Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015

Οι κινέζοι έφεραν αεροπλανοφόρο στην Συρία για αυτό που έρχεται

Οι κινέζοι έφεραν αεροπλανοφόρο στην Συρία για αυτό που έρχεται. 
Η παγκόσμια πολιτική σκακιέρα έχει πάρει μια εμπόλεμη τροπή, την στιγμή που βλέπουμε
τον Ντόναλντ Τράμπ, τον υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ για το 2016 να δηλώνει οτι υποστηρίζει την πολεμική αντίδραση των Ρώσων εναντίων του Ισλαμικού Κράτους στην Συρία…πρέπει να αναρωτιόμαστε τι ακριβώς πάει να συμβεί; Ιδίως όταν αρχίζει να κατηγορεί τους ρεπουμπλικάνους ότι θέλουν αν αρχίσουν τον ΓΠΠ! Εχουμε να κάνουμε με την αρχή του ΓΠΠ;
Ολα αυτά τα γεγονότα συμβαίνουν όταν το κινέζικο αεροπλανοφόρο, Λιαονίνγκ έχει μπει στο λιμάνι της Ταρτούς. Το πολύ περίεργο είναι ότι οι Αμερικάνοι δεν έχουν ακόμη στείλει ένα δικό τους αεροπλανοφόρο στην Μεσόγειο θάλασσα…αυτό δεν έχει ξανασυμβεί και είναι αξιοπερίεργο.
Την ώρα που ο πρόεδρος Ομπάμα μαζί με τον κινέζο ομολογό του συζητούσαν τα νεα μέτρα κατά της κατασκοπείας την ίδια ώρα έμπαινε το κινέζικο αεροπλανοφόρο στο λιμάνι της Ταρτούς. Επίσης κινεζικά μαχητικά θα φτάσουν σύντομα στην Συρία. Η Κίνα έχει αποφασίσει να σταθεί στο πλάι των Ρώσων και της Συρίας στον πόλεμο εναντίον του Ισλαμικού κράτους…δηλαδή εναντίον των συμμάχων της χώρας μας.
Μην ξεχνάμε το Ιράν και την Χεζμπολά που και αυτοί έχουν εμπλακεί στον πόλεμο της σχεδόν ολοκληρωτικά καταστραμμένης άτυχης Συρίας και του λαού της.