Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ / ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ...


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΔΡΟΥΓΟΣ


1) ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΜΕ ΤΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ ΣΕΙΧΗ ΜΠΙΝ ΖΑΓΙΕΝΤ.
Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΘΙΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΗΑΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΜΕΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ.
Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΤΩΝ ΗΑΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.
2) ΑΥΡΙΟ Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.
ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛ ΡΑΚΑ, ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ, ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΜΕΡΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΙΜΑΜΗ ΓΚΙΟΥΛΕΝ.
Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ, ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΙΞΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ...
3) ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΛ ΡΑΚΑ, ΠΟΥ ΕΥΝΟΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.
ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑ ΧΘΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ-Β ΓΙΑ ΜΕΤΑ.....ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΛΕΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ....
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ Η ΑΛ ΡΑΚΑ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΟΦΩΝΟΥΣ.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΜΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ....
4) Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΣΕ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟ ΡΙΑΝΤ ΤΗΣ Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ. ΕΚΕΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ( ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ).
ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ , ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ.
5) ΜΕΤΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΣΙΚΟ ΤΟΝ Β’, ΕΝΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΑΛΛΩΝ 27 ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΘΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ/ΣΙΚΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ G7 ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ, ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΕ.