Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015

Σεισμός: Οι Στρατιώτες μας αναχωρούν από το Καστελόριζο ψάλλοντας τον Εθνικό μας Ύμνο! (Δείτε το video)


Χαρά στη Μάνα που γέννησε τέτοια παιδιά, χαρά στις κοπέλες που τους περιμένουν στα λιμάνια της επιστροφής και στους σταθμούς των τρένων… Χαρά στη Χώρα που έχει τέτοιους λεβέντες  να την Υπηρετούν ! 
Είχαν μόλις απολυθεί δεν υπακούν πια σε κανένα στρατιωτικό νόμο και καμιά διαταγή αλλά …την ώρα της 

αναχώρησης από το βράχο του Καστελόριζου που έβαλαν πλάτη και τον φύλαξαν όσο διάστημα υπηρετούσαν εκεί, έγιναν ένα με τους κατοίκους! Οι κάτοικοι του νησιού χτυπούν τις κόρνες των αυτοκινήτων και των ψαροκάικων αποχαιρετώντας τους …Ο Καπετάνιος του οχηματαγωγού που τους παίρνει από το νησί απαντάει χτυπώντας την Σειρήνα του «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» κατασυγκινημένος και τα Παλληκάρια μας πολίτες πια γραπωμένοι στα πλαϊνά του πλοίου στο κατάστρωμα, ψάλλουν τον Εθνικό μας Ύμνο! Στιγμές Μεγαλείου για τούτη τη νέα γενιά και Μπράβο τους …Αλλά και το ανάθεμα σε όλους αυτούς που θέλουν να  τους βάλλουν στην άκρη κλέβοντας τα όνειρά τους …Παραμελώντας την Πατρίδα για χάρη της «Πολυπολιτισμικότητα» και τρίχες κατσαρές! 
 Υ.Γ Μην διαβάσουμε πάλι καμιά (παπαριά απο χαρτογιακάδες του κερατά και κοντυλοφόρους της καπνιάς)… Η Πατρίδα θα ζήσει όσο υπάρχουν τέτοιοι και  τόσο Μεγάλοι άνδρες ! Υποκλινόμαστε… Καμαρώστε τους!