Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Τα «βρήκε» με τους Ρώσους για να εξουθενώσει τις προφητείες των ΑΓΙΩΝ μας !

%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-1

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


«-Και όμως τελικά εξουθένωσε την ψυχοδυναμική του και συμπεριφέρεται με χαρακτηριστική ανισορροπία.
-πιστεύει στο κισμέτ και το «παρακολουθεί με πολλούς τρόπους»
– όπως γνωρίζεις είναι τουρκολαζικής καταγωγής από την Ριζούντα του Πόντου, έχοντας παιδιόθεν κατατρυφήσει στις Ελληνικές δοξασίες των κρυπτοχριστιανών της περιοχής αυτής, που μετοίκησαν στην ΠΟΛΗ, με τους οποίους μεγάλωσε μαζί στην ίδια γειτονιά .
-Από τον Μάρτιο του 1994 που ανέλαβε επίσημη θέση ως δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, το πρώτο πράγμα που επιδίωξε ήταν να συνάψει φιλικές σχέσεις με πρόσωπα της Ελληνικής Πολιτικής σκηνής, αλλά μέχρι και στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ έστελνε δικούς του ανθρώπους, για να μάθει από κοντά τα προρρηθέντα των ΑΓΙΩΝ της Ορθοδοξίας ως αναφορά την πορεία της Τουρκίας.
-αυτά που άκουγε από τους Πατέρες δεν ταίριαζαν με όσα είχε στο μυαλό του και ταίριαζαν με το κατά παραγγελία κισμέτ του.
-από τότε που άκουσε τα προρρηθέντα των ΑΓΙΩΝ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ δεν μπορεί να αναπαυθεί, ούτε να ησυχάσει.
-Τον απασχολούν τόσο όσο τον απασχολεί το Κουρδικό και όλα τα φλέγοντα θέματα της χώρα του.
-όταν λόγω της Συρίας είδε την αυξανόμενη επιθετικότητα της Ρωσίας με τις επιβαλλόμενες κυρώσεις μετά την πτώση του ρωσικού μαχητικού στην Συρία ανησύχησε και πίστεψε ότι ήρθε «η ώρα των Προφητειών των Ελλήνων».
-Βλέποντας τον Ρώσο πρόεδρο τον περασμένο Μάιο στα τηλεοπτικά παράθυρα να προσκυνάει το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ, του ήλθε κόλπος, κάτι σαν κολπική μαρμαρυγή .
– το αποκορύφωμα ήταν όταν σε λίγες μέρες έζησε το καλοκαιρινό πραξικόπημα εναντίον του.
– τότε αποφάσισε να ρίξει τον εγωισμό του με σκοπό να εξουθενώσει και να απαλείψει τον κίνδυνο της ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ, που αισθανόταν ότι κρεμόταν πάνω στο κεφάλι του.
– δούλεψε η τουρκική πονηριά βλ. διπλωματία, μπορεί και ο τουρκικός χρυσός, για να δελεάσει τον Ρώσο και τον περασμένο Αύγουστο, κίνησε για την μεγάλη συνάντηση στην Πετρούπολη.
– ακόμα και μετά τα χαμόγελα της συνάντησης αυτής, δεν μπόρεσε να ησυχάσει, γιατί στα πρόσωπα των Ρώσων δεν είδε φίλους και συμμάχους, αλλά εκμεταλλευτές της φοβερής αδυναμίας του, που δεν κρυβόταν κάτω από το κιτρινισμένο προσωπείο του.
-τον είδες καθόλου να ηρεμεί;
-χειρότερος έγινε και βγάζει τα απωθημένα του τσαλακωμένου εγωισμού του ειδικά αυτές τις μέρες στο ΑΙΓΑΙΟ απαιτώντας παράλογα πράγματα.
-η συνείδηση του παιδί μου και αυτό που έρχεται τον καίει σαν φωτιά ηφαιστείου.
– η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ παιδί μου δεν εξουθενώνεται, ούτε απαξιώνετε, ούτε κατευθύνεται, ούτε παραποιείται γιατί ζεματάει ακόμα και πριν εκπληρωθεί.
-η προφητεία παιδί μου είναι η ΩΡΑ του ΘΕΟΥ μέσα στον πεπερασμένο χωροχρόνο μας.
-για να κατανοήσεις την προφητεία πρέπει να παρακολουθείς τα σημάδια των καιρών κάτω από το Ορθόδοξο πρίσμα της νήψης και της πνευματικής εγρήγορσης και όχι μέσα από την γεωπολιτική των εφήμερων ανθρώπινων συμφερόντων που θα καούν σε 24 ώρες, όταν θα έρθει η ΩΡΑ του ΟΥΡΑΝΟΥ.
-ΑΥΤΑ…
-Ούτε ο Ρώσος μπορεί να καταλάβει ότι μέσα σε λίγα 24 ώρα ετοιμασίας το ΣΧΕΔΙΟ του ΘΕΟΥ θα τον κάνει πύρινη λαίλαπα για τους υιούς της Άγαρ…
-Ούτε ο τούρκος μπορεί να κατανοήσει πως μπορεί να βγει έξω και από αυτό το περιθώριο της ιστορίας…
– η επαλήθευση και ο φόβος της πραγματοποίησης της προφητείας καίει μόνο τα σωθικά του νεοφερμένου σουλτάνου των ημερών μας…
Γι’ αυτό, όσο περνάει ο καιρός και δημιουργεί ρωγμές στην δήθεν ρωσοτουρκική φιλία, η αδιαλλαξία του Ερντογάν θα στρέφεται εναντίον της Ελλάδος.
-ένα μεγάλο λάθος έκανε ο Ερντογάν, προσπάθησε επί των ημερών του να εξουθενώσει την ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ και την φέρνει μια ώρα αρχύτερα έξω από την πόρτα του .»
 %cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-2
Προσπάθησα τον παραπάνω διάλογο με τον Λευίτη υπερ- ηλικιωμένο Γέροντα με Ποντιακές Ρίζες, να τον αποτυπώσω όσο το δυνατόν καλύτερα.
Στην ερώτηση μου στο Γέροντα, αν παρακολουθεί διαδίκτυο ή αν τον πληροφορεί κάποιος για τα τεκταινόμενα, μου απήντησε ότι είναι χρήστης ενός άλλου «διαδικτύου».
Πήρα την ΕΥΧΉ του και με συνέστησε να διαβάσω πρώτα το βιογραφικό του κ. Ερντογάν πριν γράψω για τα παραπάνω.
Πράγματι σήμερα που άρχισα να γράφω τον γενόμενο διάλογο έμαθα μαζί με τα άλλα βιογραφικά στοιχεία ότι ο Ερντογάν γεννήθηκε σαν σήμερα στις 26 Φεβρουαρίου 1954, στην περιοχή Κασίμπασα της Κωνσταντινούπολης.
«Η οικογένειά του είχε τουρκική και λαζική καταγωγή και διέμενε αρχικά στην περιοχή της Ριζούντας, στην οποία επέστρεψαν όταν ο Ρετζέπ Ταϊγίπ Ερντογάν ήταν ακόμα μωρό.
Η καταγωγή της οικογένειας είναι από την τουρκική φυλή των Bağatlιoğlu ή Bakatoğlu, τους οποίους εγκατέστησε στην περιοχή ο Σουλτάνος Μεχμέτ Φάτιχ ( Μωάμεθ ο Πορθητής ) όταν κατέκτησε την Αυτοκρατορία της Τραπεζούντας.
Ο παππούς του Ερντογάν λεγόταν Τεγιούπ ( Ταϊγίπ ) Μεμίς Μπακάτογλου (και το Μπακάτογλου ήταν περισσότερο ένα εθνονύμιο/παρατσούκλι και όχι επίσημο επώνυμο).
Ο Τεγιούπ – που ήταν τουρκικής και λαζικής καταγωγής – είχε πολεμήσει εναντίον των ρωσικών στρατευμάτων, όταν είχαν καταλάβει τον ανατολικό Πόντο ( μέχρι την Τραπεζούντα ) και τραυματίστηκε στην περιοχή του Αρνταχάν.
Γεωργιανής καταγωγής ήταν η Χαβουλί, η πρώτη σύζυγος του πατέρα του Ερντογάν.
Η μητέρα του Ερντογάν και 2η σύζυγος του πατέρα του, ήταν Τουρκάλα και λεγόταν Τενζιλέ.
Στα 13 του επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη, όπου παράλληλα με τα μαθήματα σε μια από τις θρησκευτικές σχολές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (σχολές İmam Hatip) αναγκαζόταν να δουλεύει στον δρόμο για να εξασφαλίσει περισσότερα χρήματα.» 
Τελικά το ΠΡΟΦΗΤΕΥΌΜΕΝΟΝ φυγείν αδύνατον μου διαμήνυσε ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ και συμπλήρωσε :
Η πνευματοκίνητη Προφητεία των ΑΓΙΩΝ μας δεν έχει καμία σχέση με το τουρκικό κισμέτ.
Με την ευκαιρία της αρθρογραφίας αυτής να ευχηθώ σε όλους τους αδελφούς ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ! ! !
Με πίστη και ελπίδα
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας