Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Τέλος ο εθνικός ύμνος και η έπαρση της σημαίας....

Σχετική εικόνα

Απο τα Δημοτικά σχολεία....

Έρχονται χειρότερα, γιατί είμαστε αδιάφοροι...


Τελικά οι αλλαγές στην Παιδεία που αναμένεται να προκαλέσουν ακόμα πολλές κόντρες στο πολιτικό πεδίο φαίνεται πως είναι αρκετές.
Μετά τις κληρώσεις για τους σημαιοφόρους και το τέλος στην αναγραφή της διαγωγής, σταματάει και η έπαρση της σημαίας.
Οπως γράφει η Καθημερινή σύμφωνα με το νομοσχέδιο Γαβρόγλου τα σχολεία θα ακολουθούν πλέον το τελετουργικό που υπάρχει σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες. 
Σύμφωνα με το Π.Δ. Του κ. Γαβρόγλου ορίζεται στο άρθρο 3 παράγραφος 7 μόνο ότι «η σημαία παραμένει ανηρτημένη στον ιστό του σχολείου, όπως προβλέπεται σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες».
Πρακτικά οι μικροί μαθητές δεν θα λένε το πρωί τον εθνικό ύμνο, ούτε έπαρση της σημαίας θα γίνεται καθώς αυτή θα μένει μόνιμα αναρτημένη στον ιστό, όπως σε όλα τα δημόσια κτήρια.
Η σημαία θα κατεβαίνει μόνο με απόφαση των διδασκόντων, κοινώς εάν υπάρχει κάποια φθορά. 
Ως τώρα προβλεπόταν να μένει η σημαία αναρτημένη όπως στις δημόσιες υπηρεσίες, αλλά και επίσημη έπαρση της σημαίας με ωδή του εθνικού ύμνου κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα, αλλά και στις εθνικές και τοπικές εορτές.
ΣΧΟΛΙΟ : ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ( αυτός ήταν ο στόχος τους ), ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ, ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ;;; 
ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ; ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ.
Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΙΝΑ....ΔΙΟΤΙ ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΤΑ ΘΕΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.....
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ........ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ....
ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ : ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΧΩΡΑ ;;;;