Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

Προς τα που βαδίζουμε τελικά γνωρίζουμε ; Υποψιαζόμαστε μήπως ;


Γύρω μας οι ... λύκοι ουρλιάζουν κι εμείς αδιάφοροι όπως πρίν 7 χρόνια.


Στη Θράκη μας, οι τούρκοι πράκτορες κάνουν πάρτι εδώ και καιρό και είνια σίγουρο, ότι κάτι μας ετοιμάζουν.
Την ίδια ώρα, ο πρωθυπουργός μας Αλέξης Τσίπρας μας έφερε ξαφνικά κι αναπάντεχα,  την αναθεώρηση του Συντάγματος,( λες κι αυτό μας καίει ), και μάλιστα "ηλεκτρονικά", για να ΜΗ μπορέσουν να εκφέρουν γνώμη οι παλιοί, που είναι δεδηλωμένοι Χριστιανοί Ορθόδοξοι,με κυρίαρχο αίτημα, το διαχωρισμό Κράτους ­ - Εκκλησίας.
Δηλαδή το ξήλωμα των ιερών εικόνων, την κατάργηση της προσευχής, του όρκου ( αυτό βέβαια δεν είναι κακό καθώς ΕΜΕΙΣ οι Ορθόδοξοι χριστιανοί, απαγορεύεται να ορκιζόμαστε ) και τη μετατροπή της Ελλάδας σε ... ουδετερόθρησκο κράτος, όπως κατήγγειλε ήδη ο κ.κ. Σεραφείμ, με έναν αστερίσκο όμως, διότι οι πιο πολλοί είμαστε Ορθόδοξοι χριστιανοί.
Ταυτόχρονα, αφ' ενός πετάει τη μπάλα στη εξέδρα, θέλοντας να μας κρατήσει απασχολημένους ; προαναγγέλοντας ειδικές επιτροπές για τα σκάνδαλα του παρελθόντος, που όμως μένουν ατιμώρητα, όπως και οι περιβόητες λίστες Λαγκάρντ κ.λ.π., αφ' ετέρου, "δήθεν" διαπραγματεύεται μια ήδη όμως κλεισμένη συμφωνία, ρισκάροντας την τελειωτική καταστροφή της χώρας οικονομικά.
Φυσικά τα περίμενα όλα αυτά, από έναν άθεο που δεν έχει...το Θεό του...
Αλήθεια, γιατί να μετεξελιχθεί ΤΩΡΑ το Ελληνικό κράτος σε ουδετερόθρησκο ; 
ΔΕΝ είναι άτοπο και άκαιρο ; 
Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος κ. πρωθυπουργέ ;
Και ειδικά την ώρα που πνιγόμαστε, μ' αυτά θα ασχολούμαστε ;
Πολύ απλά, πετάει τη μπάλα στην εξέδρα ....
Φοβάμαι όμως ότι, αν αυτή η ουδετερότητα επισημοποιηθεί, θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά σαν λαός.
Αλλά βλέπω ότι κι ΕΜΕΙΣ οι πολίτες, ΔΕΝ μας καίγεται καρφί... Εκτός ίσως απο ελάχιστους.... στο μικρόκοσμό μας.
Παράλληλα βλέπω και τον συνεταίρο του στη κυβέρνηση Πάνο Καμμένο, που αυτοπροσδιορίζεται ως θεματοφύλακας των εθνικών μας παραδόσεων και ο οποίος σε κάθε παρόμοια ψηφοφορία ή συζήτηση απλά ... ΑΠΕΧΕΙ, κι αυτός να σιωπά.
Όπως σιωπά και η τάχα παραδοσιακή ΝΔ δια των κ. Κούλη, - Γεωργιάδη ( σε άλλα θέματα είναι λαλίστατος, ο αντιπρόεδρος, τώρα όμως ... μούγγα ).
Τι σου κάνουν οι .... άνωθεν εντολές τελικά.
ΔΕΝ συζητώ για τα πασοκοποτάμια και τους... Λεβέντηδες, ούτε φυσικά για τα 2 άκρα, χρυσή αυγή και ΚΚΕ.
Είνια ΟΛΟΙ τους δεδηλωμένοι  ....άθεοι και σιγοντάρουν τις .... έξωθεν εντολές, σαν μια παρεούλα ....
Αυτά τα χτυπήματα όμως, απο τον άθεο και ανθέλληνα πρωθυπουργό μας είναι σοβαρά, διότι σε συνδυασμό με την οικονομική ανέχεια που διάγουμε, έχουν σαν σκοπό να μας εξαφανίσουν από το χάρτη ως χώρα.
Μιας χώρας, της οποίας ο λαός μεσοπρόθεσμα, θα έχει αντικατασταθεί από ανθρώπους άλλων κρατών και κουλτούρας, που τους έστειλαν εδώ όμως, κάποιοι "πεφωτισμένοι", για εγκατάσταση και εκμετάλλευση, αλλά και με τη σύμφωνη γνώμη των κυβερνώντων μας.
Φυσικά όλα τα παραπάνω, επιβάλλονται από ανθρώπους τους οποίους όμως, ΕΜΕΙΣ επιλέξαμε και με την ψήφο μας μάλιστα.
Κώστας Μίχος