Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016

Που βρέθηκαν ξαφνικά τόσες μπούρκες και μπουρκίνι ; ; ;


ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ! ! !


Γέμισαν τα κοινωνικά δίκτυα με μπούρκες και μπουρκίνι. Τα σχόλια δίνουν και παίρνουν. Υπέρμαχοι της «διαφορετικότητας», υπέρμαχοι των δικαιωμάτων των γυναικών, και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.
Την ανάλυση αν η μπούρκα και το μπουρκίνι αποτελούν δικαίωμα θρησκευτικής έκφρασης δεν θα την κάνω. Παρατηρούσα πριν μέρες εδώ στο Ντίσελντορφ μια φουκαριάρα που προσπαθούσε να φάει φορώντας μπούρκα. Σκίστηκε η καρδιά μου στα δυο. Πάντα είχα μια ιδιαίτερη ευαισθησία στη γυναίκα. Ιδίως αφότου έφερα μια στον κόσμο. Δεν θα μπω επίσης στην ανάλυση αν με 40 βαθμούς κελσίου είναι δροσερό να φοράς μια στολή από νεοπρέν ή άλλα συνθετικά υλικά.
Κύριοι και κυρίες. Θα σας πω μια είδηση σοκ. Δεν επιλεγούν οι ίδιες να κυκλοφορούν σε υφασμάτινα κλουβιά. Για την ακρίβεια δεν επιλέγουν τίποτε γενικώς. Τις παντρεύουν ανήλικες, ακολουθούν κατά συρροή βιασμοί και ατελείωτο ξύλο. Όχι μόνο από τους συζύγους αλλά και από συγγενείς με πέος (δυστυχώς έχω άλλη θεώρηση για τον τίτλο άνδρας οπότε δεν θα τον χρησιμοποιήσω σε αυτή την περίπτωση).

Άλλο είναι όμως το θέμα μου.

Είμαι στο Ντίσελντορφ περίπου ένα χρόνο. Όταν πρωτοήρθα περπατούσα περίπου δέκα χιλιόμετρα στο κέντρο της πόλης κάθε μέρα. Ναι, αγαπώ τους περιπάτους. Έβλεπα περίπου μια μπούρκα την ημέρα.
Πριν λίγες μέρες είδα περίπου δέκα σε έναν και μόνο δρόμο. Ποιόν? Την «Königsallee». Τον πλέον «χλιδάτο» δρόμο της Ρηνανίας-Βεστφαλίας. Δρόμο γνωστό σε ολόκληρη τη χώρα. Δεν είδα όμως μόνο να κυκλοφορούν με μπούρκες. Τις είδα να κυκλοφορούν επιδεικτικά με σακούλες επώνυμων πανάκριβων καταστημάτων.

Τι διάολο συμβαίνει.

Ξαφνικά τεράστια προβολή των αθλητριών στους ολυμπιακούς με μπουρκοφόρμες. Φάτσα-φόρα σε όλες τις μεγάλες ιστοσελίδες.
Ξεσπάει και το θέμα της απαγόρευσης του μπουρκίνι στις παραλίες της Γαλλίας. Μιας χώρας προσφάτως τραυματισμένης από τρομοκρατικά χτυπήματα. Οι περισσότεροι διάβασαν την είδηση της απαγόρευσης και έλαβαν θέση υπέρ ή κατά. Μάλλον δεν διάβασαν τι έγινε αφότου επιβλήθηκε η απαγόρευση σε συγκεκριμένες παραλίες.
Είχε γίνει γνωστή παγκόσμια η απαγόρευση. Υπάρχει όμως νόμος που απαγορεύει την πληρωμή προστίμου περισσότερες από μια φορά την ημέρα. Οπότε τι γινόταν. Το πρωί ερχόταν ομάδα γυναικών με μπουρκίνι (δεκάδες) και πλήρωναν αυτοβούλως στην αστυνομία τα 38€x10=380€. Στην συνέχεια «απολάμβαναν» το μπάνιο τους. Υπενθυμίζω για μια ακόμα φορά ότι οι γυναίκες αυτές δεν εργάζονται και γενικότερα δεν μπορούν να πράξουν τίποτε αυτοβούλως. Διαφωνήστε δεν πειράζει.
Ποιος τα πληρώνει όλα αυτά? Που βρέθηκαν ξαφνικά τα χρήματα για ψώνια σε πανάκριβα καταστήματα του Ντίσελντορφ όταν ο Γερμανός πλέον στύβει το σκατό του. Που βρήκαν τα χρήματα να αγοράσουν βουνά από μπουρκίνι. Διάβαζα ένα σχετικό άρθρο από εταιρεία που τα πουλά. Ανέφερε ότι πωλήσεις έχουν εκτοξευτεί (skyrocketing). Τι γίνεται ρε παιδιά?
Από παντού ξεπηδούν οργανώσεις υπεράσπισης της «διαφορετικότητας» και της «ψευδοκουλτούρας». Για να συστήσω μια απλή εταιρεία (GmbH) χωρίς ακόμα υπαλλήλους χρειάστηκα κοντά 50.000€. Που τα βρίσκουν τα χρήματα αυτές οι οργανώσεις και παρουσιάζονται σε ποικίλες εκδηλώσεις και δικαστήρια?

