Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

Η Πολωνία ανακήρυξε επίσημα τον Χριστό ως Αρχηγό Βασιλέα του κράτους ! ! ! - Βούβα στην «ουδετερόθρησκη» Ελλάδα...- ΒΙΝΤΕΟ -


ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !


19 Νοεμβρίου 2016, μία πρώην κομμουνιστική χώρα, η Πολωνία διακήρυξε επισήμως εκ νέου τον εαυτό της ως ένα χριστιανικό έθνος, αποκηρύσσοντας ουσιαστικά το άθεο παρελθόν της.
Την ώρα μάλιστα που η Ευρώπη βάσει σχεδίου ισλαμοποιείται.
Σε μια μεγαλοπρεπή τελετή στον Καθολικό Ναό του Θείου Ελέους στην Κρακοβία της Πολωνίας, οι Καθολικοί Επίσκοποι της Πολωνίας με την παρουσία του Προέδρου Andrzei Duda και πολλών καθολικών προσκυνητών, αναγνώρισαν επίσημα τον Ιησού Χριστό ως Βασιλιά της Πολωνίας και Τον κάλεσαν να καθοδηγήσει το έθνος τους, το λαό τους και τους πολιτικούς τους ηγέτες.

Στην Ελλάδα αντίθετα, χάρη στις αποστασίες των πολιτών, το κράτος επιδιώκεται να κηρυχθεί σε ουδετερόθρησκο, προπομπό του αθεϊσμού.
«Αθάνατε Βασιλέα των Αιώνων Κύριε Ιησού Χριστέ, Θεέ μας και Σωτήρα μας, σκύβοντας τα κεφάλια μας ενώπιόν Σου, Βασιλέα του Σύμπαντος, αναγνωρίζουμε την κυριαρχία Σου πάνω από την Πολωνία, σε εκείνους που ζουν στην πατρίδα μας και σε όλο τον κόσμο. 
Επιθυμώντας να προσκυνήσουμε το μεγαλείο της δύναμής Σου και της δόξας Σου, με μεγάλη πίστη και αγάπη, θα φωνάξουμε: κυβέρνησέ μας, Χριστέ!»,ανέφεραν οι Πολωνοί.
Επιπλέον, νεαρή Πολωνέζα ορθώνει ανάστημα απέναντι στην Νέα Τάξη και το Ισλάμ τονίζοντας στους ιμάμηδες πως δεν πρόκειται να εφαρμόσουν στην Πολωνία του νόμους του Αλλάχ, καθώς στην χώρα της ο βασιλιάς είναι ο Ιησούς Χριστός.
ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ . . . 

Christ The King In Poland

ΣΧΟΛΙΟ : Ότι ακριβώς κάνουμε κι εμείς . . . αλλά στο εντελώς αντίθετο . . . Αντί "Τάματος του Έθνους" . . . Τέμενος . . . και πολλά μάλιστα, κατά την Ζουράρεια εκδοχή . . . 
Αντί Ορθοδοξίας . . . Χωρισμό Εκκλησίας και Κράτους, Διακοπή της μισθοδοσίας των Κληρικών, χωρίς να αναγνωρίζεται η δωρεάν παραχώρηση σχεδόν ολόκληρης της εκκλ. Περιουσίας . . .  Ανακήρυξη του "Χρήματος" μέσα από την "οικονομική κρίση" ως κυρίαρχου στη ζωή αυτού του ταλαίπωρου αλλά αγιασμένου τόπου που ζούμε.
Και κατά τη δήλωση του πρώην φίλου μας, του Ν. Φίλη . . .  
"Σε μια χώρα που το 99% βαπτίζει τα παιδιά του, εμείς θα το πούμε, ουδετερόθρησκο κράτος..."
Η εικόνα αυτή όμως δε θ΄αργήσει ν΄αλλάξει, αδέλφια...
Δε θ΄αφήσει άλλο Ο Θεός...
Όπως οι Πολωνοί επέστρεψαν, έτσι θα επιστρέψουμε κι εμείς . . . έρχεται η ώρα . . . της Μετάνοιας μας. Λίγη πείνα, λίγο πραγματικό φόβο  . . . και ΟΛΟΙ μετανοούν . . .