Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017

Παραδόθηκε και εγκαταστάθηκε το γλυπτό PHYLAX που αναπαριστά και συμβολίζει το Φύλακα – Άγγελο;;; του Π. Φαλήρου....Δεν θέλουν πλέον πουθενά  να βλέπουμε κάτι που να  συμβολίζει Ορθοδοξία, έτσι έφτιαξαν γλυπτό για φύλακα του Π. Φαλήρου, ... ένα δαίμονα !!!


ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
Π. ΦΑΛΗΡΟ, 06/12/2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΓΛΥΠΤΟΥ PHYLAX
Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 παραδόθηκε και εγκαταστάθηκε με μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Παλαιού Φαλήρου το γλυπτό PHYLAX που αναπαριστά και συμβολίζει το Φύλακα – Άγγελο της πόλης.
Το γλυπτό τοποθετήθηκε στην είσοδο της πόλης, μεταξύ των εκκλησιών Αγίας Σκέπης και Αγίου Γεωργίου, επί της παλαιάς λεωφόρου Ποσειδώνος.
Ο γλύπτης Κωστής Γεωργίου δημιούργησε το γλυπτό αρχικά σε πηλό και στη συνέχεια έγινε εκμαγείο το οποίο χρησίμευσε για τη διαδικασία της χύτευσης σε μπρούντζο.
Ο γλύπτης φρόντισε για την άψογη καλλιτεχνική και αισθητική εικόνα του έργου και τον χρωματισμό του σε κόκκινο χρώμα, όπως είχε προτείνει και έγινε αποδεκτό από το δήμαρχο κύριο Διονύση Χατζηδάκη.
Την όλη δαπάνη του έργου ανέλαβε εξολοκλήρου ο κύριος Θανάσης Μαρτίνος και η σύζυγός του κυρία Μαρίνα Μαρτίνου επισφραγίζοντας την αγάπη και την εκτίμησή τους προς το Δήμαρχο της πόλης Παλαιού Φαλήρου, Διονύση Χατζηδάκη.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΕΦΕΛΙΜ

ΣΧΟΛΙΟ : Μάλλον ο …«προοδευτικός» δήμαρχος του Π. Φαλήρου ζήλεψε το Λονδίνο και αντέγραψε αυτό το τερατούργημα, αλλά σε συμδυασμό με τη γνωστή Ελληνική πονηριά, θέλησε να το περάσει σαν φύλακα άγγελο, στους αδαείς πλέον Έλληνες… Του πέταξε κι ένα τίτλο ελληνικό με greeklish και ιδού το αποτέλεσμα...
ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΟ!!!!!
Δημοσίευση σχολίου