Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

ΤΡΑΜΠ-ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ. ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ / ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ !

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΡΑΜΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1) ΣΕ ΘΕΡΜΟ ΚΛΙΜΑ ΚΙΝΗΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΕΔΡΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ.
2) ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ CIA / ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΣΑΣ / ΜΑΙΚ ΠΟΜΠΕΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ - ΓΙΛΝΤΡΙΜ -ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ - ΦΙΚΡΙ ΙΣΙΚ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ, ΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΙΤ, ΧΑΚΑΝ ΦΙΝΤΑΝ.
3) ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΑΠΕΦΥΓΑΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΙΜΑΜΗ ΦΕΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛΕΝ..
ΠΑΝΤΩΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 'ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ/ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ'
4) Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ, ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΚΑΙ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΕΝΩ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 9-10 ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΕΑ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΥΠΕΞ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ.
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΕΝΩ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ ΘΑ ΔΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΟΝ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ...
5) Ο ΤΡΑΜΠ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΟΤΙ ΠΡΟ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΜΠΑ ΣΤΗΝ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΒΟΤΕΛ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΤΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ.
6) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΙΝΤΣΙΡΙΚ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
Ο ΤΡΑΜΠ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟΝΙΖΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΕ ΟΛΑ.. 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ-ΠΑΡΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ- ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΕ ΟΛΑ.
7)  ΥΠΗΡΞΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
8) ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΕΙΠΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ.
9) ΤΕΛΟΣ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΙΡΑΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ....
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ....
10) ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ CIA, ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ( ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ) ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΜΑΙΚ ΦΛΥΝ.