Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ! ! !


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΔΡΟΥΓΟΣ
1) Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ 4ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ IDEF ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ. 
ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. 
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 75 ΧΩΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΥΛΙΚΟ, ΕΝΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΗΚΑΝ ΣΧΕΔΟΝ 500 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.
ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ - ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΔΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ.

2) ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Η ΑΓΚΥΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΛΑΣΑΡΕ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΑΡΜΑ ΜΑΧΗΣ KAPLAN ΜΕ ΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΗΑΕ, ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑ
3) ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ-ΕΔΑΦΟΥΣ BORA/STORM/ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΙΝΩΠΗΣ.
4) ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ. 
ΠΑΝΤΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΗΓΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΟΥ.
5) Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (ΤΥΠΩΝ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ1-2-3-4) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ, ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ, ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΠΡΧΩΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΡΩΣΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΑ.
6) Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΩΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ. ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ.
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ. 
ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΡΑΝΕΛ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ....
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ...
7) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ , ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΙΣ 25-26 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ. 
Η ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ.
8) ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ. 
Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΜΕ ΑΚΤΙΝΑ ΔΡΑΣΗΣ ΜΕΧΡΙ 1000 ΧΛΜ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΝΟΤΙΟΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ ΤΟΥ.

9) Η ΑΓΚΥΡΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 2025 ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. 
ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ.
10) ΑΠΛΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΑΝ ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΦΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ. 
ΑΝ ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΧΙΟΥ ΦΘΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ. 
ΑΝ ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΝΤΡΟΥΜ/ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟ ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΥ.