Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ… Στήνουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΜΠΙΝΑ για Λίγους… «Κάποιοι» Πάνε για ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ…

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ…
Στήνουν κομπίνα με τα «κόκκινα δάνεια»
Για να αγοράσουν γνωστοί μεγαλοοφειλέτες τα δάνειά τους, εκατομμυρίων ευρώ, στο 8% με 12%. Πάρτι για λίγους στήνουν «κάποιοι» μέσα από ρύθμιση που μαγειρεύουν.

Οι πληροφορίες προέρχονται από κύκλους κυβερνητικούς, και όχι μόνο, που έχουν γεύση της μεθόδευσης που προωθείται, με την οποία γνωστά ονόματα σε τομείς του ξενοδοχειακού τουρισμού και της βιομηχανίας, καθώς και μεγαλοεπιχειρηματίες που έχουν πάρει θαλασσοδάνεια αρκετών δεκάδων εκατομμυρίων θα τα αγοράσουν για ένα κομμάτι ψωμί.
Το κόλπο που στήνεται έχει βάση την πονηρή διάταξη που αποκάλυψε το «ΠΑΡΟΝ» την περασμένη Κυριακή, σύμφωνα με την οποία μια εταιρεία που έχει μετοχικό κεφάλαιο από 100.000 ευρώ και πάνω μπορεί να αγοράσει από μια τράπεζα «κόκκινα» δάνεια χωρίς κανένα όριο, είτε για τον ελάχιστο αριθμό δανείων είτε για τη συνολική τους αξία.
Αυτό που «κάποιοι» μεθοδεύουν, οι οποίοι χρωστάνε από 100 εκατομμύρια ευρώ και πάνω, είναι να επιτρέπεται να αγοράζουν τα δάνειά τους μόνο ή όλης της παρέας που θα είναι στο κόλπο, η οποία βέβαια θα έχει πολλές και κάθε είδους άκρες… Η επιχείρηση αυτή σχεδιάζεται εν όψει των διαπραγματεύσεων για όλα τα επιχειρηματικά «κόκκινα» δάνεια.
Αν… ευοδωθούν οι διαμεσολαβήσεις, οι κινούντες τα νήματα θα μπορούν να αγοράσουν τα δάνεια που χρωστάνε δίνοντας το 8% – 12% του ποσού και γενικά θα μπορούν να αγοράσουν μεμονωμένα δάνεια. Αντιλαμβάνεται ο καθένας το μεγάλο φαγοπότι που θα γίνει.
Αποκαλύπτοντας σήμερα το κόλπο που πάει να στηθεί, ελπίζουμε εκείνοι οι πραγματικοί αριστεροί που μετέχουν στην κυβέρνηση ή ανήκουν στον χώρο να παρέμβουν και να αποτρέψουν τη λεηλασία που οργανώνεται.