Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015

Τί είπε ο άνθρωπος…»Ευτυχώς που οι πιλότοι μας δεν είναι τόσο νευρικοί!»

tsinta

«Θέμα” στα κοινωνικά δίκτυα έγινε το βράδυ της Κυριακής ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αρχικά δημοσίευσε στο Twitter τα όσα είπε στον Αχμέτ Νταβούτογλου κατά την διάρκεια της Ευρωτουρκικής Συνόδου και στη συνέχεια τα διέγραψε από τον αγγλόφωνο λογαριασμό του.

«Ευτυχώς οι πιλότοι μας δεν είναι τόσο νευρικοί όσο οι δικοί σας απέναντι στους Ρώσους» ήταν το πρώτο μήνυμα που ανέβηκε στον λογαριασμό του κ. Τσίπρα.
«Είναι ανόητο και αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στο Αιγαίο. Ξοδεύουμε δισ. για εξοπλισμούς, εσείς για να παραβιάζετε, εμείς για να σας αναχαιτίζουμε. Έχουμε τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα στον αέρα και από κάτω δεν μπορούμε να εντοπίσουμε τους διακινητές που πνίγουν αθώους ανθρώπους στο Αιγαίο».
Να το πάρουμε ώς πολιτική βούληση να αντιδρούνε οι Πιλότοι μας όπως και οι Τούρκοι ; …Αλλά σύμφωνα με όα τα στοιχεία την εντολή κατάρριψης του Ρώσικου την έδωσε προσωπικά ο Νταβούτογλου…Να  περιμένουμε κάτι αντίστοιχο και απο τον κ.Τσίπρα; ! Χλωμό το βλέπω!
Πάντως έτσι με Μαχητικά αποχαιρέτησαν τον Τσίπρα οι Τούρκοι ...Μωρέ καλά λένε ότι ψηφίζουμε ότι είμαστε !
Πάντως οι Χειριστές μας είναι πάντα στα Κόκκινα ..Απλά γνωρίζουν ότι αν καταρρίψουν χωρίς εντολή μαχητικό των Τούρκων θα τους «κρεμάσουν οι Πολιτικοί «!