Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

Πρωτοφανής επίθεση κατά της Ορθοδοξίας λίγες μέρες πριν από το Πάσχα !


ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΘΕΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...


Oι «άθεοι» μαζί με ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως, για παράδειγμα, ο Μάκης Μπαλαούρας, προκαλούν με αφορμή την καθιερωμένη έλευση του Αγίου Φωτός.
«Είναι απαράδεκτο το ότι ενισχύουμε ένα κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου και το ενισχύουμε με το κράτος, όπου το κράτος πρέπει να είναι ανεξίθρησκο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλαούρας θέτοντας και την παράμετρο του κόστους, όπως είχε κάνει με ερώτησή του τον Μάιο του 2015, όταν μαζί με άλλους βουλευτές είχε κάνει λόγο για «οπισθοδρομικό έθιμο».
mpalaouras
Σε ερώτηση, μάλιστα, του δημοσιογράφου αν έχει την ίδια άποψη, μετά την απάντηση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας το 2015 που σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είχε πει ότι το κόστος το καλύπτουν ιδιώτες, ο κ. Μπαλαούρας απαντά: 
«Πάντα την έχω, έκανα την ερώτηση και δεν ξέρω τι θα γίνει».
Δείτε το βίντεο με τη προκλητική δήλωση του Μάκη Μπαλαούρα ......
Μετά τις προκλητικές δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που προσβάλλουν το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού, έρχεται και η «Ένωση Άθεων Ελλάδας» (;) και αποκαλεί το Άγιο Φως, «όνειδος και ασυνέπεια».
Σε ανακοίνωσή της, μάλιστα, ζητά από τα πολιτικά κόμματα αλλά και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, να σταματήσει η διαδικασία μεταφοράς του φωτός από τους Αγίους Τόπους στην Αθήνα.
Παρά την προκλητική τους ανακοίνωση, που δημιουργεί κλίμα εναντίον της Ορθοδοξίας την ώρα που η χώρα μας βάλλεται πανταχόθεν, είναι απορίας άξιον γιατί η πολιτική εξουσία δεν δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση σε αυτούς τους κυρίους.
Οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος ( και ιδιαίτερα ο τελευταίος ) θα απαντήσουν κάτι συγκεκριμένο ;
Θα βάλουν τα πράγματα στη θέση τους;
Ο κ. Καμμένος που εμφανίζεται ως δεξιός ψάλτης και υπερπατριώτης θα υπερασπιστεί την ορθοδοξία;
Ο κ. Τσίπρας που τελευταία έχει επιδοθεί σε χειροφιλήματα ιεραρχών (για λόγους ψηφοθηρικούς) θα πάρει θέση ή θα σφυρίζει αδιάφορα;
Η Ένωση Άθεων Ελλάδας δημοσίευσε μία αρκετά σκληρή ανακοίνωση για τον προγραμματισμένο ερχομό του «Αγίου Φωτός» στην Ελλάδα εν όψει του Πάσχα, με έξοδα των φορολογουμένων και τιμές αρχηγού κράτους θέτοντας το ερώτημα αν σκοπεύουν να κάνουν κάτι στις δυο βδομάδες που απομένουν.
Η ανακοίνωση περιλαμβάνει ερωτήματα που απευθύνονται προς τα πολιτικά κόμματα και τη Βουλή.
Σε ανακοίνωση με τίτλο «Υποτίθεται “άγιο” φως: Όνειδος και ασυνέπεια» η Ένωση Άθεων μεταξύ άλλων διερωτάται για το αν «πρόκειται για μια σκανδαλώδη δαπάνη και επιπρόσθετα προσβλητική για την νοημοσύνη των σκληρά φορολογούμενων πολιτών μιας πρακτικά χρεωκοπημένης χώρας» αλλά και για το εάν «είναι οπισθοδρομικό και υποτιμητικό για χώρα-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης να είναι η μόνη που υποδέχεται επίσημα την τουριστική ατραξιόν κάποιου πατριαρχείου στη Μέση Ανατολή».