Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ !


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1) ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΒΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ ΣΤΑ Β.Α. ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΠΟ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΣ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΑ.
2) ΟΙ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΘ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ 2-3 ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΩΝ ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΑΙΞΚΟΠΗΜΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ...ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝΕ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ...
3) ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΤΑΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ, ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΕΒΡΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ, ΟΤΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ( ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ).
4) ΟΙ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΕΣ ΦΥΓΑΔΕΣ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΑ ΧΩΡΙΑ ΣΟΥΜΠΑΣΙ - ΣΕΡΕΜ -ΚΑΡΑΓΙΟΥΣΟΥΦΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΤΙΝΤΟΝΤΟΥΡΜΑ. 
ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ. ( ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΩΜΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΒΥΣΣΑΣ... )
5) ΠΑΝΤΩΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΛΙΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΑΜΕΝΕΙ ΥΠΟΠΤΗ ΚΑΙ ΟΜΙΧΛΩΔΗΣ.