Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΤΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ ;


ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ . . . SAW PALMETTO ; ; ;

Στα πρώτα στάδια της νόσου η αντιμετώπιση είναι 
συντηρητική.
Εάν τα συμπτώματα είναι πολύ ήπια είναι δυνατόν να επιλεγεί η τακτική της προσεκτικής παρακολούθησης ανά τακτά χρονικά διαστήματα ή να χορηγηθούν ήπια σκευάσματα φυτικής προέλευσης, όπως η serenoa repens (Libeprosta), το pygeum africanum (Tadenan) και το saw palmetto.

Κατά την εξέλιξη της νόσου, συνήθως τίθεται ένας α-αδρενεργικός αποκλειστής, όπως . . . 
·       Η Τερα-ζοσίνη (Hytrin),
·       Δοξα-ζοσίνη (Maguran),
·       Αλφου-ζοσίνη (Xatral) Και
·       Ταμσου-λοσίνη (Omnic).
Τα φάρμακα αυτά επιδρούν κυρίως στη ροή των ούρων και μάλιστα εντός 2 εβδομάδων.
Κυριότερη παρενέργεια  η υπόταση και πολλές άλλες, αρκετά επικίνδυνες σε συγχορήγηση με αλλα φάρμακα…
Αν τώρα, το μέγεθος του προστάτη είναι μεγάλο, τότε προστίθενται Και Αναστολείς Του Ενζύμου 5-Α Ρεδουκτάση, Όπως . . . 
·        Φινα-στερίδη (Proscar) Και
·        Δουτα-στερίδη (Avodart).
Τα φάρμακα αυτά μικραίνουν τον όγκο του προστάτη έως και 30% σε χρονικό διάστημα 6-12 μηνών… με κύρια παρενέργεια.. την ελάττωση της libido και σχετική στυτική δυσλειτουργία.
Τώρα αντίθετα σ όλα αυτα, έχουμε ένα αρχαίο φυτό το SawPalmettoτης οικογενείας Fanpalmfamily, που ευδοκιμεί στις ΗΠΑ, και χρησιμοποιείται εδώ και αρκετούς…αιώνες, για την θεραπεία του προστάτη. 
Η επικράτησή του τα τελευταία 20 χρόνια είναι σχεδόν απόλυτη, τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη, κυρίως δε στη Γερμανία.
Πάμπολλα ερευνητικά προγράμματα, έχουν δείξει οτι το SawPalmetto, έχει κερδίσει την έγκριση των επιστημόνων, καθιστώντας το, πολύ δημοφιλές στην Ευρώπη.
Σε μελέτη του British journal of clinical pharmacology το εκχύλισμα του SawPalmetto, στη δόση των 320mg ημερησίως
ηταν…
·       10 Φορές Πιό Αποτελεσματικό Απ Το  Placebo σε ότι αφορούσε τη ροη των ούρων, και
·        5 Φορές Πιο Αποτελεσματικό Στην Καλή Κένωση Της Κύστεως…
Δεν υπήρχε η Πίεση της Νυκτερινής Ούρησης, φαινομένου άκρως ενοχλητικού στους ασθενείς με υπερπλασία του προστάτη ( BPH )…
Σημειώστε οτι ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ.. επετεύχθησαν σε διάστημαμόλις 4 εβδομάδων απο την έναρξη λήψης του SawPalmetto….
Τί κάνει ακριβώς το βότανο αυτό, είναι άγνωστο.. αυτό που πιστεύεται είναι οτι μειώνει τα επίπεδα της τεστοστερόνης,  δηλαδή της δι-υδρο-τεστοστερόνης, μιας στεροειδούς ορμόνης, υπεύθυνης για την υπερπλασία του προστάτου, που βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα στους..θερμούς άνδρες, που αδυνατούν να τιθασεύσουν τις ορμές τους..
 Ετσι λοιπόν οι..θερμοί και υπερβολικά ερωτύλοι άνδρες, πληρώνουν αρκετά υψηλό τίμημα για την ερωτική δραστηριότητά τους, επιβεβαιώνοντας τον κανόνα της…ηδονής που ακολουθείται απο οδύνη…
