Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ : OI ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ...

Σχετική εικόνα

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΔΡΟΥΓΟΣ


1) ΣΟΚ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ WASHINGTON POST ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΥΠΕΞ ΣΕΡΓΚΕΙ ΛΑΒΡΩΦ , Ο ΤΡΑΜΠ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΥΨΗΛΟΤΑΤΗΣ ΔΙΑΣΥΜΜΑΧΙΚΗΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΩΝ ΗΤΑΝ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ FSB, ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΕΡΓΚΕΙ ΚΙΣΛΙΑΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ, ΑΝΑΛΥΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ.
2) ΑΠΟ ΑΡΓΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΤΥΠΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝΕ ΟΤΙ «ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΟΛΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΝΔΟΝ»..
ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΚΤΑΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΒΑΛ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ FBI ΤΖΕΙΜΣ ΚΟΜΕΙ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΝΟΥΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΡΑΜΠ-ΜΟΣΧΑΣ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ.
3) ΤΙΣ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η «ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ 5 ΜΑΤΙΩΝ»/ΣΥΣΤΗΜΑ ECHELON ΔΗΛΑΔΗ Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ, Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, Η ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΑΔΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ , ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΩΣ ΚΑΙ ΣΕ «ΕΙΔΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΧ ΣΟΥΗΔΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, Σ.ΑΡΑΒΙΑ, ΙΑΠΩΝΙΑ, ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ».
4) Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΕΑ ΤΖΙΜΥ ΚΛΑΠΕΡ ΕΙΠΕ ΟΤΙ «ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΡΑΜΠ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ»
5) Ο ΥΠΕΞ ΤΩΝ ΗΠΑ ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ «ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ»...
6) ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ, Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΕΡΜΠΕΡΤ ΡΕΥΜΟΝΤ ΜΑΚΜΑΣΤΕΡ ΕΙΠΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΩΝ ΟΤΙ «Η ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΜΕΘΔΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ»..
ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΤΙ : Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΔΩΣΕ «ΠΗΓΕΣ» ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ».
7) ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΠΗΓΕΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΒΡΩΦ ΚΑΙ ΚΙΣΛΙΑΚ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΟΥΣΙΑ-ΜΙΝΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ LAPTOP/Η/Υ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΕ ΩΡΑ ΠΤΗΣΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ , ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΕΚΡΗΞΗ, ΠΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΟ , ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ".
ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΔΩΣΕ ΤΡΙΣΕΛΙΔΟ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΟΙ...ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΒΑΛ ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΣΑΝ 8 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Ο ΥΠΕΞ,Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΛΠ.ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ....
8) ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΙ ΗΠΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ 10-15 ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ. Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ.
9) ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ, Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ Ή ΤΟΥΡΚΙΑ Ή ΙΟΡΔΑΝΙΑ Ή ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ.
ΚΑΙ ΟΙ 3 ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ-Β.ΑΦΡΙΚΗ.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΛΛΗ ΠΗΓΗ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΡΔΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΙΡΑΚ ΜΠΑΡΖΑΝΙ.....
ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ....ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΜΕΡΗ....
10) ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΘΗΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΑΠΗ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ITAR-TASS.
11) ΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΛΕΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΧΩΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ...ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
12) ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΧΘΕΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΤΩΝ ΗΑΕ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΘΕΙ ΣΤΟ ΡΙΑΝΤ ΤΗΣ Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΣΑΛΜΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΗΓΕΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ Ο ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑΣ ΜΟΝΑΡΧΗΣ...
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΗΣΑΝ ΓΙΑ 4-5 ΗΜΕΡΕΣ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΗΑΕ, ΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ, ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ, ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ ( ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ )
13) ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΟΠΩΣ ΤΑ ΗΑΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΣΕ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ-ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΦΟΡΗΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ...
14) ΤΟ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ-ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ 4 ΤΩΝ «5 ΜΑΤΙΩΝ» ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΥΛΟΓΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΦΙΛΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΩΡΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΕΧΘΡΙΚΗ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΛΕΣ ΣΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.