Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΩΝ !

Αποτέλεσμα εικόνας

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1) ΕΝΩ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΛΙΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ.
ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ, ΤΗΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, ΤΩΝ ΗΑΕ, ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΙΤ / ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ.
2) ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΛΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΥΠΕΞ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟΥ.
ΜΕΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ. \ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
3) Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΤΖΩΝ ΜΑΤΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΩΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ 10 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ. 
4) Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΜΜΕΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ COUNTER VIOLENT EXTREMISM KAI COUNTER VIOLENT RADICAL ISLAMISM.
ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΒΙΑΙΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟ.
5) ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΕΥΡΥΤΑΤΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΩΝ.
ΜΗΝ ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΡΗ. ΜΗΝ ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΗΣ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΑΤΙΚΟ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ 80 ΑΔΤΕ ΣΤΗΝ ΚΩ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΝΗΣΙΔΩΝ-ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΩΝ-ΜΙΚΡΟΝΗΣΙΔΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΜΙΟΚΕΝΤΡΙΚΟΙ.
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙΟΥ/ΚΑΙ ΒΑ ΤΗΣ ΚΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ.
6) ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΤΕΧΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ "ΕΦΕΤΖΙΔΙΚΟΥΣ" ΛΟΓΟΥΣ ΣΕ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ....ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΙΣ ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.......
ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΠΟΛΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ....
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ..ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ 11 ΑΝΑΛΥΤΩΝ/ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝΑΛΥΟΥΝ...
7) ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ. ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΝΑΥΤΙΚΗ -ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2017 ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ....
8) Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝΙΣΜΟΥ H ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΕΝΙ ΣΑΦΑΚ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΚΡΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΣΕ ΒΑΘΟΣ...
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ...
ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΑΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝΕ.. ( ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΕΧΩ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΣΗΜΕΙΑ-ΚΛΕΙΔΙΑ ).
9) ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΩΣ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΙΒΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΛΠ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ....
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΑΡΚΩΣ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠΕΞ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 7-8 ΜΗΝΩΝ.
10) ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΕΧΟΥΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ.
ΚΑΙ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΕ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΛΠ. ΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ, ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ , ΝΑ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.
ΑΡΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΤΖΕΝΤΑ....
ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ , ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΙΕΡΩΝ, ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ Η ΑΓΚΥΡΑ....