Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

Έκτακτο Ρωσικό Σήμα Αποκαλύπτει: Άλλα είπε ο Τσίπρας στον Ποροσένκο και άλλα Μετέδωσαν τα Ελληνικά ΜΜΕ; Τους Πρόδωσε η επίσημη σελίδα της Ουκρανικής Κυβέρνησης. . .


ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΤΖΙΦΡΑΣ ΤΟ 2014 !

Ένα περίεργο Ρωσικό Σήμα, που μας προτρέπει να διερευνήσουμε τις Δηλώσεις του Ουκρανού Προέδρου Πετρό Ποροσένκο, ΟΧΙ δια μέσου τών Ελληνικών ΜΜΕ, βγάλαμε λαβράκι ! 
Η Ντροπή επίσκεψη του Ελληνα Πρωθυπουργού στην Ουκρανία, με τον Αλέξη Τσίπρα να επιλέγη να σφίξει το χέρι του Ουκρανού προέδρου Ποροσένκο, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγαλύτερη ευρείας κλίμακας, αιματηρότερη και καταστροφικότερη επίθεση του ουκρανικού στρατού εναντίον του λαού του Ντονμπάς. 
Η κυβέρνηση του Σύριζα διαφημίζει με κάθε τρόπο την Φιλειρηνική εξωτερική πολιτική της, με το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Ουκρανία. 
Όμως αυτή η συνομιλία είναι η πολιτική νομιμοποίηση ενός καθεστώτος Παρειά, που έχει δημιουργηθεί απο ναζί και εθνικιστές, μετά την ωμή επέμβαση των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα εσωτερικά της Ουκρανίας, προσπαθώντας να την εντάξουν στους Κόλπους του ΝΑΤΟ, και να φτάσουν τα Νατοικά Στρατεύματα στην πόρτα της Ρωσίας, είχε τα αντίθετα αποτελέσματα με την διάλυση της Ουκρανίας ! 
Γιατί τα Ελληνικά ΜΜΕ ΔΕΝ έγραψαν τις Πραγματικες Δηλώσεις Ποροσενκο; 
Τι θέλουν να Κρύψουν;
Αποκαλύπτουμε τις Δηλώσεις Ποροσένκο που τα Ελληνικά ΜΜΕ δεν Μετέδωσαν-Έγραψαν, καλύπτοντας τον Τσίπρα!
Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα της Ουκρανικής Κυβέρνησης, Γράφει: The Head of State expressed gratitude to Greece for a solid stand in the issue of withstanding Ukraine’s territorial integrity, sovereignty and independence, condemning Russian aggression against Ukraine and non-recognizing the annexation of Crimea.
Δηλ. Ο Αρχηγός του Ουκρανικού Κράτους εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς την Ελλάδα για την σταθερή στάση της στο θέμα της εδαφική ακεραιότητα και την Ανεξαρτησία-κυριαρχία της Ουκρανίας, καταδικάζοντας την Ρωσική επιθετικότητα κατά της Ουκρανίας, και μη αναγνωρίζοντας την προσάρτηση της Κριμαίας.
Η Ελλάδα υποστηρίζει την Ουκρανία στη διαδικασία της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, και σταθερά επιμένει στην αναγκαιότητα της πλήρους εφαρμογής των συμφωνιών Μινσκ:
Με συνολική κατάπαυση του πυρός, την απόσυρση των ρωσικών στρατευμάτων από το έδαφος της Ουκρανίας, και τη διασφάλιση της ειρηνευτικής διαδικασίας!
Μπά, αυτά δέν μας τάπαν οι έγκριτοι έλληνες δημοσιογράφοι, και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, δείτε εδώ τι γράφει η επίσημη σελίδα της Ουκρανικής Κυβέρνησης . . .  http://www.president.gov.ua/en/news/rozpochalasya-zustrich-prezidenta-ukrayini-ta-premyer-minist-39950
Εχω τις επιφυλάξεις μου για αυτο το ταξίδι του Τσίπρα στην Ουκρανία, και σε δυο παλαιότερα άρθρου αποκαλύπτω διάφορα σενάρια. 
Δείτε εδώ :
Ετοιμος ο Τσιπρας να Παραδοσεις Οπλα στους Ουκρανους ! 
Ρωσικη Προειδοποιηση στον Τσιπρας :  ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ! 
και:
Ρωσικη Προειδοποιηση στον Πανο Καμμενο, Μην Τολμησεις να Παραδοσεις Οπλα στους Ουκρανους!

Αρθρο Σπύρος Πρίφτης