Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Όποιος προκαλεί τη μοίρα του ......

η λέξη φοβάμαι που τρέμει κάτω από μάτια

...φεύγει άδοξα απ' αυτή τη ζωή....


ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ! 
Σε συνέχεια της προηγούμενης πρόβλεψής μου .... https://shmantikanea.blogspot.gr/2017/04/blog-post_69.html#more  θέλω να επισημάνω τα εξής :
Μετά την συνάντηση σήμερα στο Σότσιν, του σουλτάνου με τον Ρώσο πρόεδρο Β. Πούτιν και παρά τις θετικότατες επιπτώσεις που βλέπουν ταυτόχρονα, και η ελληνική tv και σχεδόν το σύνολο του διαδικτύου, για τον σουλτάνο από την επίσκεψη αυτή, πιστεύω ακράδαντα, ότι ... οι μέρες του είναι μετρημένες…..
Παίζοντας σε διπλό ταμπλό, και προσπαθώντας να έχει και την πίτα φαγωμένη και τον σκύλο χορτάτο, στο τέλος θα χάσει ότι πολυτιμότερο του χάρησε αυτή η ζωή …. την ίδια του τη ζωή…
Διότι την δόξα πολλοί εμίσησαν, αλλά το χρήμα και … τα διπλά παιχνίδια, … ουδείς.
Κι από πού φαίνεται το διπλό παιχνίδι ; ; ;
Η ακραία εκφραστική επιθετικότητα εναντίον του Ελληνισμού, η συνεχής παραβίαση των συνόρων Ελλάδας και Κύπρου, η συνεχής αμφισβήτηση των συνόρων μας, χωρίς κανένα εμφανή λόγο και σοβαρή αιτία, κι από την άλλη, η απόλυτη και εκνευριστική σιωπηρή ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ των Εβραιοαμερικάνων, των Ρώσων, αλλά και των … «φίλων μας Ευρωπαίων, η επιθετικότατη επιστολή στον Ο.Η.Ε., δια της οποίας αμφισβητεί ΕΥΘΕΩΣ τα νόμιμα σύνορα Ελλάδας και Κύπρου, με την σιωπηρή παρότρυνση ΟΛΩΝ των … «δήθεν» φίλων μας, καταδεικνύει κατά την φτωχή μου γνώμη σε όλο της το μεγαλείο, το ύπουλο παιχνίδι που παίζεται εις βάρος της μικρής Ορθόδοξης Ελλάδας, από όλους αυτούς τους μεγάλους και «δήθεν» φίλους μας ( κυρίως της Δύσης ), και δεδηλωμένους εχθρούς μας και φανερώνει την συνεχή ΑΔΙΚΙΑ του σύγχρονου κόσμου….
Κοινώς τα κάνει με τις "πλάτες" τους.....
Μαχαιρώματα από πίσω, λυκοφιλίες, εκβιασμοί, κινήσεις κάτω από το τραπέζι, όλα για το συμφέρον, με σκοπό τον πλουτισμό κυρίως … «υψηλών προσώπων», από το πλούσιο κι ευλογημένο υπέδαφος του πιο ευλογημένου τόπου του πλανήτη γή.
Θεωρώ ότι οι μέρες του πολυχρονεμένου …σουλτάνου, είναι μετρημένες…..
Κι επειδή το Πάσχα ξανά επιβεβαίωσα την πρόρρηση του πνευματικού,  του   φίλου   και   αδελφού ... ΗΓΓΙΚΕΝ,       http://hggiken.pblogs.gr/2016/07/ , θεωρώ λοιπόν, ότι με την βοήθεια των Ρώσων ( που τον ενέπλεξαν ), οι Αμερικανοί θα "τελειώσουν" τον ... σε διπλό ταμπλό παίζοντα, σουλτάνο. 
Και μετά περιμένω τις εκλογές στην Ελλάδα, πρίν τις Γερμανικές εκλογές......
Γι' αυτό Μετάνοια, Εξομολόγηση και Θ. Κοινωνία και όλα θα πάνε κατ' ευχήν....
Κώστας Μίχος