Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ ! ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ! - ΒΙΝΤΕΟ -

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ANIMATED

ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ .,...

Το Ελληνικό κράτος έχασε τα πάντα στα 7 χρόνια των μνημονίων, αλλά για κάποιους, ... είναι  «απαραίτητο», να πάρουμε την ηλεκτρ. κάρτα του πολίτη.
Αυτό μας μάρανε τωρα.
Όπως επίσης και παρα την μείωση των δρομολογίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και την ελλειπή συντηρηση και μείωση προσωπικού, ως εκ θαυματος βρέθηκαν χρήματα για νεα ηλεκτρονικά μηχανήματα και κάμερες παντού !
Πόσο κοντά είμαστε στην ώρα των προφητειών και
στο τελικό χάραγμα ; 
ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ! ! ! ! ! ! ! !

      Εκδόθηκαν οι πρώτες βιομετρικές κάρτες....

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ, ΜΕ ΤΟΥΣ ... ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ 60.000 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ .... "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ''...  
Τώρα αρχίζει η ενσωμάτωση ! ! ! 
Από το «πείραμα της Λιβαδειάς», όπου περίπου 300 μετανάστες φιλοξενούνται ήδη σε διαμερίσματα, περάσα με σε προγράμματα με ..."ευφάνταστους τίτλους", όπως «Ξένιος», πού έχουν έναν και μοναδικό στόχο : 
Την ενσωμάτωση στην κατακερματισμένη Ελληνική κοινωνία των ... μεταναστών.
Γι’ αυτό  έφεραν τελικά, τους ..."μετανάστες" στην Ελλάδα. 
Για να μας επιβάλουν την Κάρτα του Πολίτη, δηλ. το «ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ», σε όλους μας ... όπως επιθυμούν σφόδρα καιρό τώρα, οι νεοταξίτες, τα αφεντικά τους.
Τα ίδια ακριβώς και με την … ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ.
Αφού για 40 χρόνια την γιγάντωσαν, τώρα θέλουν να μας "ΣΩΣΟΥΝ" με  την … «ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» όμως.  δηλ. το «ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ». 
Αφού δημιουργούν το … ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΜΕΤΑ, μας προσφέρουν και την … «ΛΥΣΗ» οι αθεόφοβοι ! 
ΒΙΝΤΕΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΘΕΡΟΥΣ   

ΣΧΟΛΙΟ : Χωρίς να ερωτηθούμε όλοι εμείς οι ιθαγενείς κάτοικοι και φορείς, οι Δήμοι, τη προτροπή της άθεης κυβέρνησης, εγκαινιάζουν πρόγραμμα πού, μεταξύ άλλων, προβλέπει την επιδότηση επιχειρήσεων για την πρόσληψη μεταναστών και τη συμμετοχή των τελευταίων, σε προγράμματα επαγγελματικού προσανατολισμού.....
Δηλ. ήρθαν για να μείνουν. Για την ακρίβεια, για να τους κρατήσουμε. Το τι μας έλεγε η κ. Τασία, που τώρα είναι εξαφανισμένη από προσώπου γής, δεν παίζει κανένα ρόλο. Τα λόγια είναι λόγια, για να ξεχνιόμαστε. Ειδικά τα πολιτικά….