Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ. ΑΘΑΝ. Ε. ΔΡΟΥΓΟΣ


1) Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΙΡΑΝΑ, ΠΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΕΣΕΒΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.. 
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΙΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΙΣΤΙΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΜΦΑΝΕΙΣ...
2) ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤHN FYRΟΜ ΕΙΧΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΡΑΝΤΕΦ ΜΕ ΤΟΝ ΓΓ/ΝΑΤΟ ΓΙΕΝΣ ΣΤΟΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ.ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΑΡΕΣΤΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΤΣΕΧΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΙΟΤΡ ΠΑΒΕΛ.Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΗ...
Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΒΕΛ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΩΣ POXIMA-CONCORDIA KA.
3) ΟΙ ΣΛΑΒΟΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ, ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΝΕ ΛΑΒΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. 
ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ FSB-GRU ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 11 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.
ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΣΚΙ, ΕΝΩ ΕΘΕΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΒΑ ΠΑΛΙΝΚΑ.
4) ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟΝΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΣΟΦΙΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ.ΕΠΙΣΗΣ Η ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ Ο ΡΩΣOΣ ΥΠΕΞ ΣΕΡΓΚΕΙ ΛΑΒΡΩΦ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΙΒΑΝΩΦ....
5) Ο ΙΤΑΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ KFOR ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΚΤΕΝΩΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΕΝΩ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑΤΟΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΣΚΟΠΙΑ, ΣΕΡΒΙΚ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΡΑΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ FYROM ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΝΑΠΟΛΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.
6) ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΡΑΤΣΙΝΟΒΟ-ΝΤΕΜΠΑΡ-ΤΕΤΟΒΟ-ΓΚΟΣΤΙΒΑΡ-ΚΙΤΣΕΒΟ-ΣΤΡΟΥΓΚΑ-ΛΙΠΚΟΒΟ-ΖΙΛΙΝΑ ΚΑΙ ΣΙΠΚΟΒΙΤΣΑ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ UCK ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΕΣΕΒΟ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΣΕΡΒΙΑ.
7) ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΔΙΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΝΙΚ /ΑΠΟ FYROM ΠΡΟΣ ΚΟΣΟΒΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΘΕΑΘΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 50 ΑΛΒΑΝΟ-ΚΟΣΟΒΑΡΙΚΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΣΥΡΙΑ-ΙΡΑΚ..
8) ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ, ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΡΟΑΤΙΑΣ-ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΣΟΒΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.
ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΙΚΤΥO ΠΛΗΡOΦΟΡΙΩΝ ΣΤΗΝ FYROM, ΕΝΩ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘOΝ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΜΕ ΚΡOΑΤΕΣ...
9) ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ UCK ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ/KOSOVO SECURITY FΟRCE/ΠΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ...ΧΩΡΟΥΣ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ.
10) ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΜΠ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ STATE DEPARTMENT..
ΕΠ' ΑΥΤΟΥ ΕΠΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΥΠΕΞ ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ, ΟΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 450 ΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2017.
ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ 19 ΕΙΔΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ. ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΤΕΙΧΑΝ Ο ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΧΟΛΜΠΡΟΥΚ ΚΑΙ Η ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΝΟΥΛΑΝΤ.
11) ΣΕ ΒΑΣΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΓΕΙΤΝΙΚΑ ΣΚΟΠΙΑ. 
ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕΙΚΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΚΑΙ , ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ESSENTIAL HARVEST KAI AMBER FΟX(ΚΕΧΡΙΠΑΡΕΝΙΑ ΑΛΕΠΟΥ).
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ, ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ.
ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΕΤΡΟΒΑΤΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΠΟΥΝΑΡΤΖΙΚ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ 28 ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΗΝ FYROM.
4 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ. 8 ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. 12 ΩΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΩΣ ΚΑΙ 4 ΓΙΑΤΡΟΥΣ-ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΤΑΝ ΥΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΝΑΠΟΛΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.
12) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΗΔΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ , ΕΝΩ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΝΑΤΟΙΚΗΣ KFOR ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ....
13) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΒΕΛΙΚΟΦΣΚΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ VMRΟ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ, ΕΝΩ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΣΝΙΑ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΙΡΑΚ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗ
14) ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΣΚΟΠΙΑΝΗ ΜΕΘΟΡΙΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΥΠΟΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ FYROM ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ..
ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΧΤΙΣΑΝ ΤΕΙΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. 
ΤΟ ΠΙΟ ΛΕΠΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΕ ΑΚΡΑΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΡΙΟΥ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΠΟ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑΣ.
15) ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ FYRΟM ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑ ΥΛΙΚΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟ ΙΣΧΥΡΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ ΕΧΟΥΝΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΙΑΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΩΝ.
16) ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΩΣ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΩ , ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟ ΝΑΤΟΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ NRDC-GR /Γ' ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ.
ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...