Τρώμε υπερβολικά….υποφέρουμε απο δυσπεψία μετά…Προσπαθούμε να . . . δημιουργήσουμε στο κρεββάτι, . . . έρχεται η υπερπλασία σε μερικά χρόνια, και μας στερεί τον ειρηνικό ύπνο, μια και χρειάζεται να σηκωνόμαστε κάθε 1-2 ώρες το βράδυ για να προσπαθούμε να αδειάσουμε μια ατελως πληρωθείσα κύστη…
Και να τώρα που το SawPalmetto, έρχεται να περιορίσει τη…δράση αυτής της ορμόνης, περιορίζοντας αντίστοιχα και την ερωτική δραστηριότητα του Υποκειμενου..
Ακριβό, ή ανάλογα αδιάφορο τίμημα για την υπ αριθμ 1 αιτία θανάτου του ανδρικού πληθυσμού..
Η συνιστώμενη δόση ξεκινά απο τα 320-540 mg τυποποιημένου εκχυλίσματος την ημέρα και για 4-6 εβδομάδες αρχικά, και αφού διαπιστωθεί η αποτελεσματικότητά του, θα πρέπει να μπεί στην καθημερινή ζωή του ασθενή    με υπερπλασία του προστάτη, και τέλος όλα τα ζοφερά σενάρια . . . Για Εξαγωγή, Εξάχνωση, Συρίκνωσηή ο,τι άλλο κυκλοφορεί για τον τόσο παρεξηγημένο αυτό αδένα, που και στη χώρα μας πλέον 9 στις 10 φορές κατακρεουργείται με χίλιους τρόπους . . . ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ, για μιαν απλή υπερπλασία, η οποία αντιμετωπίζεται, είτε φαρμακευτικώς, είτε φυσιολογικά με το πράγματι θαυματουργο…SawPalmetto.
Φυσικά πάντα υπο την προϋπόθεση οτι δεν υπάρχει η οποιαδήποτε βαθμου κακοήθεια στον προστάτη..
Η χρήση του SawPalmetto, είναι απόλυτα ασφαλής, χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες ή τοξικότητα.
Μπορεί να το πάρει ο καθένας, άλλωστε οι φίλοι μας γερμανοί το παίρνουν σαν πρώτη επιλογή, και πρίν απο οποιαδήποτε φαρμακευτική προσέγγιση.
Αν τώρα ο ουρολόγος σας, υπομειδιάσει στη δική σας πρόταση για το Saw Palmetto, και σας προτείνη μια φιναστερίδη ( εμπορικό όνομα του Proscar), θα πρέπει να σας ενημερώσει για τις σημαντικές παρενέργειες της συγκεκριμμένης ουσίας, ότι δηλαδή : 1 στους 20 που πήραν το φάρμακο, σε μια μελέτη , παρουσίασε ανικανότητα, και 1 στους 16 στυτικά προβλήματα..
Τώρα απο πλευράς αποτελεσματικότητας,
Το Μεν  Proscar, Απαιτεί 6-12 Εβδομάδες Για Να Δείξει Αποτέλεσμα Και Μάλιστα Στο 37% Των Ασθενών, Ενώ Το… SawPalmetto, Είναι Αποτελεσματικό Σε Ποσοστό….88% ..
Σε 4-6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ…. Χωρίς Την Παραμικρή Τοξικότητα... Κατόπιν όλων τούτων, η απόφασις είναι δική σας.. 
 Αν πάρω το SawPalmetto, θα σηκώνομαι για..( κατουρημα )
3-4 φορές τη νύχτα;
Οχι βέβαια! « Ομως θα έχω προβλήματα ατελούς στύσης…»
Αυτό είναι πιθανόν..
« Δηλαδή..έχετε γεια βρυσούλες..και γεια χαρά στις όμορφες..»
Εννοείται ρε Τάκη, στην ηλικία σου και σεξ…δεν ταιριάζει..
« Ασε, δεν με πειράζει να ξυπνώ…ο Ζάχος μου έχει πεί οτι πρέπει να…πίνω ένα ποτήρι νερό ανάμεσα 3-4 το πρωϊ για να έχω …γερά νεφρά…επι τη ευκαιρία του κατουρήματος, όπως και να πίνω 8-12 ποτήρια ημερησίως…
Αρα 3 ποτήρια το βράδυ που θα σηκώνομαι.. θα.. μου καθαρίζουν και τα νεφρά….
 
Αλήθεια εσύ ήξερες οτι οταν σηκωνόμαστε το βράδυ τα νεφρά μας… σχηματίζουν πέτρες ;
Άλλα λόγια ..για να μην κόψουμε κακές..θανατηφόρες συνήθειες…