Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016

Οι Γερμανοί προειδοποιούν για βίαια επεισόδια με μετανάστες στα σύνορά μας ! ! !

Οι Γερμανοί προειδοποιούν για βίαια επεισόδια με μετανάστες στα σύνορά μας

Οι Γερμανοί μας προειδοποιούν. Εμείς τι κάνουμε ;


Αξιωματούχοι υπηρεσιών ασφαλείας προειδοποιούν ότι η αύξηση των μεταναστών και προσφύγων, που δεν μπορούν να φτάσουν στην Ευρώπη, θα μπορούσε να προκαλέσει μια πρωτοφανή έκρηξη βίας από την πλευρά τους, σύμφωνα με ανάρτηση της βρετανικής Express.

Χιλιάδες πρόσφυγες έχουν προς το παρόν κατασκηνώσει σε άθλια αυτοσχέδια προσφυγικά στρατόπεδα στα σύνορα Ελλάδας – Σκοπίων, μετά το κλείσιμο της «βαλκανικής οδού», γράφει η Express.
Εκρήξεις βίας έχουν ήδη ξεσπάσει μεταξύ μεταναστών και σκοπιανής Αστυνομίας κατά μήκος των συνόρων – αλλά τώρα η Αστυνομία προειδοποιεί ότι επεισόδια μπορούν να ξεσπάσουν και σε όλες τις εναλλακτικές οδούς που ακολουθεί η προσφυγιά προς την καρδιά της Ευρώπης.
Η Γερμανική Ομοσπονδιακή Αστυνομία προειδοποιεί για πιθανές βίαιες εξεγέρσεις μεταξύ των μεταναστών καθώς οι «δημοφιλείς» οδοί που ακολουθούσαν οι μετανάστες και οι πρόσφυγες για να φτάσουν στη Γερμανία έχουν κλείσει ερμητικά.
Σε μια εσωτερική αναφορά της γερμανικής Αστυνομίας που διέρρευσε, αναφέρεται ότι ο συνωστισμός των μεταναστών στα ελληνοσκοπιανά σύνορα μπορεί να εξελιχτεί προς το χειρότερο.
«Οι πρόσφυγες ακόμα βασίζονται στη βαλκανική οδό» πράγμα που σημαίνει ότι οι «βίαιες συγκρούσεις είναι όλο και πιο πιθανές».
Χιλιάδες μετανάστες είναι «κολλημένοι» σε καταυλισμούς στην Ειδομένη. 
Ευρωπαίοι αξιωματούχοι προειδοποιούν ότι τα νούμερα των προσφύγων – μεταναστών θα αυξηθούν καθώς η άνοιξη και το καλοκαίρι θα παρέχουν καλύτερες καιρικές συνθήκες για να περάσουν το Αιγαίο ερχόμενοι από την Τουρκία.

Η γερμανική αναφορά επιβεβαιώνει ότι «οι πιο σταθερές καιρικές συνθήκες στο Αιγαίο από τα τέλη Μαρτίου θα ευνοήσουν τη διακίνηση μέσω θαλάσσης».
Η Αυστρία όπως και η Σλοβενία, η Κροατία, η Σερβία και τα Σκόπια έχουν κλείσει τα σύνορά τους.

Θυμωμένοι μετανάστες στην Ελλάδα έχουν ήδη κλείσει αυτοκινητόδρομους διαμαρτυρόμενοι για τα κλειστά σύνορα, καταλήγει η Express.