Από που προέρχονται τα χρήματα?

Η μελέτη μου συνεχίζεται εδώ και βδομάδες.
Ο ISIS βγάζει από τα πετρέλαια (λαθρεμπόριο) περί τα 50δις το χρόνο. Ο αριθμός αυτός είναι εξαιρετικά δύσκολο να υπολογιστεί ή ακόμα και να εκτιμηθεί. Μπορεί να είναι κατά πολύ μεγαλύτερος (παραγωγή του ναρκωτικού «φενεθυλίνη»). Τα ίδια τα στελέχη του δηλώνουν ότι αυτά τα χρήματα χρησιμοποιούνται για την αγορά όπλων και την .. προώθηση του Ισλάμ!
Η Σαουδική Αραβία δαπανά περίπου το ποσό των 70δις για την προώθηση του Ισλάμ. Όχι δεν θα βρείτε τα ποσά αυτά σε έγγραφα που δημοσιοποιεί το Wikileaks. Ο λόγος εξαιρετικά απλός. Τέτοια έγγραφα δεν υπάρχουν.
Τι ακριβώς μπορείς να κάνεις με τέτοια ποσά σε Ευρώπη και Αμερική? Πιστέψτε με πολλά.
Θύματα αυτής της ιστορίας. Πρωτίστως η γυναίκα, για μια ακόμα φορά. Τις αναγκάζουν να κυκλοφορούν όλη μέρα αυτοεξευτελιζόμενες μέσα σε υφασμάτινα κλουβιά.

Απαγόρευση της μπούρκας

Στη Γερμανία υπήρξε σχετική συζήτηση για την απαγόρευση της μπούρκας. Φυσικά πήγε στις καλένδες. Σε μια χώρα πρωτεύουσα της πορνείας όπου κακοποιούνται καθημερινά 400.000 πόρνες ποιος ασχολείται με μπούρκες.
Ίσως φανεί αιρετικό αλλά διαφωνώ κάθετα με την απαγόρευση της μπούρκας. Διαφωνώ με την αποτελεσματικότητα. Το είδαμε στη Γαλλία. Είναι προετοιμασμένοι για κάθε απαγόρευση.
Αντί αυτού προτείνω ένα πολύ πιο απλό και αποτελεσματικό μέτρο. Μόλις συλληφθεί μια γυναίκα με μπούρκα θα πρέπει να παρουσιαστεί στο αστυνομικό τμήμα ο σύζυγος, ο αδερφός, πατέρας, θείος κτλ. Επιτόπου η γυναίκα θα λαμβάνει οικονομική στήριξη και τόπο διαμονής. Οι συγγενείς (αυτοί με τα πέη) θα απελαύνονται την ίδια ακριβώς ώρα στη χώρα καταγωγής τους με μισθωμένες πτήσεις από το κράτος. Η γυναίκα μετά θα μπορεί να επιλέξει να φορέσει ότι ακριβώς θέλει. Ακόμα και αν αυτό είναι μπούρκα.

Ας κάνω ακόμα μια δήλωση «σεισμό»

Οι γυναίκες αυτές είναι κανονικές γυναίκες. Δεν διαφέρουν σε τίποτε από τις υπόλοιπες. Έχουν συναισθήματα, ορμόνες, σκέψεις, προβληματισμούς όπως κάθε γυναίκα.
Που διάολο πήγαν όλες αυτές οι φεμινιστικές οργανώσεις που μας τα είχαν κάνει τσουρέκια τη δεκαετία του ’90?
Ας πω και γω όπως ο Tim Cook (διευθύνων σύμβουλος της Apple)..
Let the common sense prevail
(ας επικρατήσει η κοινή λογική)