Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

Δύο ( 2 ) γυναίκες, μόνον ; ; ;


ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ


Επειδή ξέρω πόσο ανησυχείτε, μήπως και δεν ξανακουστεί στα ιερά χώματα της Αττικής, η φωνή του μουεζίνη, μετά απο 400 χρόνια σκλαβιάς, να σας ενημερώσω ευθύς αμέσως ότι το Μέγα Τέμενος του Ισλάμ στον Βοτανικό, θα είναι έτοιμο αρχές Μαϊου!
Ναι-ναι, καλοί μου ελληνόφωνοι, νοσταλγοί του Μπελογιάννη και του Κιουταχή πασά.
Μαζί με την πρωτομαγιά της ΓΣΕΕ, του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΕΗ, των ΜΚΟ, του ΠΑΜΕ και των λοιπών εγχώριων κρατικοδίαιτων συμμοριών, θα απολαύσετε επιτέλους όλα εκείνα για τα οποία οι πρόγονοι μας θυσιάστηκαν, έτσι ώστε να μην ξανακουστούν [και να μην ξαναβεβηλώσουν] στα χώματα της Ελλάδος.
Ιλά ιλ Αλλαχ... Αλλαχ ου ακμπαρ... ραγιά ρουμι κιοπόγλου κιοπέκ... και δεν συμμαζεύεται.
Good morning Yunanistan!
Και στο μεταξύ η δημοκρατική πλειοψηφία των ιθαγενών χαχόλων, παρακολουθεί ανελλιπώς τα survivors.
Όχι όλοι όμως!
Όπως στην Γαλατία του Αστερίξ, υπήρχε ένα μικρό γαλατικό χωριό που αντιστέκονταν στην εξουσία των καισάρων, φαίνεται ότι υπάρχουν και στην Ελλάδα δύο [2] γυναίκες, που μόνες τους παλεύουν ενάντια στο ισλάμ και στους ισλαμολάγνους.
Μάλιστα σωστά ακούσατε.
Δύο [μόνον 2!] γυναίκες, που δεν έχουν υπογράψει ακόμα συνθηκολόγηση με τις ορδές των ισλαμομογγόλων... 
Φτανουν όμως μοναχά 2 γυναίκες για να σταματήσουν τις ορδές του Νέου Ξέρξη;
Τι να σας πω;
Και οι 300 του Λεωνίδα δεν έφταναν αλλά γι αυτούς έγραψε η ιστορία.        
Για τους μηδίσαντες, ποιος αδειάζει να τους χέσει...
Και σας δίδω εδω καταρχήν το ρεπορτάζ, από τις πυρετώδεις εργασίες του τεμένους, για να μην νομίζετε ότι τα βγανω εγώ από το μυαλό μου...
"...Αρχές Μαΐου αναμένεται να ολοκληρωθεί η κατασκευή του μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα, στην περιοχή του Βοτανικού, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εκπρόσωπος της κοινοπραξίας και διευθύνων σύμβουλος της Intrakat, Πέτρος Σουρέτης.
Το έργο κατασκευάζεται από την κοινοπραξία ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ - ΤΕΡΝΑ ΑΕ - J&P-ΑΒΑΞ ΑΕ - INTRAKAT, το συμβατικό τίμημα ανέρχεται σε 887.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, ενώ φορέας του έργου είναι το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Η σύμβαση με την κοινοπραξία υπεγράφη στις 10 Οκτωβρίου 2016 και η έκταση παραδόθηκε από το υπουργείο Υποδομών στις 4 Νοεμβρίου.

Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή μεταλλικού κτιρίου Τεμένους, συνολικής επιφάνειας 1.000 τ.μ., τα οποία κατανέμονται σε ισόγειο και ημιώροφο, χωρητικότητας 350 ατόμων, σε οικόπεδο έκτασης 17 στρεμμάτων.

Συγκεκριμένα, το κτίριο περιλαμβάνει: λατρευτικό χώρο ανδρών (300 ατόμων), λατρευτικό χώρο γυναικών (50 ατόμων), βοηθητικούς χώρους ανδρών και γυναικών (αποδυτήρια), WC ανδρών και WC γυναικών, γραφείο Ιμάμη και γραφείo Μουεζίνη.

Οι εργασίες ξεκίνησαν τον Νοέμβριο με την κατεδάφιση των δύο από τα οκτώ κτίρια, στη θέση των οποίων κατασκευάζεται το τέμενος. 
Στις αρχές Φεβρουαρίου ολοκληρώθηκε η θεμελίωση του κτιρίου, ενώ τέλος Φεβρουαρίου ολοκληρώθηκε ο μεταλλικός σκελετός.

Παράλληλα, εκτελούνται όλες οι απαραίτητες εσωτερικές οικοδομικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Οι εργασίες σε εξέλιξη αφορούν την τοποθέτηση βιομηχανικών δαπέδων, κουφωμάτων, εγκαταστάσεων ύδρευσης - αποχέτευσης - θέρμανσης - πυρόσβεσης, εγκαταστάσεις ισχυρών - ασθενών ρευμάτων, τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, την τοποθέτηση των ειδών υγιεινής και τις απαραίτητες δοκιμές των Η/Μ εγκαταστάσεων για την ολοκλήρωση του κτιρίου..."

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ 
Το ξεπατίκωσα από το Πρώτο Θέμα 
Κι ενώ οι ελληνόφωνοι εργολάβοι σκοτώνουνται να κατασκευάσουν το τέμενος σε χρόνο ρεκόρ,  δύο ( 2 μόνον ) γυναίκες συνεχίζουν να αγωνίζονται, έναν εκ των προτέρων χαμένον αγώνα...
Ιδού η μαρτυρία αυτόπτου μάρτυρα, που μου την έστειλε αγαπημένη μου φίλη [παρούσα στην πρόσφατη δίκη στο Σ.τ.Ε. σχετικά με την αναστολή των εργασιών στο τέμενος]
 
"...Δυο κυρίες κατευθύνονται στην Αίθουσα του δικαστηρίου [του Σ.τ.Ε.], για εθνική υπόθεση όπως αναφέρουν!!!

Τις ρωτώ...

- Που πάτε κυρίες μου;;;
- Στην Αίθουσα Να υποστηρίξουμε τον αγώνα μας κατά της μόλυνσης του Ιερού Βοτανικού και της Ιεράς οδού, που θέλουν να φτιαξουν Τέμενος, επάνω στα ιερά λείψανα και ιερά των προγόνων μας Ελλήνων, που σκάβουν και κλέβουν τα ιερά και όσια που κοιμούνται στον ιερό χώρο, με την άδεια των προδοτών και εγκάθετων των Τελευταίον κυβερνήσεων!!!
- Αγαπητές μου κυρίες! Εκεί μέσα είναι ύαινες, τσακάλια και αλεπούδες, φίδια, σκουλήκια. Για ποιο αγώνα σας, λέτε;;;
- Κάνετε λάθος κύριοι εκεί μέσα είναι ο βωμός της πατρίδος μας, είναι το ιερό βάθρο της δικαιοσύνης!!! Είναι το βάθρο της αξιοπρέπειας του Έθνους μας!!! Στην Έδρα του δικαστηρίου λοιπόν σας λέμε, είναι τα λιοντάρια να μας προστατέψουν και να αποδώσουν το δίκιο!
- Τι λέτε, κυρίες μου; Στην έδρα είναι κρεμάστρες με ρόμπες, αν προσέξετε καλά θα διακρίνετε τα σχοινιά που βγαίνουν από τα παρασκήνια για να κινούν τις μαριονέττες της Διαστρικής Έδρας!
Μέσα κυρίες μου είναι οι απεσταλμένοι του Ξέρξη, με νέα αιτήματα, σύγχρονα, Θέλουν να φτιάξουν το άντρο του Ισλάμ να έρχεται ο Ξέρξης να προσκυνά!
- Μα;;;;;;; 
Τον Ξέρξη δεν τον έδιωξε, άρον άρον ο Λεωνίδας;;;;
- Αυτοί κυρίες μου, είναι οι απόγονοι του Ξέρξη και ζητούν άνευ όρων την παράδοση των Αθηνών!!! 
Και οι απόγονοι του Εφιάλτη θα είναι στην Έδρα του δικαστηρίου για να παραδώσουν την Ελλάδα στους Σύγχρονους Ξέρξες!
Τα σημερινά δικαστήρια κυρίες μου, αποκαθήλωσαν τον Μέγα Αλέξανδρο, τον Λεωνίδα, τον Κολοκοτρώνη, τον Αθανάσιο Διάκο, τον Νικηταρά, τον Καραϊσκάκη, τον Καποδίστρια – και στην θέσης τους ανέδειξαν τον Ανθέλληνα Κίσινγκερ, το Ρότσινλτ, τον Ροκφέλερ, την Μέρκελ, το Σόιμπλε, τον Ρουμπάι, τον Ντάσειμπλουτ , – και όλους τους εχθρούς των Ελλήνων!!!

