Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

ΚΑΠΟΙΟΙ... ΓΝΩΣΤΟΙ -ΑΓΝΩΣΤΟΙ, ΚΑΙΝΕ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ, ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ...

«ΚΑΡΒΟΥΝΟ» ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗΣ

“ΘΑΒΟΥΝ” ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Ή ΚΟΤΣΑΡΟΥΝ ΤΟ… "ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΙΤΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗN ΜΑΘΕΥΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ! ! ! ! 


Ο Αντώνιος Γκούσιος στο fbook και το irafina.gr δημοσιεύουν φωτογραφίες από το εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής στη Νέα Μάκρη το οποίο προ ημερών έγινε...κάρβουνο από...άγνωστη αιτία! Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το "άγνωστη αιτία" ή "πυρκαγιά από αναμμένο κερί" είναι η εύκολη όσο και ψεύτικη δικαιολογία για να καλυφτεί η...

πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που λέει ότι οι φωτιές αυτές μόνον τυχαίες δεν είναι: μπαίνουν από λαθρομετανάστες-ισλαμιστές οι οποίοι προτιμούν μικρά εκκλησάκια ή παρεκκλήσια για να βγάλουν το μίσος τους κατά των χριστιανών, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί! 

Δείτε ένα παλαιότερο δημοσίευμα 
ενώ να αναφέρουμε και τα ξωκλήσια που έκαναν κάρβουνο λαθρομετανάστες στη Μυτιλήνη, πέρσι. 

Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε και το γεγονός ότι το ISIS πλέον επιτίθεται κατά κόρον το τελευταίο διάστημα σε χριστιανικές εκκλησίες. 

Πέραν από τον χριστιανικό ναό των κοπτών στην Αίγυπτο με τους δεκάδες νεκρούς σημαιώστε την ιερά Μονή της Αγίας Αικατερίνης στο Σινά. 

ΦΩΤΟ 
agia_kyriaki_kammenoagia_kyriaki_kammeno2
Προφανώς, κάποιοι δεν θέλουν να διαρρεύσει μία τέτοια είδηση, ότι δηλαδή ισλαμιστές καίνε χριστιανικές εκκλησίες εντός της Ελλάδος, διότι θα υπάρξουν παρενέργειες, αντιδράσεις και θα αυξηθεί ο φόβος μεταξύ των κατοίκων και ενδεχομένως να υπάρξουν φαινόμενα έντονης ξενοφοβίας! 

ΣΧΟΛΙΟ : ΟΣΟΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ... ΟΤΙ ΚΑΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΙΑ, ΑΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ....Τα κεράκια των επισκεπτών τοποθετούνται σε μια κατασκευή από λαμαρίνα, που είναι γεμάτη νερό έως την μέση και όταν το κεράκι καεί για λίγα λεπτά της ώρας, φτάνει στο ύψος του νερού και σβήνει !