Τρίτη, 24 Απριλίου 2018

ΙΔΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 2 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΚΑΣΤΑΝΙΩΝ...Δρ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΔΡΟΥΓΟΣ

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ!!!


1) ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΚΑΣΤΑΝΙΩΝ, ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝΙΣΑ, ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΑΓΩΓΗΣ.
ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΟΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΜΕΘΟΡΙΑΚΑ ΕΠΙΕΣΟΔΙΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ.
ΤΟΝΙΣΑ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ…
2) ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ, ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.....
ΒΕΒΑΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΠΟΥ ΕΠΕΔΙΩΚΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΑΠΗΓΑΓΕ ΨΑΡΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΘΡΑΚΙΚΟ ΠΕΛΑΓΟΣ Ή ΣΤΑ ΙΜΙΑ.
ΕΙΧΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ν ΤΟΥΣ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΠΑΖΑΡΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 8 ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΟΥΣ Ή ΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΦΥΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΝΩ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ (ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ-ΜΠΟΣΝΤΑΚ-ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ-ΣΟΪΛΟΥ κ.α.). Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΘΕΤΕ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ. 
3) Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΕΚΡΙΝΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝΕ, ΟΤΙ ΤΟ ΟΛΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΚΕΣΣΑΝΗΣ, ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ, ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΣΟΪΛΟΥ , ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΣΕΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΧΑΚΑΝ ΦΙΝΤΑΝ.
ΕΙΧΑΝ -ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΕΡΡΩΝ...
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΤΕ ΕΙΣΕΒΑΛΛΑΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΗΓΑΓΑΝ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ, … «ΕΦΕΛΚΥΣΑΝ» ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΛΟ, ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ…
ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΕΙΝΗ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ ΗΣΑΝ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ 5 ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΕΝΩ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ (ΑΡΧΗΓΟΣ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ-ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΗΣΑΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΚΛΑΔΟΣ ΕΛΙΑΣ" ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ.
ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ, ΗΣΑΝ ΣΕ ΧΑΛΑΡΟ ΤΕΜΠΟ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ -ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ…
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Ο ΑΚΑΡ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΣΤΟ ΝΟΥΑΚΟΤ ΤΗΣ ΜΑΥΡΙΤΑΝΙΑΣ….
4) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ, …ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΑΣΧΕΤΩΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ «ΛΑΒΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΖΑΛΙΣΜΕΝΟ» ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΩΣ ΟΜΗΡΟΥΣ.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ, ΑΝΑΝΔΡΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΗ-ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΒΑΤΕΡΛΩ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ…
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΟΥΦΙΕΣ ΝΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΕΥΕΛΙΞΙΑΣ ΩΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΦΩΤΗ, ΤΑΪΖΑΝ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...
ΟΜΩΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ.... 
5) Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΗ.
ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ.
ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ Ή ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΔΙΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ, ΣΥΝΤΟΜΑ
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΘΕΟ.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ.
Ο ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΣ.
Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΤΥΧΟΝ … «ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ» ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ....
Ο ΜΗ-ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΡΙΣΕΩΝ, ΑΠΟ ΑΝΕΔΑΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΜΑΔΟΥΡΟ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ...
ΟΜΟΙΟΣ...ΟΜΟΙΩ...ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: