕΣΕΙΣ" 'Ή ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΚΙΣΤΕΣ) Ή ΕΙΝΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΑΡΡΙΒΙΣΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΛΟΓΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΜΥΑΛΩΝ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΜΟΝΙΜΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ.
ΜΟΝΙΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑΧΑ ΜΕΤΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟΥ, ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΣΑΜΠΕΡΛΑΙΝ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΜΒΑΘΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ) -ΝΤΑΛΑΝΤΙΕ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΤΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΤΕ ΓΚΩΛ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΓΚΑΜΕΛΑΙΝ) ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΟ ΑΘΛΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΤΣΕΧΟΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΕΝΩ Η ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΕΠΑΜΦΟΤΕΡΙΖΟΝΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΙΣΤΩΝ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ ΣΕ ΙΡΑΚ-ΒΟΣΝΙΑ-ΚΟΣΟΒΟ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΥΕΜΕΝΗ-ΣΟΜΑΛΙΑ ΚΛΠ.
ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΚΙΝΑ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ...) 
5) ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΑ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΚΕΨΗΣ.
ΑΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.
ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ ΞΕΝΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΩΝ Ή ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ.
ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΜΕ Ή ΔΟΛΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΜΠΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ. (ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ...)
Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ. 
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΕΝΑΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ 'ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ" ΓΙΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ. ΟΠΩΣ ΒΑΙΝΟΥΜΕ, ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ. ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΝΑ ΝΑΡΚΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ.
ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΓΡΑΦΙΚΟ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΜΑΣ ΥΠΑΡΞΗ..
ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΑ, ΓΛΥΦΤΡΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ , ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ, Ε ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ Η Η ΚΑΝΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΜΑΣ.
ΟΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΤΑ ΜΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΦΛΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ "ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗ ΝΕΩΝ ΙΔΕΩΝ".
ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΠΑΛΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ.
Ή ΠΑΛΙΟ ΚΡΑΣΙ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ...ΤΑΧΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: