Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

ΤΙ ΘΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ; ; ;


ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ; 

Ο δοσίλογος πολιτικός κόσμος μας, φρόντισε πρώτα να εξοντώσει οικονομικά τους μισούς τουλάχιστον Ελληνες με παράνομη υπερφορολόγηση, πρόστιμα και καταχρηστικά πανωτόκια, τα οποία επίσης καταχρηστικά επιβάλλει το δημόσιο, ξεπερνώντας ακόμη και την νομική δέσμευση της απαγόρευσης αύξησης μιας οφειλής, πάνω απο το 100% συνολικά.

Tο να MHN σηκώνεται κανείς από τον καναπέ του αν δεν του πάρουν τον καναπέ, σίγουρα ΔΕΝ είναι κάτι καινούργιο. 

Όμως μετά από 7 χρόνια σκληρής και αιματηρής λιτότητας, ήλπιζα σαν ΕΛΛΗΝΕΣ, να είχαμε διδαχθεί κάτι.

Να είχαμε αποφασίσει κάτι.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ.

Δυστυχώς κάτι τέτοιο, δεν φαίνεται στον ορίζοντα.

Άρα μας έχουν διαβάσει καλά οι  . . . δοσίλογοι πολιτικοί μας.ΟΣ 
ΕΛΛΗΝΕΣ, το διακύβευμα σήμερα στη χώρα, δεν είναι αν θα μείνουμε στην Ευρώπη ή όχι.
Δεν είναι ένα πολιτικό παιχνίδι αριστερών δεξιών κεντρώων και ακραίων, αλλά το διακύβευμα είναι, εάν θα ξαναγίνουμε ανεξάρτητο κράτος ή θα παραδώσουμε την κυριαρχία μας στους φασιστερούς της γερμανίας ή τους γλυκανάλατους της ολλανδίας, οριστικά και αμετάκλητα.
Δεν είναι ώρα για μικροπολιτική, δεν είναι ώρα για καιροσκοπισμό, η βουλή με 251 ψήφους έδωσε στον πρωθυπουργό της χώρας την έγκριση, να υπογράψει την παραχώρηση της και ήδη δεν υφίσταται κράτος, παρά οικόπεδο υπό εκκαθάριση προς όφελος των γερμανών.
Όοσι είχατε τη διάθεση να ενημερωθείτε, η υπόθεση των κερδοφόρων αεροδρομίων μας στη κρατική γερμανική FRAPORT, θα πρέπει να ξύπνησε συνειδήσεις . . . 
Αυτά τα ψευτοδιλλήμματα περί παραμονής στην Ευρώπη και στο Ευρώ, είναι ένα πρόσχημα, το οποίο καταστρατηγείται από τους ίδιους τους μηχανισμούς της Ευρώπης.
Για ποια Ευρώπη μιλάμε όταν ένας μηχανισμός της έχει όρους λειτουργίας επαχθέστερους από αυτούς του ΔΝΤ ; ; 
Όταν τα πρώτα "εικονικά" δάνεια, μας τα έδωσαν με «τοκογλυφικό επιτόκιο» 4% ;
Για ποια Ευρώπη μιλάμε όταν αυτοί που υποτίθεται διαπραγματεύονταν οι πολιτικοί μιζαδόροι αυτής της χώρας, με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς σήμερα, είναι τσιράκια της Goldman Sachs ;
Πότε θα καταλάβουμε ότι η ρήξη είναι μονόδρομος και αργήσαμε ήδη 7 χρόνια ; ; ; 
Κώστας Μίχος