Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.: ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ... ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1) ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΙΕΤΙΑ 2017-2018 ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ - Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΑΦΡΙΚΗ.
2) ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ Ή ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΕΠΑΡΚΗ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΤΑΚΛΑΝ-ΖΑΒΕΝΤΕΜ-ΜΟΛΜΠΕΙΚ/ΓΑΛΛΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ Ή ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ / ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ-ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΚΛΠ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΟΠΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ - ΦΟΡΤΗΓΩΝ (ΝΙΚΑΙΑ ΓΑΛΛΙΑΣ-ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΛΟΝΔΙΝΟ)
3) ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ , ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ...
4) Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ Ή ΟΙ ΗΠΑ.
5) ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ , ΕΝΩ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΜΗΝΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΚΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΑΧΑΝΗ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ.
6) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΥΞΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΕΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΣΕΙΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΠΟΚΟ ΧΑΡΑΜ ΤΗΣ ΝΙΓΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛ ΣΑΜΠΑΜΠ ΤΗΣ ΣΟΜΑΛΙΑΣ.
7) ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΠΡΟΣΔΙΔΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΣΟΜΑΛΙΚΕΣ-ΝΙΓΗΡΙΑΝΕΣ-ΛΙΒΥΚΕΣ-ΥΕΜΕΝΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΚΡΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΜΙΡ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ( ΛΑΧΩΡΗ-ΚΟΥΕΤΑ κ.α ), ΩΣ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΙΝΤΑΝΑΟ ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ, ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΝΗΣΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ. ( ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΖΑΜΑΙΚΑ )
8) ΠΟΛΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΑΜΒΕΡΣΑ, ΤΟ ΑΣΤΕΡΝΤΑΜ, Η ΒΙΕΝΝΗ, ΤΟ ΜΟΝΑΧΟ, ΤΟ ΜΙΛΑΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ...
9) ΒΙΑΙΟΙ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ / LESSONS LEARNED ΑΠΟ ΙΡΑΚ - ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ, ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝΕ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ...
10) ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ-ΝΕΥΡΟΠΑΡΑΛΥΤΙΚΑ ΑΕΡΙΑ, Ή ΣΕ ΜΕΤΡΟ Ή ΣΕ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΧΩΡΟ.
ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΧΛΩΡΙΝΗΣ, ΕΝΩ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΡΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΧΗΜΙΚΑ ΑΕΡΑ.
11) ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΧΡΗΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ-ΒΑΚΤΗΡΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ, ΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΠΛΑ.
ΟΜΩΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΑΕΡΙΑ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΑΣΤΑΘΩΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑ ΑΠΟ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ.
Η ΧΡΗΣΗ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΒΟΜΒΑΣ ΠΛΗΣΑΖΕΙ....
ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ.
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΣΕ ΟΡΙΖΟΝΤΑ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.
12) ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΧΗΜΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ.
ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΝΥΨΩΣΗ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ.
13) ΕΧΟΥΝ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΤΑ ΒΙΟΧΗΜΙΚΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ.
ΠΑΝΤΩΣ ΗΠΑ-ΚΑΝΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ «ATLANTIC STORM»
14) ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ-ΜΕΛΗ ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΟΠΛΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.
ΕΙΔΙΚΑ Η ΤΣΕΧΙΑ ΚΑΙ Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΕΣ.
15) ΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ή ΤΥΠΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ Ή ΤΥΠΟΥ ΜΟΥΜΠΑΗΣ 2008.
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ.
ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΕΣ, ΑΚΡΑΙΕΣ, ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΙΚΕΣ, ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ, ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ-ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ...