Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Μην κάνεις όνειρα «Μεβλούτ Εφέντη ...... - ΒΙΝΤΕΟ -

veteranos.gr

Δες ποιοί θα σου πούν το ...«Ορίστε» σε Έβρο και νησιά ! 


Αντιδράσεις και από το εσωτερικό της  Τουρκίας έχουμε για τις δηλώσεις,  αλλά και από Στρατιωτικούς  που έχουν διαφύγει στο Εξωτερικό και ειδικά Αξιωματικούς των Νατοϊκών Στρατηγείων, που γνωρίζουν πράγματα και δυνατότητες !
Τι ακριβώς είπε ο Τούρκος ΥΠΕΞ στους Τούρκους δημοσιογράφους:
« Δεν πρόκειται να μπούμε σε ανταγωνισμούς με μια τέτοια νοοτροπία. Δεν υπάρχει ανάγκη και για να κάνουμε επίδειξη δύναμης…δήλωσε ο Τούρκος ΥΠΕΞ...
011216-imia
Καλύτερα από όλους γνωρίζουν αυτοί, τα όσα μπορεί να κάνει ο Τουρκικός Στρατός όταν έρθει η ώρα. Να το εξηγήσουν αυτό καλά και σε εκείνο το κακομαθημένο παιδί. Και να μην δοκιμάζουν την υπομονή μας» .
Αυτές οι δηλώσεις έκαναν τους Τούρκους να ανησυχήσουν  μην τυχόν  και εμπλακεί η Πατρίδα τους σε μια πολεμική περιπέτεια, με άγνωστα αποτελέσματα και τις ανησυχίες τους  δεν τις έκρυψαν !
Εμείς από την πλευρά μας να θυμίσουμε στον Τούρκο Εφέντη , όπως τον αποκαλούν οι Τούρκοι Πατεράδες που χάνουν καθημερινά τα παιδιά τους στη Συρία, στο Ιράκ και την Νοτιοανατολική Τουρκία ….
…Αυτοί εδώ  Εφέντη θα σε κάνουν το ... "Ορίστε στα νησιά και στον Έβρο" ...και ανάθεμα αν μετά σταματήσουν εκεί !
ΒΙΝΤΕΟ
Όσο για τις δυνατότητες του Τούρκικου Στρατού οι Μαχητές των Ελλήνων κάλχασαν* και έστειλαν στον Τούρκο ΥΠΕΞ το δικό τους Μήνυμα… 
ΒΙΝΤΕΟ : Το Μήνυμα των Μαχητών στον Τούρκο ΥΠΕΞ 2017

Περαστικά σας ! ! !
ΠΗΓΗ

* Καλχαίνω ( Αρχαία Ομηρική λέξη )  = σκέπτομαι ή εξετάζω σε βάθος κάτι . . .