Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Τι γυρεύουν οι αλεπούδες στο παζάρι ;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΣΡΑΗΛ - ΡΩΣΙΑ

Ένας ΑΘΕΟΣ κι ένας Μουσουλμάνος ασεβής ;


Ιδιαίτερες σχέσεις με την Ορθοδοξία και το Χριστιανισμό, φαίνεται να αναπτύσσουν, τόσο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όσο και ο τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν….
Ο Τσίπρας ξαναπήγε στα Ιεροσόλυμα, για τα εγκαίνια της αναστήλωσης του Παναγίου Τάφου, που τον ενδιαφέρει –όπως εκμυστηρεύθηκε δημόσια- σαν Μηχανικό….
Μηχανικό ως προς τι ;
Ως πρός τις πολιτικές μηχανορραφίες που στήνει τα τελευταία χρόνια εις βάρος ενός λαού ;
Διότι Μηχανικό για έργα και οικοδομές, το κόβω λίγο δύσκολο, καθ’ ότι ΔΕΝ έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του …..
Όμως η επίσκεψη, -ενός κατ’ ιδίαν δήλωση, άθεου που δεν παντρεύτηκε, που δεν βάπτισε τα παιδιά του ( πρός Θεού ΔΕΝ τον κρίνω καν, αφού ομολογεί δημόσια πρός τιμήν του, ότι δεν πιστεύει )- στον Πανάγιο Τάφο, τον τόπο της Ανάστασης του Κυρίου μας, συνιστά ΠΡΟΚΛΗΣΗ.
Προσωπικά διαβλέπω, κάποια μηχανορραφία πολιτική κρύβεται από πίσω της.
Μήπως έχει κατά νού τις εκλογές επειδή το κράτος στέγνωσε από ρευστό και προσπαθεί να δελεάσει τους Ορθοδόξους χριστιανούς ;
Κοντός ψαλμός αλληλούια ….. θα δείξει .....
Από απέναντι, ο Μουσουλμάνος ασεβής και αθεόφοβος Ταγίπ Ερντογάν, που είναι και απόγονος εξισλαμισμένων γενίτσαρων και προσπαθεί να εμφανιστεί σαν δεύτερος Μωάμεθ, προανήγγειλε ήδη, ότι την Μεγάλη Παρασκευή το μεσημέρι, θα πάει στην Αγία Σοφία για να προσευχηθεί…. κι ενώ ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός, θα πεθαίνει πάνω στο Σταυρό.
Εδώ η ΠΡΟΚΛΗΣΗ σε βγάζει απο τα ρούχα σου, ..... διότι στόχος του είναι η προσέλκυση ψήφων φανατικών Μουσουλμάνων ...... με την βεβήλωση ΚΑΙ του ιερού ναού της Αγιάς Σοφιάς, αλλά και της ημέρας μνήμης ......
Εντούτοις, τόσο ο Άθεος πρωθυπουργός μας, όσο και ο ασεβής και αθεόφοβος γείτονας, κάνουν κατά τη φτωχή μου γνώμη,  ένα μοιραίο σφάλμα.
Προκαλούν απροκάλυπτα, τον ίδιο τον Κύριό μας και μάλιστα, ..... πολύ περισσότερο απ' όσο τους παίρνει.
Και προκαλούν είτε στον τάφο του Κυρίου μας, είτε την πιο επώδυνη ημέρα, για τον Κύριό μας.
Βλέποντας τις προκλητικές συμπεριφορές τους, μου έρχεται στο νου, από την επιστολή του Απόστολου Παύλου προς τους Εβραίους :
Κύριος κρινεῖ τὸν λαὸν αὐτοῦ, φοβερὸν τὸ ἐμπεσεῖν εἰς χεῖρας Θεοῦ ζῶντος.......
Κωνσταντίνος Μίχος