Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015

Financial Times - Άρθρο για την πλήρη κατάργηση των μετρητών και τον απόλυτο έλεγχο της ζωής μας από τις τράπεζες

nocashonlyvirtualmoney
Ο απόλυτος έλεγχος της ζωής μας από τις τράπεζες έρχεται... 

Οι Financial Times δημοσίευσαν άρθρο το οποίο κάνει έκκληση για πλήρη κατάργηση των μετρητών, προκειμένου να δοθεί στις κεντρικές τράπεζες και τις κυβερνήσεις περισσότερη εξουσία. 

Tο άρθρο επικρίνει το γεγονός ότι οι άνθρωποι αποθηκεύουν μετρητά σε αναμονή μιας άλλης οικονομικής κατάρρευσης, ένας παράγοντας, όπως λέει το άρθρο, ο οποίος προκαλεί «πολλή στρέβλωση στο οικονομικό σύστημα».
«Η ύπαρξη των μετρητών περιορίζει την ικανότητα των κεντρικών τραπεζών να προωθήσουν μια ύφεση της οικονομίας. Η ανησυχία είναι ότι οι άνθρωποι θα αλλάξουν τις καταθέσεις τους σε μετρητά, αν η κεντρική τράπεζα κινήσει τα ποσοστά σε αρνητικό έδαφος», αναφέρει το άρθρο. Διαμαρτυρόμενος ότι τα μετρητά δεν μπορούν να παρακολουθούνται και να εντοπίζονται, ο αρθρογράφος υποστηρίζει ότι η κατάργησή τους θα «κάνει τη ζωή ευκολότερη στην προσπάθεια που κάνει η κάθε κυβέρνηση να εξαλείψει την παραοικονομία».
Η κατάργηση των μετρητών θα δώσει επίσης στις κυβερνήσεις μεγαλύτερη εξουσία για την άρση των φόρων απευθείας από τους τραπεζικούς λογαριασμούς των ανθρώπων, υποστηρίζει ο αρθρογράφος, σημειώνοντας πως «ο φόρος προστιθέμενης αξίας, για παράδειγμα, θα μπορούσε να επιβληθεί αυτόματα - και να επιστρέφεται - σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τις συναλλαγές μεταξύ τραπεζικών λογαριασμών». Ο αρθρογράφος κάνει έκκληση επίσης για την «τιμωρία ανθρώπων που χρησιμοποιούν μετρητά», με το να αναγκαστούν να «πληρώνουν οι χρήστες για το προνόμιο της ανωνυμίας», ώστε να «εξακολουθούν να επηρεάζονται από τη νομισματική πολιτική».
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ 2015 - Απαρχή μετάβασης της Ευρώπης στο ψηφιακό νόμισμα και η σταδιακή κατάργηση των χρημάτων...Βαδίζουμε πρός μια αχρήματη κοινωνία; Όχι απλά βαδίζουμε, αλλά βρισκόμαστε μόνο μισό βήμα από το να το δούμε στην πράξη...
Ολο αυτό, έχει σχεδιαστεί να προωθηθεί μαζί με το χάραγμα του θηρίου - το οποίο θα είναι το επόμενο βήμα τους, ώστε κανείς να μην τρομοκρατηθεί, η να του έρθει με μιάς κατακέφαλα και ξαφνικά βρεθεί τσιπαρισμένος χωρίς καν να προλάβει να το συνειδητοποιήσει.
Εχουν μελετήσει τα πάντα με την παραμικρή λεπτομέρεια...
Μόλις εισέλθουν για τα καλά τα ψηφιακά νομίσματα στην ζωή μας, θα μας πούν ότι παρότι είναι ασφαλές το σύστημα αυτό, πάντα θα υπάρχει ο κίνδυνος να δεχθεί το σύστημα συντονισμένες επιθέσεις από κέντρα εξουσίας και τελικά να απαγορευτεί. Τότε θα είναι η στιγμή που θα μπεί σε εφαρμογή ενα σύστημα τύπου RFID όπου ο περισσότερος κόσμος θα το δεχτεί για να μην έχει φόβο ότι θα του κλέψουν τα ψηφιακά φράγκα, μιάς και το σύστημα θα είναι εμφυτεμένο στο σώμα του και δεν θα χρειάζεται να κουβαλάει μαζί του κανείς τίποτα απολύτως για να μπορεί να πραγματοποιεί τις όποιες συναλλαγές του.
Η επίσημη εμφάνιση του Bitcoin έγινε στις 03/01/2009 και συνεπώς είναι ένα σχετικά νέο νόμισμα. 
Παρόλα αυτά, χρησιμοποιείται ήδη από μερικά εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο. 
Πως πληρώνετε με Bitcoin πηγαίνοντας σε κάποιο κατάστημα ; 
Με το smartphone σας που αναγνωρίζει τον κώδικα QR (QR Code) κι έχει τη δυνατότητα σύνδεσης στο Internet. 
Το Bitcoin υποτίθεται ότι δημιουργήθηκε από κάποιον (ή κάποιους) με το ψευδώνυμο Satoshi Nakamoto στις αρχές του 2009. Δυστυχώς δεν είναι γνωστά περισσότερα για αυτόν (ή αυτούς) τον άνθρωπο, ο οποίος εξαφανίστηκε σχεδόν δύο χρόνια μετά τη δημιουργία του Bitcoin. Μετά από καιρό, εμφανίστηκε ο ίδιος να δίνει συνέντευξη και να αρνείται τα πάντα δηλώνοντας ότι δεν έχει ιδέα για όλα αυτά. 
Κάτι ανάλογο με όσα επιβλήθηκαν στην Κύπρο το Μάρτιο του 2013, ενδέχεται να συμβούν και στην Ελλάδα κάποια στιγμή.
 Η κεντρική τράπεζα της Κύπρου αναγνώρισε ότι το bitcoin δεν είναι παράνομο. Επίσης ενα μηχάνημα ανάληψης Bitcoin εγκαταστάθηκε στην Κύπρο αμέσως μετά το κούρεμα των καταθέσεων. Τυχαίο;
Το Bitcoin θα μας πούν ότι είναι η λύση για την τρέχουσα οικονομική κρίση. Αυτό προτείνεται μετά το κυπριακό κούρεμα των καταθέσεων, και αυτό θα προταθεί και για την Ελλάδα. 
Θα αρχίσουν τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ να προπαγανδίζουν στον Ελληνικό λαό σχετικά με το ψηφιακό νόμισμα να μετατρέψουν όλα τους τα χρήματα σε bitcoins ώστε να μην τους επηρεάσει μια πιθανή έξοδος της χώρας από τη ζώνη του ευρώ ή ένα κούρεμα τραπεζικών καταθέσεων και καλά...
Η διεθνιστική κλίκα πλέον εφαρμόζει επιθετικές τακτικές αστραπιαίου πολέμου και σοκ από τις απανωτές αλλαγές ώστε οι κοινωνίες να μην προλαβαίνουν να αντιδράσουν και να δέχονται στο τέλος τα πάντα παθητικά...

Τα συμπεράσματα δικά σας...