2 κύριες, 2 αγωνίστριες, μπήκαν μέσα στο στόμα του λύκου στα λεγόμενα Ελληνικά δικαστήρια – για να παλέψουν σαν λιοντάρια για την πατρίδα τους, χωρίς να φοβηθούν, χωρίς να λυγήσουν ούτε μια στιγμή!

Μια δικηγόρος η Ακατερίνη Παντελίδου με δικά της έξοδα αγωνίζεται μέρα και νύχτα χρόνια να αποτρέψει την προδοσία!!!
Αλήθεια που είναι οι συμπατριώτες της δικηγόροι, να σηκώσουν το ανάστημα τους, που θα έφερνε την σίγουρη νίκη;;;;
Αυτοί οι κύριοι την δικηγορία την έχουν αναγάγει σε κέντρο της μαφίας, σε σουπερ μάρκετ, προσφορά και ζήτηση!!!
Αλίμονο στον άτυχο που δεν έχει να τους πληρώσει, για να σωθεί.
Η δεύτερη κυρία είναι  ... Γνωστή αγωνίστρια !!!!!
Σήμερα αυτές οι κύριες μόνες τους, θυμίζοντας την ηρωίδα Μπουμπουλίνα, Λασκαρίνα έδιναν αγώνα για την πατρίδα τους και τους Έλληνες, μόνες τους!!! 
Μπήκαν με πατριωτικό θάρρος να τα βάλουν με τους προδότες, με το πολιτικό προδοτικό σύστημα, με τους δολοφόνους επικυρίαρχους, που έχουν αποφασίσει να σκοτώσουν οτιδήποτε Ελληνικό!

Τιμή και δόξα σε αυτές τις κυρίες, που δεν θέλουν επαίνους αλλά αποτελέσματα υπέρ της πατρίδος τους, είναι αφανείς ήρωες μέσα στην διαλυμένη ελληνική κοινωνία, μοιάζουν σαν δυο στρατιώτες που μπήκαν μέσα σε στρατόπεδο του εχθρού με χιλιάδες στρατιώτες να τους νικήσουν!!!!


Μην σκοτώνεστε να στείλετε μηνύματα συμπαράστασης στις πατριώτισσες, γιατί είναι εναντίον των ανθρωπιστικών σας συναισθημάτων, είναι εναντίων των συμφερόντων σας, με απατεωνιές, κομπίνες και προδοσίες που μαζέψατε τα Ευρώ σας!


Ένα ευχαριστώ σε αυτές τις δυο ηρωίδες που αγωνίζονται για τους λιγοστούς εναπομένοντες πατριώτες!"


ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ 


Να προσθέσω κι εγώ ενα μεγαλο ευχαριστω στις 2 κυριες  [ 2 μόνον, ρε ......] 

Για όλους εμάς τους ελληνόφωνους, που αφήνουμε να ξανακουστεί η στριγκιά φωνή του μουεζίνη στα χώματα μας, δεν αξίζει παρα το φτυσιμο της ιστορίας.
Το μόνο που έχω να πω ακόμα, είναι ότι το 1949 νομίζαμε ότι νικησαμε....