Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015

ΜΙΛΗΣΕ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ


TΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΛΕΤΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑ


Και τι δεν είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.  

Οικουμενική Κυβέρνηση με ένα Έλληνα Πρωθυπουργό πιο Ευρωπαίο από τους Ευρωπαίους. Αποκάλυψε την πραγματική διάσταση της σημερινής συγκέντρωσης των πολιτικών αρχηγών, για την οποία φέρει ευθύνη φυσικά και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, που δεν ήταν άλλη από πονηρά πολιτικά τερτίπια του κ.Τσίπρα. Επικοινωνιακά τεχνάσματα για την παγίδευση των υπολοίπων αρχηγών κομμάτων.

Το thedayafter/gr που άσκησε σκληρή κριτική τις τελευταίες ημέρες στον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων θεωρεί ότι πλέον μετά και την αποφυγή της σημερινής  παγίδας στο Προεδρικό Μέγαρο υπάρχουν οι υγιείς δυνάμεις από αυτή ή την επόμενη Βουλή που θα δώσουν δημοκρατικά τη λύση στο αδιέξοδο που επιδιώκει να οδηγήσει τη χώρα με δόλο η σημερινή Κυβέρνηση. Η σπουδή και ομοφωνία για την ορθή αλλαγή του εκλογικού νόμου δείχνει νέες εκλογές.

Οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος που μπροστά στις οθόνες διέψευσε την πρόταση για οικουμενική πρόταση του κ.Λεβέντη περιέργως οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να απολογηθούν για όσα δεινά έχουν φέρει στον ελληνικό λαό από την πρώτη μέρα της διακυβέρνησης τους. Αυτοί έφεραν τα capital controls, αυτοί την ατιμωτική ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, αυτοί έφεραν τους πλειστηριασμούς, αυτοί έφεραν τους φόρους, αυτοί έφεραν την ύφεση και αυτοί θα φέρουν τις μειώσεις στις συντάξεις.

Σήμερα έπεσε ουσιαστικά η Κυβέρνηση της υποκρισίας και της προστασίας του βρώμικου παρελθόντος μας και σε λίγες ημέρες θα αποτυπωθεί και στην κάλπη της Βουλής η εγκληματική τους τακτική.

Ο κ.Τσίπρας πρέπει να προσέξει πολύ και να μην χρησιμοποιήσει το προσφυγικό για να εκβιάσει το εξωτερικό και το εσωτερικό της χώρας. Η προστασία των διακρατικών κυκλωμάτων δεν έχει νόημα πια.


Η επόμενη ημέρα της Ελλάδας οφείλει να έχει την εθνική Ελλάδος του Κοινοβουλίου και μία ξεκάθαρη απόφαση για τον καθαρισμό της κόπρου του Αυγεία μέσα από την ελικρίνεια και την εθνική προσπάθεια.

ΠΗΓΗ

ΣΧΟΛΙΟ : Ας τον χαίρονται οι συνέλληνες που τον ψήφισαν. Το διαδίκτυο εβριθε απο τις σχέδιά  του ". Όλοι ξέραμε ότι αυτή η ξαφνική προώθησή ενός  γερασμένου Γερμανοτσολιά, απο τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, δεν ήταν για καλό μας. Όμως για μια ακόμη φορά κάποιοι συνάνθρωποί μας όπως ΟΛΟΙ μας έκαναν τη μοιραία κινηση και τον ψήφισαν, πιστεύω ΕΛΦΡΑ τη καρδία και ΜΗ έχοντας άλλες επιλογές κατά τη γνώμη τους. Δείξαμε για πολλοστή φορά ότι ΔΕΝ είμαστε ΑΜΟΙΡΟΙ των ευθυνών μας. Παρ' οτι κάποιοι συνάνθρωποί μας το αποφεύγουν σαν τον διάολο με το θυμίαμα. Η ΑΛΗΘΕΙΑ δυστυχώς δεν κρύβεται. Είσαι οτι ψηφίζεις έλεγαν οι παλιοί. ΠΑΝΤΩΣ ο πραγματικός στόχος του ΤΖΙΦΡΑ επετεύχθη. Το μύνημα του προς την κοινοβουλευτική του ομάδα εστάλει με επιτυχία. Αν ΔΕΝ ψηφίσετε, ετοιμάστε τα μπογαλάκια σας και ΕΣΟ έτοιμοι οι αντικαταστάτες σας. Και ο λαός κ. ΤΖΙΦΡΑ ; Ποιος λαός ;