Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Το καλύτερο φυσικό αποσμητικό !

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ANIMATED

Ένα από τα πιο αποτελεσματικά, φυσικά αποσμητικά που μας έχει χαρίσει η φύση, βρίσκεται όχι πολύ μακριά, αλλά δίπλα σας, στην κουζίνα ! ! ! 
Το κιτρικό οξύ στο χυμό λεμονιού μπορεί να σκοτώσει την οσμή που προκαλούν τα βακτηρίδια.

Απλά φροντίστε να μην εφαρμόσετε το χυμό λεμονιού σε πρόσφατα ξυρισμένες μασχάλες, γιατί τσούζει μεν αλλά είναι και ένα πολύ καλό απολυμαντικό για πληγές γενικότερα!
Κόψτε ένα λεμόνι στη μέση και τρίψτε το κάτω από τις μασχάλες σας, οι αντιβακτηριακές ιδιότητες στο λεμόνι θα σας κρατήσουν φρέσκους κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Ή στίψτε μερικές σταγόνες από ένα λεμόνι στην παλάμη σας και περάστε τις μασχάλες σας με τον χυμό του.
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα μπουκάλι ψεκασμού, ανακατέψτε ίση ποσότητα χυμό λεμονιού και νερό και ψεκάστε κάτω από τις μασχάλες σας για να κρατήσετε το δέρμα σας φρέσκο και μυρωδάτο!
Ακόμα και σε συνθήκες βαριάς εφίδρωσης, το λεμόνι δεν θα σας προδώσει. 
Φυσικό αντιβακτηριδιακό, εμποδίζει τα βακτηρίδια που κάνουν τον ιδρώτα να μυρίζει, χωρίς να εμποδίζει την εφίδρωση.
Ακόμα και ώρες μετά, οι μασχάλες παραμένουν ΑΟΣΜΕΣ.
Όσοι το δοκίμασαν ορκίζονται στ” όνομα του. 
Εύκολο, γρήγορο, πάντα διαθέσιμο, φυσικό, απίστευτα αποτελεσματικό, είναι σίγουρο ότι θα λατρέψετε το νέο σας αποσμητικό. 
Αν το χρησιμοποιήσετε σε σημεία του σώματος που είναι εκτεθειμένα στον ήλιο, το λεμόνι μπορεί να κάνει το δέρμα λίγο πιο ευαίσθητο στην ηλιακή ακτινοβολία, γι” αυτό είναι καλύτερο σε μια τέτοια περίπτωση, να αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο για μερικές ώρες.
ΣΧΟΛΙΟ : Να συμπληρωσω κατοπιν δοκιμης και την προσωπικη εμπειρια στο θεμα. Στο μπουκάλι ψεκασμού, ανακατέψτε ίση ποσότητα χυμό λεμονιού και λευκο αλκοολουχο λοσιον οινόπνευμα των  93οC απο τα market. Πωλειται 1,90 € το μπουκαλι των 400 ml.